Προς το περιεχόμενο

Ενσύρματη σύνδεση ασύρματου modem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απλή απορία! (υποθέτω!)

Αυτή τη στιγμή έχω ενσύρματο modem. Θέλω να πάρω ασύρματο modem. Μπορώ να συνδέσω το ασύρματο modem στο desktop pc ώστε να έχει πρόσβαση στο internet (και να μη χρειαστεί να μπω στη διαδικασία να ψάξω κάρτες δικτύου ή ένα δέκτη για wifi τελοσπάντων - όντας άσχετος από αυτά) αλλά παράλληλα το modem να εκπέμπει σήμα ώστε να είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα και η ασύρματη πρόσβαση;

υγ: Ελπίζω να τοποθέτησα το θέμα στη σωστή κατηγορία.

Δημοσ.

το συνδεεις με ethernet και αν θες απενεργοποιεις και το ασυρματο γαι να μην εχεις ακτινοβολια, και το ενεργοποιεις μονο οταν το χρειαζεσαι

Έχω μια απλή απορία! (υποθέτω!)

Αυτή τη στιγμή έχω ενσύρματο modem. Θέλω να πάρω ασύρματο modem. Μπορώ να συνδέσω το ασύρματο modem στο desktop pc ώστε να έχει πρόσβαση στο internet (και να μη χρειαστεί να μπω στη διαδικασία να ψάξω κάρτες δικτύου ή ένα δέκτη για wifi τελοσπάντων - όντας άσχετος από αυτά) αλλά παράλληλα το modem να εκπέμπει σήμα ώστε να είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα και η ασύρματη πρόσβαση;

υγ: Ελπίζω να τοποθέτησα το θέμα στη σωστή κατηγορία.

Δημοσ.

Παρε ρε συ μια κάρτα wireless με 10 ευρουλάκια που μπαίνει άνετα και γρήγορα για να γλιτώσεις και το εξτρα καλώδιο.

Σου λέω τπτ δεν είναι, σε 2 λεπτά τελείωσες.

Δημοσ.
Κλασσικό!:-D

hehe! Εννοώ όπως κατάλαβες ότι δε με πειράζει να πάρω μια, αλλά να έχει και κάποιο νόημα να το κάνω... Από την άλλη είναι ωραία να πετάς τέτοιες ατάκες.. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ large! :P

Δημοσ.
Μωρε να την πάρω, δεν είναι τα λεφτα το πρόβλημα (!) αλλά αφού το modem θα το έχω δίπλα στο pc, περιττό δεν είναι;

Ναι, είναι περιττό. Εκτός αν θέλεις να έχεις ένα καλώδιο μείον στον χώρο του γραφείου/στο πάτωμα/whatever...

Δημοσ.
hehe! Εννοώ όπως κατάλαβες ότι δε με πειράζει να πάρω μια, αλλά να έχει και κάποιο νόημα να το κάνω... Από την άλλη είναι ωραία να πετάς τέτοιες ατάκες.. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ large! :P

Σωστός. Και γω την χρησιμοποιώ. Σε κάνει να αισθάνεσαι πλούσιος. Γενικά όταν δεν έχεις κάτι σε αφθονία, λες δεν έχει και τόση σημασία αυτό και νιώθεις καλύτερα...

Δημοσ.

..συνοδεύοντάς το πάντα από ελαφρύ ανασήκωμα των ώμων, ρίχνωντας το βλέμμα κάτω αριστερά και σμίγωντας τα φρύδια! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...