iparou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Χαίρετε. Με έχει πιάσει καφρίλα και θέλω να δω μερικές χαλαρές ταινιούλες, δράσης-περιπέτειας (thriller, με την original έννοια του όρου, όμως - όχι horror, δηλαδή), οι οποίες να έχουν ενδιαφέρον και αγωνία, χωρίς να ζορίζουν πολύ το μυαλό.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό και μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι το Eagle Eye.. Άλλο παράδειγμα το Wanted. Any recommendations ?
Panathinaikara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Death RAce, Crank , Shoot em up, Transporter γενικα οι ταινιες του Jason Statham είναι εγγυηση γιαυτο που ζητάς Επισης Con Air, The Rock κλασσικές αξίες
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Fast and Furious 4, Ironman, 300, dawn of the dead, IP man, Jumper, Running scared, Serenity, The prestige, Transformers (to 1). Πολλες απο αυτες ειναι τοπ για τοπ αλλα μια χαρα καλυπτουν τις αναγκες σου.
sheik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Οχι και ευπεπτη ταινια δρασης το prestige, η υπερμεγιστη ταινια του αιωνα!!!!!!!!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Οχι και ευπεπτη ταινια δρασης το prestige, η υπερμεγιστη ταινια του αιωνα!!!!!!!!!!! Γι αυτο ειπα οτι ορισμενες απο αυτες ειναι τοπ για τοπ
iparou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Statham και Rock δεν είναι του γούστου μου. Όπως επίσης και τα Fast and the Furious. Ironman, Prestige και 300 (και λιγότερο Transformers) είναι αυτό ακριβώς που θέλω αλλά τις έχω δει.. Θα τσεκάρω και τις υπόλοιπες. Keep the suggestions coming.
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Babylon.A.D, Lethal Weapon, Max.Payne, Transporter κλπ. εδιτ: Το Taken πιάνεται?
greenmachine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ευπεπτες ε?? Χμμ,Scarface,Goodfellas,James Bond (με Daniel Craig), Great Escape(τη λατρευω!),Die Hard κλπκλπκλπ..Η λίστα πραγματικα είναι απειρη για το είδος που λες!
Micre Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Απλα επιβεβαιωνω: 1) Die Hard 1, 2, 3, 4 - ουτε τεσσερα δεν φτανουν 2) Shoot em up - απλα δεν υπαρχει 3) Μην πας για το prestige - δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτο που ψαχνεις 4) Δοκιμασε (προσεκτικα) το Layer Cake με Daniel Craig στα νεοτερα του. Βρετανικη παραγωγη απο τα αγαπημενα μου του ειδους. 5) Δεν ξερω αν σ'αρεσει STAR WARS. 6) Αν και εχει βαρετα σημεια (περιπλανησεις στα λιβαδια της Ν.Ζηλανδιας) εχει απο τις καλυτερες σκηνες μαχων - Lord of the rings. 7) Δοκιμασε να καεις με λιγο MATRIX να θυμηθεις τα παλια. 8) Κοιτα να μην αδικησεις τον Ταραντινο και δες και κανα Kill Bill. 9) Εγγυημενα δες το Shooter με Μαρκ Ουολμπεργκ. 10) Απο James Bond απεφυγε μοναχα το τελευταιο και εστιασε σε οσα παιζει ο Pierce Brosnan. Μολις προχωρησεις θελω feedback.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Να συμπληρωσω και λιγο απο Ασια μερια μερικα αστερια? Μην ειναι μονο Hollywood η υποθεση. 1. Asumi 1 + 2 2. Bichunmoo 3. Battle Royale 4. Versus 5. Fist of Legends 6. Infernal affairs 7. Zatoichi Ριξε ενα ματι και σε αυτες αν γουσταρεις "περιεργες" και "διαφορετικες" καταστασεις απο τα γνωστα του Hollywood. Να πω οτι ολες αυτες ειναι "κορυφη" αλλα πιστευω πως ειναι ακριβως και αυτο που ψαχνεις. Δες trailer της καθε ταινιας για να δεις για τι μιλαμε για την καθε μια.
iparou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Λοιπόν, επανέρχομαι.. -Die Hard, τα έχω λιώσει όλα άπειρες φορές, όπως και το Last Boyscout. Ίσως οι αγαπημένες μου ταινίες αυτού του είδους, όπως και γενικά όλες οι αντίστοιχες που παίζει ο Θεός Willis. -STAR WARS και LOTR τα απεχθάνομαι όπως ο διάολος το λιβάνι (ειδικά το LOTR προσπάθησα να δω το πρώτο 2-3 φορές αλλά στην πρώτη ώρα βαριόμουν και το έβγαζα) -Έχω δει όλα τα James Bond (εκτός από το τελευταίο), και παρότι δεν τα βαριέμαι, δεν είναι 100% αυτό που ψάχνω. - Shooter πολύ καλό, και αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που θέλω. Το Taken επίσης. - Matrix : Τα έχω δει αλλά κυρίως το πρώτο μου άρεσε. - Lethal Weapon, καλούτσικα και βλέπονται ευχάριστα. Keep em coming.
tweety23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ σου προτεινω την τελευταία κλήση (cellular) πολύ καλή. Πιστεύω πως είναι ακριβώς αυτό που ζητάς.
angmar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ σου προτεινω την τελευταία κλήση (cellular) πολύ καλή. Πιστεύω πως είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Άμα είναι να καταλήξει στο cellular γιατί να μη δεί καλύτερα τα transporter, ή ακόμη και το crank; Να μας πεί μήπως ξανά ο paredwse τη γνώμη του για το cellular;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.