Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα απόδοσής στα vista

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τώρα τελευταία παρουσιάστηκε ένα περίεργο πρόβλημα στον υπολογιστή μου.

Όταν μεταφέρω αρχεία από τον κυρίως σκληρό στο άλλο που έχω για αποθήκη ή όταν κάνω extract μερικών αρχείων winrar ταυτόχρονα ο υπολογιστής σέρνεται κυριολεκτικά και δυσκολεύομαι να κάνω οποιαδήποτε άλλη εργασία, μέχρι και ο mozila αργεί να ανοίξει. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό; επεξεργαστή έχω τον Q9650 με 3GB μνήμης στα 800mhz.

Δημοσ.

καλά, και εγω θα την κάνω. Είχα βάλει και την beta έκδοση. Απλά έτσι απο περιέργεια ρωτάω γιατί το παρουσίασε ξαφνικά

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις βάλει SP1/SP2?

edit: γνωστό πρόβλημα αλλά δεν θα το είχε από την αρχή? έτσι στα ξαφνικά παρουσιάστηκε?

Δημοσ.

Απο SATA σε SATA μεταφορα (για εσωτερικους δισκους) πολλων αρχειων κανει ετσι και σε μενα, δηλαδη μπουκωνει το συστημα για ενα μικρο χρονικο διαστημα και ειναι πιστευω φυσιολογικο (ειδικα αν εισαι σε IDE mode χωρις NCQ). Μπορεις να δοκιμασεις και ανασυγκροτηση μηπως και βελτιωσει την κατασταση.

Δημοσ.
Απο SATA σε SATA μεταφορα (για εσωτερικους δισκους) πολλων αρχειων κανει ετσι και σε μενα, δηλαδη μπουκωνει το συστημα για ενα μικρο χρονικο διαστημα και ειναι πιστευω φυσιολογικο (ειδικα αν εισαι σε IDE mode χωρις NCQ). Μπορεις να δοκιμασεις και ανασυγκροτηση μηπως και βελτιωσει την κατασταση.

Ανασυγκρότηση στα vista.... άλλη μια πονεμένη ιστορία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...