Προς το περιεχόμενο

O OTE «μπλοκάρει» τις οπτικές ίνες

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι βέβαια!!!

-Πρώτα από όλα το ΜΕΓΑ χαρακτηριστικό για να δεις αν θα έχεις προβλήματα ή όχι είναι αν το δίκτυο της περιοχής σου είναι καλό!

-Αν είναι οκ τότε μετά κοιτάς ποιος εναλλακτικός τα πάει καλά όσον αφορά την χωρητικότητα (DSLAM κ.α.)!

-Έπειτα κοιτάς τι σε συμφέρει σε συνδυασμό τιμής-απόδοσης ανάλογα με αυτά που έμαθες και τότε έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή που να είσαι σίγουρος.....είναι σίγουρα πιο οικονομική από τον "βρυκόλακα"!

Εγώ 3-4 χρόνια γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και με τους 2 εναλλακτικούς(αν εξαιρέσεις ένα λάθος του λογιστηρίου της Vivodi που τελικά δεν πλήρωσα!!!);Ο κολλητός μου γιατί δεν έχει κι αυτός κανένα πρόβλημα;Η κοπέλα μου γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα;Η θεία μου γιατί δεν έχει πρόβλημα;Τα ξαδέρφια μου;Κάτι άλλα παιδιά που ξέρω;Και η λίστα μπορεί να μεγαλώσει!Μήπως δεν φταίει ο εναλλακτικός αλλά τα χάλια του δικτύου που για αυτό ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο (Π)ΟΤΕ ο οποίος μας χρέωνε και χρώνει ακόμα νταβατζιλίκι 15€ περίπου κάθε μήνα και καλά για την συντήρηση;ΟΛΑ τα προβλήματα οδηγούν τελικά σε αυτόν!Έστω και έμεσσα!

Αν κάνεις μια σωστή έρευνα αγοράς (δεν είναι τόσο δύσκολο!) ΔΕΝ θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!

Εγώ αυτή την στιγμή έχω απεριόριστα αστικά,υπεραστικά,διεθνή και μια ώρα τον μήνα σε κινητά συν ίντερνετ (15Mbps "πραγματικά" πιάνω από τα 24!) και πληρώνω 80€(το δίμηνο),το πολύ 85€ αν ξεπεράσω τα κινητά!

Στον (Π)ΟΤΕ μέχρι να πάω στην Forthnet πληρώναμε 100€(τουλάχιστον) ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!Για υπολόγισε επί 2 χρόνια το λιγότερο πόσα λεφτά έχουμε γλυτώσει!Για να σε βοηθήσω.....480€ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!Βάλε και αυτό........προσθέτουμε άλλα 480€!Αλλά επειδή έχει κάνει κάτι προσφορές ο απατεώνας (να είμαστε καλοί!) ας αφαιρέσουμε καμιά 150€ το πολύ!ΣΥΝΟΛΟ 810€!!!!!

Μήπως βγαίνει περισσότερα από έναν βασικό μισθό;Γιατί να τους τα πληρώσω;Τους τα χρωστούσα;Ή μήπως να έβαζα (Π)ΟΤΕ για να έχω σε standby καλύτερη εξυπηρέτηση(πολύ ακριβή μας βγαίνει αυτή-την οποία δεν χρειάστηκα ΠΟΤΕ!);

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι βέβαια!!!

-Πρώτα από όλα το ΜΕΓΑ χαρακτηριστικό για να δεις αν θα έχεις προβλήματα ή όχι είναι αν το δίκτυο της περιοχής σου είναι καλό!

-Αν είναι οκ τότε μετά κοιτάς ποιος εναλλακτικός τα πάει καλά όσον αφορά την χωρητικότητα (DSLAM κ.α.)!

-Έπειτα κοιτάς τι σε συμφέρει σε συνδυασμό τιμής-απόδοσης ανάλογα με αυτά που έμαθες και τότε έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή που να είσαι σίγουρος.....είναι σίγουρα πιο οικονομική από τον "βρυκόλακα"!

