hunter2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Παιδιά τώρα τελευταία παρουσιάστηκε ένα περίεργο πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Όταν μεταφέρω αρχεία από τον κυρίως σκληρό στο άλλο που έχω για αποθήκη ή όταν κάνω extract μερικών αρχείων winrar ταυτόχρονα ο υπολογιστής σέρνεται κυριολεκτικά και δυσκολεύομαι να κάνω οποιαδήποτε άλλη εργασία, μέχρι και ο mozila αργεί να ανοίξει. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό; επεξεργαστή έχω τον Q9650 με 3GB μνήμης στα 800mhz.
million_voices Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ολος ο κοσμος φευγει ατακτως στα 7 και εσυ την ψαχνεις ακομα με Vista? ειναι γνωστο το προβλημα των Vista με τις αντιγραφες-μεταφορες αρχειων
hunter2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 καλά, και εγω θα την κάνω. Είχα βάλει και την beta έκδοση. Απλά έτσι απο περιέργεια ρωτάω γιατί το παρουσίασε ξαφνικά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 έχεις βάλει SP1/SP2? edit: γνωστό πρόβλημα αλλά δεν θα το είχε από την αρχή? έτσι στα ξαφνικά παρουσιάστηκε?
million_voices Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ειπε σκοπευει να δοκιμασει απευθειας το sp3:devil:
Kazeta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Απο SATA σε SATA μεταφορα (για εσωτερικους δισκους) πολλων αρχειων κανει ετσι και σε μενα, δηλαδη μπουκωνει το συστημα για ενα μικρο χρονικο διαστημα και ειναι πιστευω φυσιολογικο (ειδικα αν εισαι σε IDE mode χωρις NCQ). Μπορεις να δοκιμασεις και ανασυγκροτηση μηπως και βελτιωσει την κατασταση.
pp6210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Απο SATA σε SATA μεταφορα (για εσωτερικους δισκους) πολλων αρχειων κανει ετσι και σε μενα, δηλαδη μπουκωνει το συστημα για ενα μικρο χρονικο διαστημα και ειναι πιστευω φυσιολογικο (ειδικα αν εισαι σε IDE mode χωρις NCQ). Μπορεις να δοκιμασεις και ανασυγκροτηση μηπως και βελτιωσει την κατασταση. Ανασυγκρότηση στα vista.... άλλη μια πονεμένη ιστορία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.