Προς το περιεχόμενο

LG Crystal ή iPhone 3G[s]...?

valder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το διλημμα μου εχει προκυψει και δεδομενου οτι δεν ειχα ποτε καποιο smartphone δεν εχω ιδεα που να καταληξω..Δεν ξερω καν αν αξιζουν συγκρισης αυτα τα δυο.Το κύριο ερωτημα που φαινεται να με απασχολει ειναι το κατα ποσο (speed) ειναι το Crystal..Εχω δει καποια videos και για τα δυο και θα ηθελα (κυριως απο εκεινους που το χρησιμοποιουν) να με διαφωτισουν κατα ποσο ειναι υποφερτη η καθυστερηση αποκρισης (ή καθολου αποκριση μερικες φορες) κατα τη χρηση (για το Crystal μιλαμε)..οποιεσδηποτε αλλες γνωμες ειναι δεκτες φυσικα...Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε δεν εχω καμια απο αυτες τις συσκευες αλλα επειδη της εχω πιασει στα χερια μου και επειδη εχω λιωσει στα review κτλπ απλως σου λεω

αμα θες μια καλη καμερα και στιλατο κινητο εννοω καινοτομο για το αδιαφωνο πληκτρολογιο παρε αυτο αλλιως το ολοταχος για το 3gs

η αποκριση και γενικα η ταχυτητα δν ειναι τοση κολο οσο αναφωρα για το crystal ουτε το multitouch ουτε τπτ αλλο σε σχεση με το iphone που δεν χρειαζεται να αναλυσω γιατι ειδη ξερουμε ολοι πανο κατω πως ειναι

εγω θα προτιμουσα το 3gs ασχετα αν πειρα το omnia hd για αλλους λογους

απο μενα +1 στο iphone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...