Προς το περιεχόμενο

MSI WIND U123 EU ή MSI Wind U100?

elenitaaaaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...ενδιαφερομαι για ενα μινι λαπτοπ.κ απο οσο εψαξα πιο πολυ μου αρεσαν τα 2 του τιτλου.δηλαδη MSI Wind U100 ή U123.ποιες οι κυριες διαφορες τους περαν της μνημης?για το πρωτο βρηκα αρκετες κριτικες.για το 2ο ομως οχι!το εχει καποιος ή γνωριζει,για να μου πει τη γνωμη του?

Δημοσ.

για το u100 διαβασα πολυ καλα σχολια.τι μου προτεινετε εσεις?εχω σταθερο καλο pc που καλυπτει τις αναγκες μου.απλα θελω ενα μικρο λαπτοπακι για τα σκ που φευγω εκτος θεσσαλονικης.το θελω κυριως για να γραφω.θελω κατι φτηνο.αλλα να μη μου χαλασει κ τον πρωτο χρονο.εχετε κατι να μου προτεινετε?

Δημοσ.

χαθηκα λιγο στο ψαξιμο ειναι η αληθεια.ψαχνω για μενα κ για τον μπαμπα μου ταυτοχρονα.2 τελειως διαφορετικα λαπτοπς.επισης δεν ξερω κατα ποσο ειναι εμπιστα ολα τα ονλαιν καταστηματα.γτ βλεπω τεραστιες διαφορες στην τιμη.σορρυ που σας ζαλιζω... αλλα μηπως καταλαβαινει κανεις τη διαφορα στο μοντελο ΑSUS EEE PC1000HE και στο ΑSUS EEE PC1000H?

Δημοσ.

Τα μοντελα που αναφερεις εχουν ψιλοδιαφορες ακομα και στην τιμη αλλα το θεμα ειναι οτι ακομα και το φθηνοτερο θα σε ικανοποιησει παολυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...