Εγώ 3-4 χρόνια γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και με τους 2 εναλλακτικούς(αν εξαιρέσεις ένα λάθος του λογιστηρίου της Vivodi που τελικά δεν πλήρωσα!!!);Ο κολλητός μου γιατί δεν έχει κι αυτός κανένα πρόβλημα;Η κοπέλα μου γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα;Η θεία μου γιατί δεν έχει πρόβλημα;Τα ξαδέρφια μου;Κάτι άλλα παιδιά που ξέρω;Και η λίστα μπορεί να μεγαλώσει!Μήπως δεν φταίει ο εναλλακτικός αλλά τα χάλια του δικτύου που για αυτό ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο (Π)ΟΤΕ ο οποίος μας χρέωνε και χρώνει ακόμα νταβατζιλίκι 15€ περίπου κάθε μήνα και καλά για την συντήρηση;ΟΛΑ τα προβλήματα οδηγούν τελικά σε αυτόν!Έστω και έμεσσα!

Αν κάνεις μια σωστή έρευνα αγοράς (δεν είναι τόσο δύσκολο!) ΔΕΝ θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!

Εγώ αυτή την στιγμή έχω απεριόριστα αστικά,υπεραστικά,διεθνή και μια ώρα τον μήνα σε κινητά συν ίντερνετ (15Mbps "πραγματικά" πιάνω από τα 24!) και πληρώνω 80€(το δίμηνο),το πολύ 85€ αν ξεπεράσω τα κινητά!

Στον (Π)ΟΤΕ μέχρι να πάω στην Forthnet πληρώναμε 100€(τουλάχιστον) ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!Για υπολόγισε επί 2 χρόνια το λιγότερο πόσα λεφτά έχουμε γλυτώσει!Για να σε βοηθήσω.....480€ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!Βάλε και αυτό........προσθέτουμε άλλα 480€!Αλλά επειδή έχει κάνει κάτι προσφορές ο απατεώνας (να είμαστε καλοί!) ας αφαιρέσουμε καμιά 150€ το πολύ!ΣΥΝΟΛΟ 810€!!!!!

Μήπως βγαίνει περισσότερα από έναν βασικό μισθό;Γιατί να τους τα πληρώσω;Τους τα χρωστούσα;Ή μήπως να έβαζα (Π)ΟΤΕ για να έχω σε standby καλύτερη εξυπηρέτηση(πολύ ακριβή μας βγαίνει αυτή-την οποία δεν χρειάστηκα ΠΟΤΕ!);

Ωραια κι αγια, και συμφωνω (αν και αυτο με το σοι, μου βγαλε λιγο γελιο :-) )

Το κακο ομως ειναι οτι ο μεσος χρηστης, ουτε μπορει ουτε ξερει να δει ποιο δικτυο ειναι καλο, τι ειναι το DSLAM ποτε ειναι γεματο και ποτε αδειο, και πολλα αλλα, που τα ακουει και σου λεει, "αμα ειναι να μπλεξω με ολα αυτα, ας κατσω στη σιγουρια του οτε".

Κακα τα ψεμματα, το μεγαλυτερο προβλημα των εναλλακτικων δεν ειναι το ιντερνετ, αλλα η τηλεφωνια. Εκει ειναι που δεν μπορει να δωσει σιγουρια, και εκει ειναι που κρατα σταθερους πελατες ο οτε, εχοντας πχ τους επαγγελματιες που δεν αλλαζουν τον οτε, λογω αυτης της σιγουριας. Οπως ξερεις εσυ πολλες περιπτωσεις καλων εναλλακτικων, ξερω κι εγω παρα πολλες κακων, οπου ομως δεν εκοψαν το ιντερνετ απο τον πιτσιρικο και δεν μπορεσε να μπεισ το facebook, αλλα κοπηκε το τηλεφωνο σε καταστηματα που βγαζουν ψωμι απο το τηλεφωνο, και οχι για μια δυο ωρες αλλα για μερες.

