mark109 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Uninvited-Freemansons Το συγκεκριμενο τραγουδι σιγουρα θα το εχετε ακουσει.Νομιζω μαλιστα οτι ειναι αρκετα παλιο και εχει γινει επανεκτελεση τα τελευταια χρονια.Τελος παντων αλλο θελω να ρωτησω.Με το συγκεκριμενο τραγουδι συμβαινει αυτο που συμβαινει με παρα πολλα τραγουδια που εχουν αγγλικο στιχο.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,εννοω οτι ακομα και αν καταλαβαινεις ΟΛΕΣ τις λεξεις απο τους στιχους ειναι δυσκολο να καταλαβεις το συνολικο νοημα ολου του τραγουδιου.Μπορει λοιπον καποιος να μου το εξηγησει; Ευχαριστω
DJ_XLR8 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Οι στίχοι του τραγουδιού: Freemasons - Uninvited Lyrics Feat Bailey Tzuke Like anyone would be I am flattered by your fascination with me And like any hot-blooded woman I have simply wanted an object to crave But you, you’re not allowed You’re uninvited An unfortunate slight Must be strangely exciting To watch the stoic squirm Must be somewhat heartening To watch shepherd meet shepherd But you you’re not allowed You’re uninvited An unfortunate slight Like any uncharted territory I must seem greatly intriguing You speak of my love like You have experienced love like mine before But this is not allowed You’re uninvited An unfortunate slight I don’t think you unworthy I need a moment to deliberate Δε νομίζω ότι λέει ακαταλαβίστικα πράγματα..
ferongr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Uninvited-Freemansons Το συγκεκριμενο τραγουδι σιγουρα θα το εχετε ακουσει.Νομιζω μαλιστα οτι ειναι αρκετα παλιο και εχει γινει επανεκτελεση τα τελευταια χρονια.Τελος παντων αλλο θελω να ρωτησω.Με το συγκεκριμενο τραγουδι συμβαινει αυτο που συμβαινει με παρα πολλα τραγουδια που εχουν αγγλικο στιχο.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,εννοω οτι ακομα και αν καταλαβαινεις ΟΛΕΣ τις λεξεις απο τους στιχους ειναι δυσκολο να καταλαβεις το συνολικο νοημα ολου του τραγουδιου.Μπορει λοιπον καποιος να μου το εξηγησει; Ευχαριστω Παροτι ξερω απταιστα αγγλικα απο τα 16 μου, μεχρι προσφατα ειχα το ιδιο προβλημα. Χρειαζεται εξασκηση στις διαφορες προφορες που μπορει να εχουν οι τραγουδιστες καθως και στον τροπο που τραγουδανε αναλογα με το ειδος της μουσικης. Ειναι μια διαφορετικη διαδικασια για τον εγκεφαλο, σε σχεση με την κατανοηση του προφορικου λογου.
egalps Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Επειδη και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο κομματι θελω να πω οτι αυτο συμβαινει με πολλα τραγουδια.Ο φιλος που εγγραψε την ερωτηση εννοει οτι παροτι καταλαβαινει ολες τις λεξεις κι ολες τις προτασεις απο το κομματι δε μπορει να καταλαβει το ΣΥΝΟΛΙΚΟ νοημα του.By the way μηπως μπορει να μας το εξηγησει καποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.