Προς το περιεχόμενο

O OTE «μπλοκάρει» τις οπτικές ίνες

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα πράγματα είναι απλά, και τα εξηγεί πάρα πολύ καλά ένα ανέκδοτο που άκουσα πρόσφατα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μεταβαίνει για επίσκεψη στην Αμερική.

Συναντάει τον Ομπάμα ο οποίος του προτείνει να πάνε

μια βόλτα στην Αμερικανική πρωτεύουσα.

Διάλογος:

Kostas, βλέπεις αυτή την γέφυρα; 30% στην τσέπη.

Kostas, βλέπεις αυτό τον δρόμο; 20% στην τσέπη.

Και η βόλτα συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό.

Ο Πρωθυπουργός μας λοιπόν πριν φύγει,

προσκαλεί όπως κάθε σωστός ηγέτης τον ομόλογό του στην χώρα μας.

Όταν φτάνει λοιπόν ο Ομπάμα του λέει:

Πάμε μια βόλτα να σου δείξω την όμορφη πόλη μας;

Μπαίνουν λοιπόν στο αμάξι και του λέει:

Παρατήρησες ότι στις ταράτσες μας δεν υπάρχουν κεραίες;

Φοβερό το Cable σε λέω...

Και απαντά ο Ομπάμα, μα υπάρχουν παντού κεραίες!

Και ο Kostas απαντάει: Cable, ε; 100% στη τσέπη.

Τόσο απλά. Τι θα μπει στην τσέπη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To VDSL νομίζω αν εμφανιστεί στην Ελλάδα αρχικά θα παρέχεται σε εταιρίες. Μέχρι να πέσουν οι τιμές θα είναι πολύ ακριβό για τον κοινό καταναλωτή σε σχέση με το ADSL2+.

Επίσης, είναι πολιτική γραμμή της ΕΕ να περάσουν οι οπτικές ίνες στην Ελλάδα και μαζί και πολιτική του υπουργείου ΜΤΦ και ΤΗΛΕΠ, καθώς υπάρχει πίεση από την ΕΕ για εφαρμογή του προγράμματος στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων αναβάθμισης ποιότητας τηλεπικοινωνιών.

Υποθετική θεωρία:

Κάποιοι πολιτικοί ίσως να έχουν όφελος από την αναβάθμιση του δικτύου (η αβάσιμη υποψία μου δεν σχετίζεται καθόοοοοολου ;-) με το σκάνδαλο με την siemens), και για να επωφεληθούν το όφελος πρέπει τα έργα να εγκριθούν στην τετραετία τους. Συνεπώς πρέπει να ξεκκινήσουν σύντομα.

Θα γίνει πάλι το ίδιο παιχνίδι που έγινε το 1993-97 με τα καλώδια. Την ξέρουν την συνταγή καλά, εμείς ξεχνάμε. :mad:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_09/08/2009_325200

Θα γίνει πάλι το ίδιο παιχνίδι που έγινε το 1993-97 με τα καλώδια. Την ξέρουν την συνταγή καλά, εμείς ξεχνάμε. :mad:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_09/08/2009_325200

Όλα αυτά ας τα βλέπουν οι υπέρμαχοι του (Π)ΟΤΕ!Μην γίνεστε πρόβατα ρε παιδιά......αμάν.....οι άνθρωποι είναι απατεώνες και μόνο την τσέπη τους κοιτάνε με ότι κόστος κι αν έχει αυτό στους καταναλωτές!!!Σεβασμός στον πελάτη ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝ!

Οι εκλογες ανακοινωθηκαν για τον επομενο μηνα..Το θεμα βλεπω να μεινει στασιμο παλι.Το χρονοδιαγραμα μια εφικτης λυσης στον οριζοντα δεν φαινεται...Υπομονη μεχρι νεο τερας

Όλα αυτά ας τα βλέπουν οι υπέρμαχοι του (Π)ΟΤΕ!Μην γίνεστε πρόβατα ρε παιδιά......αμάν.....οι άνθρωποι είναι απατεώνες και μόνο την τσέπη τους κοιτάνε με ότι κόστος κι αν έχει αυτό στους καταναλωτές!!!Σεβασμός στον πελάτη ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝ!

