Προς το περιεχόμενο

ipod touch στην Αθήνα

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να αγοράσω το ipod touch 8gb 2nd gen αλλά δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε στο πλαίσιο ούτε στα multirama όυτε σε κανένα πραγματικό site που δείχνει το skroutz.

Επειδή το θέλω πολύ σύντομα ξέρετε κανένα κατάστημα στην Αθήνα όπου το έχει και μπορώ να πάω να το πάρω?

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Δημοσ.

Στο Saturn εψαξες? Παρε τους ενα τηλεφωνακι να δεις αν το χουν..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:10 ----------

Επισης κανε και καμια βολτα απο fnac και Mall γενικοτερα, υπαρχει περιπτωση να βρεις...

Δημοσ.

Εγώ έχω το μοντέλο των 16GΒ και σκέφτομαι εν όψη των καινούργιων, να το πουλήσω. Θα μπορούσα να στο δώσω περίπου στα 200€ (η κανονική του τιμή είναι στα 300€ αλλά δεδομένου ότι είναι 7 μήνες περίπου μεταχειρισμένο και έρχονται και τα καινούργια όπου να'ναι...)

Στείλε αν θέλεις κανένα pm.

Αυτά, βέβαια, σε περίπτωση που δεν θέλεις να περιμένεις για τα καινούργια.

Δημοσ.

Υπάρχει εδώ ένα ζήτημα μυστικοπάθεις με την Apple, οπότε δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος για τίποτα.

Κατά 99%, όμως, θα ανακοινωθούν την επόμενη φορά που θα γίνουν ανακοινώσεις (κάθε χρόνο τον Σεπτέμβρη ανανεώνονται τα iPod και έχουν διαρρεύσει και κάποιες φωτογραφίες). Νομίζω ότι για φέτος αυτό θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου (πολύ νωρίς σε σχέση με άλλες χρονιές). Δεν είμαι, όμως, σίγουρος ότι ισχύει απόλυτα.

Οι τιμές στα προϊόντα της Apple δεν αλλάζουν κατά κανόνα. Δηλαδή το νέο μοντέλο των 8GB θα έχει πάλι 230€, το νέο μοντέλο των 16GB θα έχει πάλι 300€ κτλ.

Για το πότε θα έρθουν τώρα, δεν έχω εμπειρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...