Προς το περιεχόμενο

canon ixus 100 is προβλημα

bahamut zero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης περιεργο προβλημα με την παραπανω ψηφιακη που μολις αγορασα..εχω στο pc windows vista και δεν μπορω να τη συνδεσω..με το που βαζω το καλωδιο usb εμφανιζεται στις επιλογες η camera σαν μοναδα αποθηκευσης και μπαινω να δω τις φωτογραφιες κανονικα χωρις κανενα προβλημα..παραλληλα ομως κατω δεξια φαινεται οτι γινεται η εγκατασταση του driver..με το που ολοκληρωνεται ξαφνικα ο υπολογιστης παυει να αναγνωριζει την camera σαν μοναδα αποθηκευσης.μπαινω στη διαχειριση συσκευων και φαινεται η camera με το γνωστο κιτρινο τριγωνακι...κανω το driver καταργηση και ξανα συνδεω τη μηχανη και παλι τα ιδια...τι μπορει να φταιει?δε θελω να καταφυγω στη λυση του card reader

Δημοσ.

Κάτι πήγε στραβά. Σαν πρώτο βήμα θα έλεγα να τους ξηλώσεις και να τους ξαναβάλεις από την αρχή με θρησκευτική ευλάβεια όσον αφορά το manual.

Δημοσ.

ακολουθησα τις οδηγιες στο manual αλλα χωρις αποτελεσμα αλλες 2 φορες...δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..μου κανει εντυπωση οτι ενω με το που τη συνδεω μπορω να εχω για καποια δευτερολεπτα προσβαση στα αρχεια , με το που γινεται η αυτοματη εγκατασταση των drivers κατω δεξια με πεταει απο τις φωτογραφιες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...