ενω οι ΑΛΛΟΙ χαριζουν λεφτα ε? :fear: :P

Απ'οτι θυμάμαι η εναλλακτική πρόταση, η αραβική αρπαχτή (λεγε με και φορθνετ), μου στέρησε 170ε απο το πορτοφόλι μου (2 μηνιάτικα + 70ε τελος διακοπής) χωρις να καταφέρει να μου παρέχει σταθερό internet για ενα ολόκληρο 24ωρο. Τέτοιες διακοπές ειχα να δώ απο εκεινο το καλοκαίρι 1 μηνα στην Κρήτη... :P

Το θεμα ειναι δηλαδη ποιος ειναι ο καλος που θα μας τον πιάσει μαλακά και που τελικά θα ακουμπήσουμε τον ελάχιστο μισθό μας; Για ξυπνάτε κ καντε λιγο τους δύσκολους ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ;):devil:;):devil:

ενω οι ΑΛΛΟΙ χαριζουν λεφτα ε? :fear: :P

Απ'οτι θυμάμαι η εναλλακτική πρόταση, η αραβική αρπαχτή (λεγε με και φορθνετ), μου στέρησε 170ε απο το πορτοφόλι μου (2 μηνιάτικα + 70ε τελος διακοπής) χωρις να καταφέρει να μου παρέχει σταθερό internet για ενα ολόκληρο 24ωρο. Τέτοιες διακοπές ειχα να δώ απο εκεινο το καλοκαίρι 1 μηνα στην Κρήτη... :P

Το θεμα ειναι δηλαδη ποιος ειναι ο καλος που θα μας τον πιάσει μαλακά και που τελικά θα ακουμπήσουμε τον ελάχιστο μισθό μας; Για ξυπνάτε κ καντε λιγο τους δύσκολους ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ;):devil:;):devil:

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ που τα πλήρωσες!!!Εγώ με την Vivodi παλιότερα είχα ένα οικονομικό πρόβλημα και μετα από 2-3 τηλέφωνα και μπινελίκια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Για την αρπαχτή που λες.......θες να μιλήσουμε για αρπαχτές,μίζες κ.α.;;;;

1.Ο "αγαπημένος σου" (Π)ΟΤΕ μέσα σε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ(πώπω ταχύτητα) έφτιαξε ένα δίκτυο με τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

2.Η ΕΕΤΤ έθεσε τον έλεγχο του χαλκού σε αυτόν με ότι αυτό συνεπάγεται (καθυστερήσεις σε άλλους ISP,καθυστερήσεις για διόρθωση βλαβών,προσπαθεί να πουλήσει ένα προϊόν στο κόστος αναλογικά με τους άλλους ISP που αυτό σημαίνει αυτόματα "καταστροφή"τους κ.α.)!Ωραία ισότητα!!!

3.Επί χρόνια προωθούσε το ISDN για να φάει ο "Θείος-ΧΟΧΟΧΟ" και φυσικά οι διάφοροι "καλοθελητές" και γενικώς κωλυσιεργούσε με την τεχνολογία DSL που στο κάτω κάτω δεν ήθελε ούτε οπτικές ίνες ούτε τίποτα!"Πάταγε" πάνω στο υπάρχον δίκτυο!

4.Τα τελευταία χρόνια με λόγω των ανταγωνιστών βελτίωσε την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες του γιατί έβλεπε ότι χάνει πελάτες!!!Θα ξεχάσω εγώ κάτι συνομιλίες με κάτι φυντάνια της εξυπηρέτησης αλλά και διάφορους τεχνικούς που τους έκοβα από τον καφέ τους????

5.Να μιλήσουμε για την τραγική χρέωση του ΕΠΑΚ τότε αλλά και τον ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ??????Μιλάμε για την Ελλάδα του 2009 τώρα!!!!

6.Να μιλήσουμε για το ΠΑΓΙΟ που πληρώναμε χρόνια τώρα και καλά.....για συντήρηση του δικτύου και σε πολλές περιοχές του δικτύου απλά "δεν υπάρχει"?Και μιλάμε για Αθήνα τώρα!!Φαντάσου για επαρχία!!!Μιλάμε για σενάρια επιστ. φαντασίας!

Μπορώ να μιλάω αβέρτα αλλά δεν αξίζει να αναλώνομαι στον αρχιαπατεώνα (Π)ΟΤΕ!