Τωρα θα μου πεις, οι γραμμες ειναι του οτε, κλπ κλπ, συμφωνω, αλλα δε μιλαμε για εναλλακτικους με πενταροδεκαρες, αυτοι που εχουν τους εναλλακτικους διακινουν δις, ας μαζευτουν κι ας πιεσουν το κρατος να αλλαξει την κατασταση. Μηπως ομως δεν τους συμφερει, και διαιωνιζουν ολο αυτο το μπαχαλο, ωστε να ριχνουν τις ευθυνες στον οτε;

Η αληθεια τελικά ειναι κάπου στη μέση. Για την ακρίβεια εμεις ειμαστε στη μέση του πολέμου των εταιριών για την αυξηση των μεριδιων & των κερδων τους...

...κι οπως εχω ξαναγραψει δεν παιζει παντα ρόλο το αν πληρώνεις λιγοτερα αν πρόκειται να τα φας στους γιατρους και τα ζαναξ. ;)

ΑΝ το δίκτυο έχει πρόβλημα ούτε το ίδιο το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός αν το "αναβαθμίσουν" με κάποιο τρόπο!!!!Όποιον εναλλακτικό κι αν βάλεις αλλά ακόμα και με τον (Π)ΟΤΕ θα έχεις προβλήματα με την σύνδεση!Το DSLAM εξαρτάται από την κάθε εταιρεία!Με ένα απλό search στο google βρίσκεις μέσα σε λίγα λεπτά ποια εταιρεία τα πάει καλύτερα και σε αυτόν τον τομέα!Δεν είναι πια όλα τόοοοοοοσο δύσκολα για να βρεις πληροφορίες στην.....Κοινωνία της Πληροφορίας!Αν στην περιοχή σου μονόδρομος είναι ο απατεώνας....τότε οκ!

Για επαγγελματίες κι εγώ προτείνω τον (Π)ΟΤΕ λόγω του ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε οι κλέφτες αυτοί συγκεκριμένα θα παίξουν τα "παιχνίδια" τους με τους εναλλακτικούς στην πλάτη του κακομοίρη του πελάτη!!!

Εσυ runner1 υποστηρίζεις οτι για ολα φταιει ο ΟΤΕ ή (Π)ΟΤΕ αλλα δεν ειναι αλήθεια. Για ολα τα ασχημα -αλλα και τα καλα- της ευρυζωνικής μας κατάντιας φταινε και ο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί και η ανύπαρκτη πολιτική βουληση ολων περασμένων κυβερνήσεων, της παρουσης συμπεριλαμβανομένης. (αν λεγεται κυβέρνηση ο αυτόματος πιλοτος :P).

Αμφιβάλλω αν σε άλλες χώρες (ακόμα και σε αναπτυσσόμενες (sic) χώρες ασχολούνται τόσο πολύ με τις τηλεπικοινωνίες τους.Πιστεύω πως θα ναι ένα στυλ όπως το σταθερό.Πληρώνω κι έχω.Τελείωσε.Ας βγεί κάποιος που μένει εξωτερικό να μας διαφωτίσει.ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑ 100mb/s όσο η αξιοπιστία του δικτύου.

Εσυ runner1 υποστηρίζεις οτι για ολα φταιει ο ΟΤΕ ή (Π)ΟΤΕ αλλα δεν ειναι αλήθεια. Για ολα τα ασχημα -αλλα και τα καλα- της ευρυζωνικής μας κατάντιας φταινε και ο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί και η ανύπαρκτη πολιτική βουληση ολων περασμένων κυβερνήσεων, της παρουσης συμπεριλαμβανομένης. (αν λεγεται κυβέρνηση ο αυτόματος πιλοτος :P).

Δυστυχώς για την πλειοψηφία των τηλεπικοινωνιακών προβλημάτων ΦΤΑΙΕΙ Ο (Π)ΟΤΕ και στο λέω με επιχειρήματα!

Και οι εναλλακτικοί κάνουν ******* αλλά απλά δεν συγκρίνεται το μέγεθος!Δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία η οποία έχει κάνει τόσα "λάθη" στο παρελθόν να συνεχίζει να τα κάνει και τώρα,να κάνει διάφορες άλλες απατεωνιές για να ενισχύσει την θέση της (με αθέμιτα μέσα!) χωρίς να σέβεται τους καταναλωτές και μάλιστα συνεχώς να καθυστερεί την εξέλιξη στις τεχνολογίες λόγω οικονομικών συμφερόντων (τώρα με τις οπτικές ίνες και παλιότερα με την καθυστέρηση του DSL λόγω ISDN-INTRACOM-ΘΕΙΟΥ!)!

