IMAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Έχω Windows XP Home edition και μόλις έβαλα το SP3 αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Χρησημοποιώ ασύρματο router και η σύνδεση με το αυτό είναι κανονική χωρίς κανένα πρόβλημα όμως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ---------- Τώρα μου βγάζει "σύνδεση με περιορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία"... τι να κάνω?
androu Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 μάλλον δεν παίρνει ip δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα στοιχεία της σύνδεσης . username/password
koumos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 στο ρουτερ αναβουν κανονικα τα λαμπακια οπως συνηθως?
IMAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ναι κανονικά...έχω 3 υπολογιστές συνδεδεμένους στο ρούτερ εδώ και χρόνια και τώρα οι άλλοι 2 έχουν ιντερνετ...ο δικός μου δεν έχει...
koumos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Για τσεκαρε εδω.... http://en.kioskea.net/forum/affich-28554-no-internet-connection-after-xp-sp3-update
IMAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Λοιπόν πήγα στο internet protocol και πατησα properties για να βάλω συγκεκριμένα ΙΡ. Στην προεπιλεγμένη πύλη έβαλα 192.168.1.1 και στην πύλη ΙΡ έβαλα 192.168.1.44 (δεν χρησημοποιείται από κάποια άλλη συσκευή που να είναι συνδεδεμένη στο ρουτερ) και στους DNS έβαλα 194.219.227.2 και 193.92.150.3 (αυτά που δίνει η forthnet. Συνδέθηκε λοιπόν με το ρούτερ κανονικά αλλά δεν μπορώ να έχω ούτε πρόσβαση στο ιντερνετ ούτε να μπώ στην σελίδα του ρούτερ. Από το msn messenger στο "επιδιώρθωση" μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα η ΙΡ, παρόλα αυτά δεν μπορώ να συνδεθώ... *Υπάρχει περίπτωση να φταίει το οτι έχω το ασύρματο ρούτερ linksys wag200 πάνω στο siemens cl110? το siemens εχει ΙΕ 192.168.1.1, στο linksys 192.168.1.200, ο ένας υπολογιστής έχει 192.168.1.2 και ο άλλος 192.168.1.3 και ο δικός μου 192.168.1.44. Να υπενθυμήσω πως είχα πριν βάλω το SP3 κανονικά ιντερνετ και στον δικό μου υπολογιστή. Και προσπάθησα και από mozila και απο internet explorer να μπώ χωρίς καμία επιτυχία... **Παρατήρησα τώρα πως στην κατάστηση ασύρματου δικτύου έχει αποστολή αλλά δεν έχει παραλαβή...
koumos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 και γιατι εχεις το WAG200 πανω στο Siemens? Για δοκιμασε μονο με το Linksys...
IMAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ο λόγος είναι ότι έχω πολύ ασταθές γραμμή σπίτι μου και με το linksys κάθε 3 και λίγο κάνει ρεσταρτ και αποσυνδέεται....Κοιτάζω το αγγλικό σιτε τώρα μπας και βγάλω κάποια άκρη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:25 ---------- Στο site που μου έδωσες koumos λέει ένα τύπος να κάνω ρεσταρτ την λειτουργία Windows Zero Configuration. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να την βρώ, μήπως έχει άλλο όνομα στην ελληνική έκδοση των widows? ακόμα να υπενθυμήσω πως έχω home edition, μήπως δεν έχει αυτή τη λειτουργία? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:43 ---------- Διάβασα το site που μου έδωσες αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει κάποια άκρη... Γενικά δεν έχω εγκαταστημένο κανένα antivirus καμία απολύτως προστασία εκτός από το firewall των windows. Δοκίμασα να το απενεργοποιήσω αλλά δεν έγινε τίποτα (εννοείται πως έκανα και restart ανάμεσα σε κάθε πράξη μου). Κάποιος άλλος λέει να διαγράψω το network controller και να κάνω re-detect new hardware και να δω για updated δriver για το network controller και να το εγκαταστήσω. Τι ακριβώς είναι το network controller και πως λέγεται στην ελληνική έκδοση? Ακόμα κάποιος λέει πως έβαλε το cd των windows που είχε, έκανε repair και είχε ιντερνετ, αλλά μήπως του το γύρισε σε SP2? Να αναφέρω πως έχω γνήσιο λογισμικό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:50 ---------- Σε άλλο φορουμ λέει καποιος πως πήρε τηλέφωνο στην microsoft και του έστειλαν με email 3 drivers για να εγκαταστήσει... Μήπως πρέπει να κάνω αναβάθμιση υλολογισμικού στα 2 ρούτερ μου και στην ασύρματη κάρτα δικτύου που έχω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ---------- δεν μπορώ να δω και το τηλέφωνο της microsoft και κάποιες σελίδες από το microsoft/support.... γενικά δεν μπορώ να μπώ καθόλου εκεί...γιατί δεν δουλεύει? :S
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 μάλλον δεν παίρνει ip δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα στοιχεία της σύνδεσης . username/password στο ρουτερ αναβουν κανονικα τα λαμπακια οπως συνηθως? to windows has no or limited connectivity βγαινει οταν δνε παιρνει Ip το Pc ασχεταμε το αν εχει παρει Ip ο ρουτερ.καταρχην με καλωδιο εχει δοκιμασει ο φιλος μας?β.εκανε κανα restart το Linksys και το siemens?να δουμε μπαινει με καλωδιο η οχι καταρχη.β.το firewall ton windows ειναι disable?
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ποια ασύρματη κάρτα έχεις στο pc; Μήπως καμιά D-link; Το Sp3 "σπάει" μερικούς drivers από ασύρματες κάρτες.
IMAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 to windows has no or limited connectivity βγαινει οταν δνε παιρνει Ip το Pc ασχεταμε το αν εχει παρει Ip ο ρουτερ.καταρχην με καλωδιο εχει δοκιμασει ο φιλος μας?β.εκανε κανα restart το Linksys και το siemens?να δουμε μπαινει με καλωδιο η οχι καταρχη.β.το firewall ton windows ειναι disable? ναι τα έκανα όλα αυτά....όπως είπα έχω σύνδεση τώρα αλλά μόνο στέλνει...δεν λαμβάνει κάποιο πακέτο....προσπάθησα να δω άμα έχει από το cd των windows για repair αλλά δεν βρήκα οπότε το έβγαλα προς το παρόν και θα το ξαναβάλω αύριο μάλλον. Ποια ασύρματη κάρτα έχεις στο pc; Μήπως καμιά D-link; Το Sp3 "σπάει" μερικούς drivers από ασύρματες κάρτες. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616050 αυτό έχω...δεν δοκίμασα να βάλω τους τελευταίους drivers στο συγκεκριμένο...υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό?
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αν για chip έχει το rt73USB τότε μάλλον αυτό φταίει. Πόσταρε αν μπορείς το PID και VID της κάρτας.
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Κατέβασε το παρακάτω πρόγραμμα. http://www.ftdichip.com/Resources/Utilities/usbview.zip Διάλεξε την κάρτα σου και κάνε ένα screenshot. Για παράδειγμα:
IMAndreas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Τέλος πάντων τελικά δεν θα βάλω το SP3 γιατί στο site της asus δεν έχει κανένα αρχείο για update του driver του usb μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.