Και οι άλλοι σίγουρα θέλουν να φάνε και έχουν προβλήματα σε διάφορες υπηρεσίες ή σε κάποιες περιοχές αλλά ρε φίλε αυτά τα εγκλήματα που έκανε ο (Π)ΟΤΕ,αυτά που κάνει ΤΩΡΑ και αυτά που φαίνεται ότι ΘΑ κάνει.....απλά δεν συγκρίνονται και δεν ξεχνιούνται!Απλά μια εταιρεία που έχει αποδείξει ότι ΠΟΤΕ δεν σεβάστηκε τον καταναλωτή και ήθελε ΜΟΝΟ να τα πάρει με κάθε τρόπο βγάζοντας από την μύγα ξύγκι........ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ αν αλλάξει σκεπτικό κάτι που δεν έχει γίνει εδώ και δεκαετίες....σιγά μην γίνει τώρα!!!

Σε ολα συμφωνουμε. Γνωστα, σωστα και χιλιοειπωμένα. ;) Αλλα απ' την αλλη δεν καταλαβα γιατι πρεπει να βλάψω την τσέπη μου πηγαίνοντας σε κατι ανήμπορους εναλλακτικούς (αντι)παροχους ελπίδας: "Ισως κάποτε να φτιάξει η γραμμή, εμεις δεν φταίμε.."

Οσο για το σεβασμό που γραφεις, ασε μη ψηνεσαι... Τα ιδια managerάκια ανακυκλώνονται σε ολες τις εταιρίες κινητής/σταθερής/tv κτλ. Τη μια χρονια εδω την αλλη εκει. Η συμπεριφορά τους ειναι γνωστή (εβραίοι γερολαδάδες) κ την αγαπη τους για το πορτοφόλι μας την απολαύσαμε κι απο τους μεν (ΟΤΕ) κι απο τους δε (εναλλακτικους) πολλα χρόνια τωρα. ;)

Το θέμα είναι ότι ο ένας το έπαιζε δημόσια εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογικά την Ελλάδα και φερόταν σαν ιδιωτική εταιρεία σε ότι τον συνέφερε και..."εφορία" ταυτόχρονα!!!!

Με λίγα λόγια....είχα 2 εναλλακτικούς!Και από τους 2 ήμουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!Είμαι όμως τυχερός γιατί η περιοχή μου έχει καλό δίκτυο (Νέα Σμύρνη-όχι Άνω Ν.Σμύρνη πυο εκεί τους κακόμοιρους τους έχουν αφήσει έρμαια με το απαρχαιωμένο δίκτυο!!!) και με τις 2 (Vivodi-Forthnet ιδιόκτητο) ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ όσον αφορά αποσυνδέσεις,συγχρονισμό,ταχύτητες κ.α.!!!Μόνο με την Vivodi είχα ένα οικονομικό πρόβλημα το οποίο το έλυσα!

Έτσι λοιπόν 10000000... φορές προτιμώ να τα δίνω σε αυτούς που μου ζητάνε λιγότερα λεφτά και μου παρέχουν ΆΨΟΓΕΣ υπηρεσίες (μέχρι τώρα-σχεδόν 4 χρόνια!) παρά να τα δίνω στον καρκίνο που λέγεται (Π)ΟΤΕ!Φαντάσου αυτά τα 4 χρόνια ΣΥΝΟΛΙΚΑ πόσα λεφτά έχω γλυτώσει από το να τα πλήρωνα στους "δημοσιο-ιδιωτικούς κλέφτες"....!

οκ δεν διαφωνω, αλλα οσα γραφεις εμενα μου φαινονται περισσότερο ψυχοφθόρα απο το να διαλεξω απλα και ξεκάθαρα, χωρις προκαταλήψεις, τον καλυτερο για την τσέπη μου και την μετέπειτα ψυχολογία μου.

Απλα η ανευ ορων παράδοση στους εναλλακτικούς για χάρη μιας αντιΟΤΕ ιδεολογίας μας δεν κάνει καλο σε κανενα καταναλωτη τελικά.. Επισημαίνω οτι η γενικευμένη αντιΟΤΕ ιδεολογία ειναι δημιούργημα των τηλεοπτικών σποτ κι οχι αποτέλεσμα γνώσεων κ εμπειρίας στο αντικείμενο. Με 2 λόγια πάνε ολοι με το εκαστοτε "ρευμα", σαν πρόβατα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...