Και το χειρότερο δεν είναι ότι κοιτάζει ΜΟΝΟ την τσέπη της σαν εταιρεία (δεν είναι η μοναδική στο κάτω κάτω) αλλά μην μας τσαμπουνάει συνεχώς για εμπιστοσύνη κ.α. και όσον αφορά την αξιοπιστία.....για δώστε το δίκτυο χαλκού σε μια ανεξάρτητη αρχή και τότε θα δούμε τι θα κάνει ο (Π)ΟΤΕ!

Γιατί μην ξεχνάμε....λόγω της απελευθέρωσης και των εναλλακτικών είμαστε εδώ και μιλάμε για προσφορές,dsl,ip tv κ.α. ενώ αν δεν είχε γίνει αυτό θα κρεμόμασταν ακόμα από του (Π)ΟΤΕ τα ********** (sorry κιόλας!) και θα παλεύαμε με τα 2 και τα 4mbps και θα λέγαμε ότι δεν έχω ίντερνετ,τηλέφωνο,δεν βρίσκω τους τεχνικούς,τους περιμένω εδώ και μια εβδομάδα,πίνουν τον καφέ τους,υπάλληλοι του δημοσίου κ.α. τέτοια!!!Μήπως τα ξεχάσατε...?

Δυστυχώς για την πλειοψηφία των τηλεπικοινωνιακών προβλημάτων ΦΤΑΙΕΙ Ο (Π)ΟΤΕ και στο λέω με επιχειρήματα!

Και οι εναλλακτικοί κάνουν ******* αλλά απλά δεν συγκρίνεται το μέγεθος!Δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία η οποία έχει κάνει τόσα "λάθη" στο παρελθόν να συνεχίζει να τα κάνει και τώρα,να κάνει διάφορες άλλες απατεωνιές για να ενισχύσει την θέση της (με αθέμιτα μέσα!) χωρίς να σέβεται τους καταναλωτές και μάλιστα συνεχώς να καθυστερεί την εξέλιξη στις τεχνολογίες λόγω οικονομικών συμφερόντων (τώρα με τις οπτικές ίνες και παλιότερα με την καθυστέρηση του DSL λόγω ISDN-INTRACOM-ΘΕΙΟΥ!)!

Και το χειρότερο δεν είναι ότι κοιτάζει ΜΟΝΟ την τσέπη της σαν εταιρεία (δεν είναι η μοναδική στο κάτω κάτω) αλλά μην μας τσαμπουνάει συνεχώς για εμπιστοσύνη κ.α. και όσον αφορά την αξιοπιστία.....για δώστε το δίκτυο χαλκού σε μια ανεξάρτητη αρχή και τότε θα δούμε τι θα κάνει ο (Π)ΟΤΕ!

Γιατί μην ξεχνάμε....λόγω της απελευθέρωσης και των εναλλακτικών είμαστε εδώ και μιλάμε για προσφορές,dsl,ip tv κ.α. ενώ αν δεν είχε γίνει αυτό θα κρεμόμασταν ακόμα από του (Π)ΟΤΕ τα ********** (sorry κιόλας!) και θα παλεύαμε με τα 2 και τα 4mbps και θα λέγαμε ότι δεν έχω ίντερνετ,τηλέφωνο,δεν βρίσκω τους τεχνικούς,τους περιμένω εδώ και μια εβδομάδα,πίνουν τον καφέ τους,υπάλληλοι του δημοσίου κ.α. τέτοια!!!Μήπως τα ξεχάσατε...?

Το λαθος στο ολο σκεπτικο ειναι οτι σκεφτεσαι σαν να ηταν ο οτε, πανω απο το κρατος. Μην ξεχνας οτι μεχρι προτινως ο οτε ηταν κρατικος, μην ξεχνας οτι οι υπαλληλοι του ακομη και τωρα (τουλαχιστον οι παλιοι), σκεφτονται καθαρα δημοσιουπαλληλικα, μην ξεχνας οτι το κρατος ειναι αυτο που δεν θελει να δωσει αλλου το last mile, αν ηθελε, κι ο θεος να χτυπιοταν απο κατω, θα το εδινε αλλου (σε ανεξαρτητη αρχη οπως πολυ σωστα λες και συμφωνω).

