Προς το περιεχόμενο

Πάτημα 2 Χαλανδρίου κανείς ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μετακομίζω στην περιοχή του τίλου, μένει κανείς εκεί κοντά να μου πει με ποιον πάροχο και σε τι ταχύτητα συγχρονίζει ?

Μήπως ξέρεις κάποιος να μου πει απόσταση από dslam ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

πατημα χαλανδριου ?πεςκαμια οδο κοντα.προς ηρακλειτου μιλας?αν εισαι εκει παιρνεις απο αγια παρασκευ.αν εννοεις πατημα που πιανεται απο αναπαυσεως και πανω παιρνεις απο μελισσια (πεντελη).χωρις να σε απογοητευσω αλλα μην περιμενεις καλες ταχυτητες:P πες ποιο συγκεκριμενα.απο χαλανδρι να παρεις λιγο δυσκολο παντως.δεν ξερω αν θα σε βοηθησει.βριλησσια περνουν απο πντελη χαλανδρι αγια παρασκευη.απο 28 η οκτωβριου περιπιυ και κατω πανε χαλανδρι ολοι οι αλλοι απο πανω μεχρι αναπαυσεως και μετα πατημα απο πεντελη και τα στενα μεσα μεσα αγιου αντωνιου κτλ πανε προς αγια παρασκευη.χοντρικα χοντρικα αυτο.

Δημοσ.

Θα είμαι (από Οκτώβρη μπαίνω στο σπίτι μου) δίπλα από την Ηρακλείτου. 200-300 μέτρα κάτω από την Αναπαύσεως, οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου παίρνω από Αγία Παρασκευή.

Σε ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση (φαίνεται να ξέρεις καλά τα της περιοχής). Να προτιμήσω κάποιον πάροχο ή δε γνωρίζεις ?

Δημοσ.

http://mapsrv1.terra.gr/eettutilities/map.aspx

ναι μενω βριλησσια οποτε τα ξερω απο εκει λογω δουλειας.λογικα αγια παρασκευη πρεπει να εισαι .αλλα ειτε αγια ειτε πεντελη μακρια και τα 2.ισως και πεντελη παντως διοτι ενα μεγαλο κοματι αναπαυσεως παιρνει απο πεντελη

αλλα απο τον χαρτη θα δεις.ετερεια θα εβαζα με σειρα προτεραιοτητας (forthnet,otenet,hol).απλα τον οτε δεν το παω λογο μονοπωλιου.αλλα γενικα μη περιμενεις πανω απο 10 μην πω απο 7.

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμο το εργαλείο που δίνεις. Μου βγάζει απόσταση "έως 3200 m" , άρα στην καλύτερη θα έχω 8 mbps... Για να είμαι ρεαλιστής υπολογίζω 5-6...

Γαμώτο... Στο πατρικό μου είχα 17, στο ενοίκιο που έμενα μόνος μου 14 και στο σπίτι μου θα έχω 5-6... Αυτά είναι... Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναλλάξω σπίτι στο μέλλον γιατί με βλέπω με 1 Mbps ...

Θα επιλέξω μεταξύ forthnet και HOL ανάλογα με τις προσφορές που θα παίζουν εκείνη την περίοδο... Μέχρι να μου περάσει καλώδια ο ΟΤΕ μπορεί να περάσει και 4μηνο. Εν τω μεταξύ θα κάνω κανά τάμα μπας και φτιάξουν κέντρο πιο κοντά.

Δημοσ.
Πολύ χρήσιμο το εργαλείο που δίνεις. Μου βγάζει απόσταση "έως 3200 m" , άρα στην καλύτερη θα έχω 8 mbps... Για να είμαι ρεαλιστής υπολογίζω 5-6...

Γαμώτο... Στο πατρικό μου είχα 17, στο ενοίκιο που έμενα μόνος μου 14 και στο σπίτι μου θα έχω 5-6... Αυτά είναι... Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναλλάξω σπίτι στο μέλλον γιατί με βλέπω με 1 Mbps ...

Θα επιλέξω μεταξύ forthnet και HOL ανάλογα με τις προσφορές που θα παίζουν εκείνη την περίοδο... Μέχρι να μου περάσει καλώδια ο ΟΤΕ μπορεί να περάσει και 4μηνο. Εν τω μεταξύ θα κάνω κανά τάμα μπας και φτιάξουν κέντρο πιο κοντά.

ωραια περιοχη ειναι που θα πας αλλα ισχυει αυτο που λεμε.διαλεγεις η γρηγορο ιντερνετ η καλη περιοχη.

και εκει δυστυχως δεν θα δεις καλη ταχυτητα

Παίζει με την επένδυση που κάνουν για vdsl να φτιάξουν τέτοια, ώστε όλοι να έχουν 1 km απόσταση ?

υπομονή man, αργά ή γρήγορα θα δούμε mini-dslams...

μαλον αργα για την ελλαδα.απο το ftth το καναμε vdsl και απο 2012 θα γινει 2020 στο τελος.ζητω η ελλαδα που βαδιζει μπροστα με τρομακτικους ρυθμους και ο οτε που δεν θελει οπτικες.

Δημοσ.

Μα γι' αυτό αναφέρθηκα σε vdsl γιατί είμαι πλέον σε ηλικία τέτοια, ώστε να γνωρίζω καλά ότι το FTTH είναι ΠΟΛΥ μακρινό όνειρο.

Δημοσ.

ελπιζω οχι και το vdsl αν και εκει βλεπω αρκετα προβληματα αν και λιγοτερα απο το adsl διοτι μερικα καλωδια απο το καφαο μεχρι τον πελατη ειναι απλα ξεσκισμενα.μου τυχε χτες ενα που ειχε οξειδωθει σε καθε σημειο ενωσηςγιατι ο οτε ειναι τοσο μαμακας που δεν ειχε βαλει ουτε πρεσαριστα και τα καλωδια ηταν εξω απο τις χωνευτες και απλα τα ειχε στριψει.ουτε καν ενα υποτιποδες καλυμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...