Diahn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Λοιπόν έχω ΟΤΕ 8 Mbit και έχω αγοράσει εδώ και ένα χρόνο το προαναφερθέν ρούτερ, καθώς ο ΟΤΕ δεν μου έδωσε ασύρματο. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι πως σε ανύποπτη στιγμή μου βγάζει το τελευταίο λαμπάκι κόκκινο δηλαδή αυτό που μου δείχνει αν είμαι συνδεδεμένος ή όχι. Το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί άμεσα αλλά και σε μια μέρα, αν δεν αλλάξω ρούτερ. Στην περίπτωση που κάνω το τελευταίο το πρόβλημα αποκαθιστάται αμέσως άρα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα γραμμής. Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που προτίνει ο ΟΤΕ, έχω αναβαθμίσει το Firmwire και έχω κατεβάσει την ταχύτητα της γραμμής μου από τα 24 στα 8 Mbit. Επίσης, είχα δανειστεί από γνωστό μου το δικό του WAG 200G αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε. Έχετε να προτείνετε κάτι ή καλύτερα θα ήταν να αγόραζα ένα άλλο; Αν ναι, ποιο προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Inkjjl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ξέρεις σε τι DSLAM είσαι?Μας είχαν ενημερώσει για ένα θέμα με κάποια Linksys που χάνουν IP...Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware από την αρχή και να κάνεις reset το router!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 επισης δοκιμη με Pppoe/llc η Pppoa/vc .ισως ενα απο τα 2 να σου παιξει καλυτερα.αλλιως θα προτεινα κανα thomson αν και με firmware δνε βγαινει ακρη.και ισως να ειναι θεμα ασυμβατοτητας και ναμην αξιζε να χαμηλωσεις την γραμμη στα 8.τι χαρακτηριστικα γραμμης εχεις?
Diahn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Ξέρεις σε τι DSLAM είσαι?Μας είχαν ενημερώσει για ένα θέμα με κάποια Linksys που χάνουν IP...Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware από την αρχή και να κάνεις reset το router! Είμαι στο DSLAM Ν. Κόσμου αν δεν κάνω λάθος. Και τα δυο που μου προτείνεις φίλε μου τα έχω κάνει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:13 ---------- επισης δοκιμη με Pppoe/llc η Pppoa/vc .ισως ενα απο τα 2 να σου παιξει καλυτερα.αλλιως θα προτεινα κανα thomson αν και με firmware δνε βγαινει ακρη.και ισως να ειναι θεμα ασυμβατοτητας και ναμην αξιζε να χαμηλωσεις την γραμμη στα 8.τι χαρακτηριστικα γραμμης εχεις? Θα δοκιμάσω αυτό που μου λες. Χαρακτηριστηκά γραμμής (αν ενοείς αυτά): DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2 DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 8187 kbps Upstream Rate: 383 kbps Downstream Margin: 10 db Upstream Margin: 24 db Downstream Line Attenuation: 38 db Upstream Line Attenuation: 9.5 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 19 db Αν θες κάτι άλλο πες μου. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Και εγώ έχω σκεφτεί για Thomson απλά αν δεν μου προτείνει κάποιος κάποιο συγκεκριμένο φοβάμαι να το αγοράσω μήπως σπαταλήσω πάλι κανά 80ευρω. Αξίζει να δώσω 65 ευρώ και να πάρω το επίσημο του ΟΤΕ; Πήρα τηλ και τόσο μου είπαν πως κάνει...
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 nai η γραμμη σου δεν ειναι για παραπανω απο 10 Mbit.b.γιατι adsl2 και οχι adsl2+.βαλτο καρφωτα στο setup (Πρωτη σελιδα) β.ποιο του οτε?ο οτε στα ραντεβου μια ζωη πηγαινε μ ε speedtouch επειδη τα dslam τα πιο πολλα ειναι alcatel kai siemens.εξαιρουνται Intracom,marak και τετοια που ειναι ..... βρες απο κανα φιλο κανα δανεικο speedtouch να κανεις δοκιμη.να κανετε τραμπα για λιγες ημερες και μετα το αγοραζεις αμα ειναι.το thomson Θεωρειτει οτι πιο σταθερο και γενικο χωρις ασυμβατοτητες.
Diahn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 nai η γραμμη σου δεν ειναι για παραπανω απο 10 Mbit.b.γιατι adsl2 και οχι adsl2+.βαλτο καρφωτα στο setup (Πρωτη σελιδα)β.ποιο του οτε?ο οτε στα ραντεβου μια ζωη πηγαινε μ ε speedtouch επειδη τα dslam τα πιο πολλα ειναι alcatel kai siemens.εξαιρουνται Intracom,marak και τετοια που ειναι ..... βρες απο κανα φιλο κανα δανεικο speedtouch να κανεις δοκιμη.να κανετε τραμπα για λιγες ημερες και μετα το αγοραζεις αμα ειναι.το thomson Θεωρειτει οτι πιο σταθερο και γενικο χωρις ασυμβατοτητες. Έκανα την αλλαγή από adsl2 σε adsl2+ και άναψε κατευθείαν κόκκινο και δεν μπορούσα να συνδεθώ αν δεν το επανέφερα. Τώρα θα το δοκιμάσω αυτό που προτείνεις και θα δω.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 οταν το βαλεις adsl2+ θα περιμενεις 5-6 λεπτα και μετα ξανακανε connect.επειδη μενει το Username σου connected και πεφτει αποτομα για αυτο αναβει κοκκινο και πρεπει να περιμενεις λιγακι.2-3 λεπτακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.