Αρα ο οτε δεν ηταν και δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενας πολιτικος μοχλος του κρατους, δεν επαιρνε αποφασεις χωρις την πολικτικη συμβολη, δεν εκανε τιποτε χωρις να το εχει αποφασισει το ιδιο το κρατος. Αυτο ειναι που μας εχει παει τοσα χρονια πισω, και οχι τα κτιρια, υπαλληλοι, τεχνικοι, κυκλωματα, γραφεια, και οτιδηποτε αλλο μπορει να συνοψιζουμε στη λεξη οτε.

Βεβαια απο την αλλη, αν το παρει μια ανεξαρτητηα αρχη (κρατικη) το last mile, το κρατος απο καπου θα αναζητησει τα λεφτα συντηρησης, και τοτε ισως ριξει ενα παγιο σε ολους τους παροχους που θα μετακυλιστει στον τελικο πελατη, δηλαδη εσενα. ΚΑι αυτο δε συμφερει τους εναλλακτικους, για αυτο και διαιωνιζουν την κατασταση, ο οτε να εχει παγιο, (ο οτε απο την αλλη, αφου εχει παγιο, δεν εχει ενα μικρο οσο χρειαζεται σου λεει αφου εχω που εχω παγιο, θα κονομησω κιολας μεσα απο αυτο), και ολοι ειναι πολυ ευτυχισμενοι.

Ακριβως, ολα ηταν θεμα πολιτικών παιχνιδιών ή/και αναποφασιστικότητας.

Τωρα, για το last mile ακόμα κι αν ηταν στη διάθεση των εναλλακτικών αμφιβάλλω αν διόρθωναν τα κακως κείμενα γιατι πρώτα πρεπει να παραδεχθούν τα δικά τους σοβαρα λάθη που δεν οφείλονται στο last mile. Ομως απ'οσο γνωρίζω μεχρι και τωρα που μιλάμε η μονιμη δικαιολογία ειναι "για ολα φταιει ο ΟΤΕ": για τα bottlenecks των δικτίων τους, για τις λάθος χρεώσεις, για τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων, για τα ελλατωματικά routers που δεν δέχονται πίσω, για τα προβλήματα τηλεφωνίας κι αλλα τέτοια χαριτωμένα ;)

• Super Moderators

τα bottlenecks δεν είναι "λάθη", μιλάμε για xDSL καταρχάς, που το bandwidth δεν είναι εγγυημένο...

στις 8/10 περίπτωσείς τα προβλήματα με την γραμμή (disconnects, χαμηλός συγχρονισμός) οφείλονται στο last mile...

Συμφωνώ για τα "πολιτικά" παιχνίδια που λες αλλά τώρα πια μην ξεχνάς ότι ένα σημαντικό ποσοστό το κατέχουν οι Γερμανοί...!Και ταυτόχρονα βάλε τον συνδυασμό: τραγική τηλεπικοινωνιακή ιστορία-πολιτική όλα αυτα τα χρόνια μόνο να "φάει"-υπάλληλοι-τιμές-αθέμιτα μέσα κ.α.........για αυτό έχει γίνει μισητός σε πολλούς!Όσοι όμως δεν ξέρουν διάφορα πράγματα νομίζουν ότι αυτός είναι το "αγγελάκι" της αξιοπιστίας και οι εναλλακτικοί τα "διαβολάκια"!

Τεσπα....δεν με ενδιαφέρει ποιοι τον ελέγχουν....εμένα με νοιάζει πώς με επηρεάζει σαν πελάτη!ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ!Απλά τα πράγματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ΣΚαι ταυτόχρονα βάλε τον συνδυασμό: τραγική τηλεπικοινωνιακή ιστορία-πολιτική όλα αυτα τα χρόνια μόνο να "φάει"-υπάλληλοι-τιμές-αθέμιτα μέσα κ.α.........για αυτό έχει γίνει μισητός σε πολλούς!Όσοι όμως δεν ξέρουν διάφορα πράγματα νομίζουν ότι αυτός είναι το "αγγελάκι" της αξιοπιστίας και οι εναλλακτικοί τα "διαβολάκια"!

