jim_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Η διαφορα του ubuntu και του kubuntu ειναι ΜΟΝΟ το γραφικο περιβαλλον. Gnome στο μεν, kde στο δε. Κατω απο το καπο ειναι ακριβως ιδια σαν δυο ιδια αυτοκινητα με διαφορετικο χρωμα. Οτι προβλημα συναντησεις στο ενα, θα το συναντησεις και στο αλλο. Αυτο που λες οτι σερνεται ειναι αποτελεσμα της ελλειψης σωστου driver. Αν εισαι με vesa (generic video driver) δεν εχεις xv video output και 3d acceleration. Αρα κολληματα στην αναπαραγωγη βιντεο ΚΑΙ χαλια αποδοση στο (τρισδιαστατο) screensaver. Για να τα δεις και μονος σου >xvinfo και >glxinfo | grep direct @thakisn Ο 9.8 catalyst λεγεται οτι ειναι συμβατος και με τον 2.6.29 (πυρηνας της fedora 11) και με τον 2.6.30 (τρεχον stable πυρηνας). Αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος, "οπου ακους πολλα κερασια..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisg7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Αυτούς πρέπει να βάλω για τη 4890; http://support.amd.com/us/gpudownload/linux/Pages/radeon_linux.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.36.3.6&lang=English&rev=9.8&ostype=Linux%20x86_64 Και κάνα manual για εγκατάσταση παιδιά. Drivers, Ubuntu = προχωρημένα πράγματα :PPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Τόσο φτωχοί; Εχω laptop φίλε μου!!Μακάρι να μπορούσα να την αλλάξω τη ρημάδα για να ευχαριστηθώ 1000% το linuxακι μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 @harisg7 Θα κανεις ενα υποτυπωδες xorg.conf οπως λεω εδω, μονο που αντι για fglrx θα βαλεις radeon για driver. Και μακρια απο τον driver που δινει η ati. 1000 φορες να μην εχεις καλο 3d απο το να πονοκεφαλιαζεσαι με μ@#$%^&*. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Λοιπόν, τελικά κατέληξα σε Ubuntu Κρίμα... (10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.