parisb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ενα πολυ χρησιμο προγραμματακι για οσους αρεσκονται να βλεπουν trailers ταινιων ειναι το quick time alternative. Αφου το εγκαταστησουμε εχουμε τη δυνατοτητα να κατεβασουμε τα HD Trailers απο το site της apple. Στο θεμα μας τωρα: Εδω και 2-3 μερες στα Windows 7 εχει σταματησει να δουλευει. Εχω δοκιμασει διαφορα πραγραματα, το μονο που θελω να μου πειτε ειναι αν και σε σας εχει σταματησει να δουλευει. Μου κατεβασει αρχεια μερικων kb αντι για το πληρες αρχειο.
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Βάλε το Quicktime αλλά στην Pro έκδοση. Μόλις ολοκληρωθεί το caching του trailer πατάς στο τριγωνάκι κάτω δεξιά ή με δεξί κλικ και επιλέγεις Save as Quicktime movie.
Finn Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πάρη δοκίμασε να το έχεις να τρέχει απο default σε vista compatibility και ως administrator. P.S Πότε έβαλες Win7?
ahristos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Είχα πάνω απο 1 χρόνο να το χρησιμοποιήσω, αλλά μια και μου το θύμισες κατέβασα την τελευταία έκδοση QuickTime Alternative 2.9.2 και είπα να το δοκιμάσω. Δουλεύει άψογα Βελτιώθηκε πολύ απο τότε. Βρήκε όλους τους players που έχω εγκατεστημένους και προσφέρθηκε να το παίξει σε έναν απο αυτούς ή εναλλακτικά να το αποθηκεύσω ή να παίξει streaming. Αποθήκευσα ένα trailer για δοκιμή. Έχω Windows 7 RC 64bit και Opera 10 RC Δεν χρειάστηκε compatibility mode.
the_valliant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Προχτές (24/8/09) είχε κι εμένα το ίδιο πρόβλημα. Ούτε με download manager δεν τα κατέβαζε τα τρέϊλερ παρά μόνο μερικά ΚΒ. Χτες και σήμερα δεν το έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιώ το QTime 7 κι εγώ (όχι το Pro), αλλά θα δοκιμάσω και αυτό που προτείνεις.
parisb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω παιδια, το προβλημα παραμενει με alternative. Κατι πρεπει να δοκιμασει η apple στη σελιδα της. Μια μερα τρεχει και μια οχι... Χθες για παραδειγμα ηταν οκ, σημερα παλι τα ιδια... Στην τελικη αν συνεχισει θα βαλω το pro. Απλα το alternative το χρησιμοποιω χρονια. Finn εχω μια βδομαδα που εβαλα κι εγω 7, σαν να αλλαξα skin στα XP ειναι
parisb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Λυση στο προβλημα: Η apple λογω αυξημενης κινησης στο traffic της σελιδας λογω της αφιξης του trailer για την ταινια Avatar αποφασισε να αλλαξει τον κωδικα του site και επετρεπε μονο τη συνδεση του quick time για HD trailers. Το quicktime alternative σταματησε να δουλευει τοτε σε πολλες ταινιες. Απο τις 24 Αυγουστου κυκλοφορει η νεα εκδοση του quick time alternative που δουλευει πλεον κανονικα (version 2.9.2). Καλες προβολες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.