Ναι εντάξει, ενω οι εναλλακτικοί εχουν δουλευταράδες υπαλλήλους (βλ. τηλεφωνικό κέντρο, τεχνικοί, εξυπηρέτηση καταστημάτων, λογιστήριο), δεν κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό (βλ. διαφημίσεις για παγιο), δεν εχουν διασυνδέσεις με το κράτος και τις ανεξάρτητες αρχές του (βλ. υπ. μεταφορών , υπ. ανάπτυξης, ΕΕΤΤ). :shock:=:lol:=:shock:=:lol:

Τα ιδια που εκανε ο ΟΤΕ τοσα χρόνια κάνουν και οι εναλλακτικοί. Ψεμματα, αδιαφορία για τον πελάτη, μίζες, διασυνδέσεις, συμφωνίες κατω απο το τραπέζι, ψιλά γράμματα στα συμβόλαια κτλ.

Το μεμπτο στην ιστορια ειναι οτι ο ΟΤΕ ηταν δημόσιος οργανισμός! Αυτο και τέλος! Αν εξεταστεί ως ανωνυμη εταιρία καπιταλιστικού αμερικάνικου μοντέλου, ολα τα καταγγελόμενα απο τον runner1 ειναι θεμιτά και μάλιστα επαναλαμβάνονται απο τις νεοτερες γενιές , τους εναλλακτικούς εννοω. Ολα για ολα με στόχο την τσέπη του πελάτη. ;)

Το ζητημα για μενα εδω ειναι οτι κάποιοι τα οικονομάνε με πρόσχημα οτι καθαρισαν τον τόπο, ενω κάνουν ακριβως τα ιδια πράγματα στο ποσοστό που τους αναλογεί στην αγορά και αναλογικά με τα ετη που "διαπλέκονται" με το κράτος και το χρήμα.

Ενδεχομένως ο ανταγωνισμός να εφερε τη σημερινή (καλυτερη) κατάσταση αλλα φυσικα ειναι ψέμα οτι καθάρισαν τον τόπο και προφανως το να κερδίζεις δυσαρεστημένους πελάτες ή ιδεολόγους του αντιΟΤΕ δεν σε κάνει σωστη και βιώσιμη εταιρια, περισσότερο μου θυμίζει το "κουτσοι στραβοι στον Αγ. Παντελεήμονα". Θελω να πω, οι μισοι τουλάχιστον πελάτες των εναλλακτικών ειναι δυσαρεστημένοι του ΟΤΕ ή φτωχότεροι λόγω της αφαιμακτικής πολιτικής της ΝΔ ή απλως κλασικοί τσιγγούνηδες που ψάχνουν για το φτηνοτερο κρέας. :P

Επεξ/σία από pigeon

Ναι εντάξει, ενω οι εναλλακτικοί εχουν δουλευταράδες υπαλλήλους (βλ. τηλεφωνικό κέντρο, τεχνικοί, εξυπηρέτηση καταστημάτων, λογιστήριο), δεν κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό (βλ. διαφημίσεις για παγιο), δεν εχουν διασυνδέσεις με το κράτος και τις ανεξάρτητες αρχές του (βλ. υπ. μεταφορών , υπ. ανάπτυξης, ΕΕΤΤ). :shock:=:lol:=:shock:=:lol:

Τα ιδια που εκανε ο ΟΤΕ τοσα χρόνια κάνουν και οι εναλλακτικοί. Ψεμματα, αδιαφορία για τον πελάτη, μίζες, διασυνδέσεις, συμφωνίες κατω απο το τραπέζι, ψιλά γράμματα στα συμβόλαια κτλ.

