isspro Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Καλημερα παιδια. Πηρα προσφατα εναν my book 1Tb ethernet για να μπορω να κανω backup τα απαραιτητα αρχεια μου. Εχω το εξης προβλημα. Στο μανουαλ λεει οτι τον συνδεω στο ρουτερ [σε μια απο τις λαν πορτες] και τρεχοντας το προγραμμα -αναζητησης- του cd, κανονικα μου βρισκει τον hdd και συνεχιζω τη διαδικασια. Δυστυχως μου λεει no hdd found. Μετα τον συνδεσα στο switch παλι τπτ. Στο pc [που ειναι lenovo] δε μπορω γιατι εχει μονο μια πορτα που ειναι για το Internet. Εχουμε καμια συμβουλη να δωσουμε? Ευχαριστω για τον χρονο σας
parsifal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Στον router σου έχειw ενεργοποιημένο τον ενσωματωμένο DHCP server ή μήπως όχι... ;
isspro Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 θα το δω το πρωι και θα σου πω. οκ, ειναι ενταξει με αυτο και φαινεται κανονικα στο δικτυο. ξερει κανενας πως μπορω να μετονομασω τους by default φακελους [Public κ Downloads]? ειτε απο τις ρυθμισεις της συσκευης ειτε απο τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.