Freakster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Θα αγοράσω πολύ σύντομα ένα σκουτεράκι ή 250 κυβικά ή 300.. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχω ιδέα από φορολογικές δηλώσεις και τα σχετικά.. Μπορώ να το δηλώσω στο όνομα μου και ας επαγγέλομαι φοιτητής; Ή πρέπει να αγοραστεί στο όνομα των γονιών και να μου το κάνουν πάσα ως γονική παροχή; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Η συντομη απαντηση ειναι να μη σε απασχολει το θεμα εφορια για το σκουτερακι. Ουτε τεκμηριο ειναι, ουτε και να το εβαζες ως τεκμηριο αγορας στη δηλωση σου (αν εκανες) θα αλλαζε κατι....... Το μονο πραγμα που θα κανεις στην εφορια θα ειναι παιρνεις καθε χρονο το σημα του (το ασημι αυτοκολητακι που γραφει τη χρονια επανω ) Οποτε χαλαρωσε και καλη αγορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ, georgemarios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ως κάτοχος σε παρόμοια κατάσταση (φοιτητής) κι εγώ αυτό κάνω. Είναι γραμμένο πάνω μου σαν ιδιοκτησία, αλλά το μόνο που κάνω από θέμα ΔΟΥ είναι να πηγαίνω να παίρνω το αυτοκολλητάκι με την χρονολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.