Luciddream Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά λόγω του οτι έχω τρέλα με τις ταινίες και έχω δεί σχεδόν ότι έχει βγεί απο 2000 κ μετά, έπεσα πρόσφατα πάνω σε ένα site που μου φένεται πολύ χρήσιμο... http://www.filmaffinity.com/ θα σας δώσει ιδέες για πάρα πολλές ταινίες που δεν ξέρατε Εγώ να προτείνω κάτι σε: Blade, X-men, Mission Impossible, Bourne Identity, Resident evil, Underworld... για αρχή edit: πω.... μόλις πρόσεξα οτι και οι 6 που πρότεινα είναι τριλογίες ..wtf
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Statham και Rock δεν είναι του γούστου μου. Όπως επίσης και τα Fast and the Furious. Ironman, Prestige και 300 (και λιγότερο Transformers) είναι αυτό ακριβώς που θέλω αλλά τις έχω δει.. Θα τσεκάρω και τις υπόλοιπες. Keep the suggestions coming. Απάντηση: 3) Μην πας για το prestige - δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτο που ψαχνεις Διαβάζουμε και κανένα μήνυμα πριν ποστάρουμε... Προτείνω: Hulk, State of play
billstamaniac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 δεσ face off me keitz k travolta απλα δεν υπαρχει ειναι λιγο παλια αλλα αμα δεν την εχεις δεις δες την οπωσδηποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.