Το μεμπτο στην ιστορια ειναι οτι ο ΟΤΕ ηταν δημόσιος οργανισμός! Αυτο και τέλος! Αν εξεταστεί ως ανωνυμη εταιρία καπιταλιστικού αμερικάνικου μοντέλου, ολα τα καταγγελόμενα απο τον runner1 ειναι θεμιτά και μάλιστα επαναλαμβάνονται απο τις νεοτερες γενιές , τους εναλλακτικούς εννοω. Ολα για ολα με στόχο την τσέπη του πελάτη. ;)

Το ζητημα για μενα εδω ειναι οτι κάποιοι τα οικονομάνε με πρόσχημα οτι καθαρισαν τον τόπο, ενω κάνουν ακριβως τα ιδια πράγματα στο ποσοστό που τους αναλογεί στην αγορά και αναλογικά με τα ετη που "διαπλέκονται" με το κράτος και το χρήμα.

Ενδεχομένως ο ανταγωνισμός να εφερε τη σημερινή (καλυτερη) κατάσταση αλλα φυσικα ειναι ψέμα οτι καθάρισαν τον τόπο και προφανως το να κερδίζεις δυσαρεστημένους πελάτες ή ιδεολόγους του αντιΟΤΕ δεν σε κάνει σωστη και βιώσιμη εταιρια, περισσότερο μου θυμίζει το "κουτσοι στραβοι στον Αγ. Παντελεήμονα". Θελω να πω, οι μισοι τουλάχιστον πελάτες των εναλλακτικών ειναι δυσαρεστημένοι του ΟΤΕ ή φτωχότεροι λόγω της αφαιμακτικής πολιτικής της ΝΔ ή απλως κλασικοί τσιγγούνηδες που ψάχνουν για το φτηνοτερο κρέας. :P

Ο εναλλακτικός ΔΕΝ χρησιμοποίησε τα λεφτά του κράτους για 30 χρόνια για να φτιάξει το δίκτυό του ούτε κοιτάζει να σταματήσει διάφορες τεχνολογίες γιατί ξέρει ότι έτσι θα πάει μπροστά!Επίσης κανείς δεν είπε ότι έχουν την φοβερή εξυπηρέτηση,τεχνικούς κ.α. αλλά μην ξεχνάτε ότι και ο "ακατανόμαστος" και σε αυτούς τους τομείς ήταν απαράδεκτος!!!Περιμέναμε έναν τεχνικό για καμιά εβδομάδα να έρθει και αν...!

Αντιθέτως ο (Π)ΟΤΕ ΚΆΝΕΙ ό,τι αλχημεία του έρχεται για να βγάλει από την μύγα ξύγκι!Πιο ακριβός σε όλα,προώθηση με το ζόρι τεχνολογιών που απλά είναι τραγικές (βλέπε ISDN ΤΟΤΕ και βλέπε αντίδραση ΤΩΡΑ με τις οπτκές ίνες πριν καλά καλά γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση....που θα γίνει μετά από αρκετά χρόνια ούτως ή άλλος!!!)!

Επίσης με το να θέλεις να μην πληρώνεις τόοοοσο ακριβά τον ακατανόμαστο δεν σε κάνει τσιγγούνη!!!Εγώ αυτή την στιγμή πληρώνω τουλάχιστον 40€-50€ πιο φθηνά από όταν είχα (Π)ΟΤΕ (το δίμηνο!!)!Μιλάμε για περίπου 300€ πιο ακριβά.....ε sorry κιόλας αλλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΝ (Π)ΟΤΕ!Αρκετά πλήρωσα και πληρώσαμε τόσα χρόνια!Όταν βάλουν μυαλό....βλέπουμε!

Μου φαίνεται ξέχασες όλα τα προβλήματα του (Π)ΟΤΕ κι επίσης δεν κοιτάς που οφείλονται τα περισσότερα προβλήματα των εναλλακτικών.....όχι βέβαια πως και αυτοί είναι άμοιροι ευθυνών....!

• Super Moderators

καλά τώρα 40-50 euro υπερβάλεις :P

με Forthnet/HOL double play πληρώνεις 39.90 euro και με ΟΤΕ/Conn-x για ακριβώς τα ίδια πράγματα 67.1 euro το μήνα(με κινητά, εξωτερικό, εσωτερικό και ψηφιακές ευκολίες μέσα)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...