Προς το περιεχόμενο

καλυμμάτων για καθίσματα στο αυτοκινητο

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορεις να βρεις καλυμματα για το αμαξι σου σε οποιοδηποτε καταστημα με αξεσουαρ αυτοκινητου πχ autoplus.

Τωρα αν θες σωνει και καλα να εχουνε το σηματακι της toyota, μπορεις να ρωτησεις σε καποια αντιπροσωπεια. Αυτο συνεπαγεται οτι θα πληρωσεις τζαπα κερατιατικα.

Site ελληνικο δεν γνωριζω, αλλα μην ειστε τοσο τεμπεληδες κι εσεις, σωνει και καλα αγορες μεσω internet. Πεταχτειτε μια βολτα με το αμαξι ενα απογευμα και ρωτηστε...Καλο ειναι αυτα να τα τσεκαρεις απο κοντα, για να δεις ποιοτητα διαστασεις και πως "καθονται" στο δικο σου αμαξι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,

εγω εχω βαλει σε 3 αμαξια καλυματα απο το παρακατω μαγαζι

http://www.autofast.gr/index1024.html

σε μια Toyota Corolla 2005, δερματινη μαυρη με υφασμα στο πισω μερος των 2 μπροστινων καθισματων με 140 ευρω. πολυ καλη ραφη και εφαρμογη στα καθισματα, τα φοραει ηδη 3 χρονια και δεν εχουνε παθει τιποτα (εχει παει ταξιδια, θαλασσες, παιδια κτλ) ουτε οι ραφες ουτε το υφασμα

σε ενα Honda Civic 2008 sedan, δερματινη μπεζ ολο, με 160 ευρω, και πατακια μαυρα με μπεζ συριτη αλλα 20 ευρω...

βαζει και υφασμα, βελουτε, πετσετε οτι θες!

...και δε μου λες:

Αυτά τα καλύμματα δεν καλύπτουν τους πλευρικούς αερόσακους;

Ή εννοείται ότι δε βάζουμε καλύμματα δε αυτοκίνητα με αερόσακους στα καθίσματα και τα συγκεκριμένα μοντέλα για το οποία μιλάτε δεν έχουν αερόσακους;

Υπάρχουν καλύμματα που είναι φτιαγμένα για να σχίζονται σε περίπτωσει που ανοίξει ο αερόσακος.

η πιο απλα τα δικα μου τα ανοιξαμε μια τρυπα στο σημειο που βρισκεται ο πλευρικος αεροσακος και ολα οκ. Για να χω και το κεφαλι μου ησυχο..

Eγω σκεφτομαι να αλλαξω τα υφασματινα με δερματίνη.Τα μπροστα καθισματα τουλάχιστον.Εχω ενα renault megane αλλα δε ξερω τι φταίει ισως το υφασμα και εχει σκιστεί ειδικα στον οδηγο!

Σκεφτομαι κατι που να ταιριάζει με τα πίσω καθισματα..Προτιμω να δωσω καποια χρηματα για καλη ποιοτητα μπροστα παρα για ολα τα καθισματα που τα πισω ειναι σε καλη κατασταση.

Απο μαγαζιά τι προτείνετε;

Tου οδηγού το κάθισμα έχει μεγάλη φθορά κατά την είσοδο-έξοδο, στην αριστερή πλευρά.Ειδικά αν είναι bucket, ακόμα χειρότερα.

Έψαχνα μονόχρωμα καλύμματα, και επειδή δεν έβρισκα, πήρα πετσέτα με το μέτρο και το έραψα. Βγάζουν όμως πολύ χνούδι και τεντώνουν δύσκολα.

Είχα βάλει και κάτι σαν δερματίνη μαύρη, αλλά όπου το χτύπαγε ο ήλιος, άσπριζε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...