andreas19811982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 καλησπερα.εχω ενα laptop με 2,5 επεξεργαστη 4 μνημη και 512 καρτα αλλα εχω προβλημα οταν θελω να δω 720 η 1080 p .ειτε vlc βαλω ειτε κμ ειτε καποιο αλλο ολα κολλανε. τι να κανω?φταιει το laptop η τα plαyer?υπαρχει player που να παιζει hd ταινιες? ευχαριστω πολυ
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Έχεις περάσει τους πιο πρόσφατους drivers για το τσιπάκι γραφικών του laptop; Επίσης, αν το τσιπάκι είναι από τα πιο πρόσφατα της nVIDIA ή της ATI (ακόμη και της Intel, το X4500 νομίζω), δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ως player τον Media Player Classic - HomeCinema, ο οποίος περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο codec που μέσω DXVA στέλνει το video (αν είναι τύπου H.264 ή VC-1) για αποκωδικοποίηση απευθείας στο τσιπ γραφικών, παρακάμπτοντας και απελευθερώνοντας έτσι τον κεντρικό επεξεργαστή από τη συγκεκριμένη δουλειά. Εδώ μπορείς να δεις πάνω κάτω ποιες GPU το υποστηρίζουν.
andreas19811982 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 εβαλα το media classic και ολα φαινονται μια χαρα.αυτο με τουσ drivers δεν ξερω πως να το κανω.αν μπορεσεις ενημερωσε με.σε ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες επιτελουσ να δω ενα εργο ομορφα. σε ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 εβαλα το media classic και ολα φαινονται μια χαρα.αυτο με τουσ drivers δεν ξερω πως να το κανω.αν μπορεσεις ενημερωσε με.σε ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες επιτελουσ να δω ενα εργο ομορφα.σε ευχαριστω. Πηγαίνεις στο site του κατασκευαστή του laptop, εντοπίζεις τη συγκεκριμένη σελίδα υποστήριξης για το δικό σου μοντέλο και κατεβάζεις τους πιο πρόσφατους VGA drivers που δίνονται εκεί (αν είναι νεότερης έκδοσης από αυτούς που έχεις ήδη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.