Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη κατα το κλεισιμο των windows

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Eδω και καποιο διαστημα εχω ενα προβλημα κατα το κλεισιμο/επανεκινηση του υπολογιστη μου. Συγκεκριμενα μου δειχνει το εξης σφαλμα: technical info stop 0x0000007e (0x0000005, 0x8c66d9b5, 0x805cc864) usbhub.sys - address 8c66d95b5 base at 8c650000, datestam 47919064.

Το μονο που καταλαβα απο αυτο ειναι πως εχει να κανει με το usb hub που εχω και πραγματι, οταν το βγαζω πριν κλεισω το μηχανιμα ολα βαινουν οπως πρεπει. Το ερωτημα ειναι, τι κανω για να το διορθωσω? Επισης, για ποιον λογο αυτο αρχισε να βγαινει ξαφνικα, ενω οταν το ειχα βαλει μου δουλευε για αρκετο καιρο απροβληματιστα? Ευχαριστω B) Καμια ιδεα?

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

μιά απ'τα ίδια και εδώ,μπορεί κανείς να βοηθήσει??

H μπλε οθονη προκυπτει μονο στο κλεισιμο των windows?Ή υπαρχουν φορες που το κανει σε διαφορετικες στιγμες, περα του shut down?

Δημοσ.

Καλημερα

α) τι λειτουργικο?

β) Εχεις ολα τα updates? (κανε)

γ) bios update? (Κανε)

δ) superantispyware για τυχον κακοβουλο λογισμικο

ε) start> και στην εκτελεση γραψε perfmon /report και ποσταρε το αποτελεσμα σαν txt και μολις βρω χρονο θα το δω.

Κατι αλλο, στην εικονα απο κατω που δειχνω, εσενα ποσο bandwidth εχει reserved με ολα πανω?

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα

α) τι λειτουργικο?

β) Εχεις ολα τα updates? (κανε)

γ) bios update? (Κανε)

δ) superantispyware για τυχον κακοβουλο λογισμικο

ε) start> και στην εκτελεση γραψε perfmon /report και ποσταρε το αποτελεσμα σαν txt και μολις βρω χρονο θα το δω.

Κατι αλλο, στην εικονα απο κατω που δειχνω, εσενα ποσο bandwidth εχει reserved με ολα πανω?

Οσον αφορα το bios update,καλυτερα να μην προτρεχουμε. Δεν ειναι απαραιτητο, οχι πρωτου ελεγξει ολες τις αλλες πιθανες λυσεις και ακομα και τοτε ας ψαξει αν υφισταται προβλημα με την μητρικη του και το bios που εχει.

Δημοσ.

Καλησπερα

Δε διαφωνω, απλα τωρα πια εχω να δω brick, πανω απο 5 χρονια.

Βεβαια, ποτε δε ξερεις.

Για το φιλο που εχει το προβλημα πρεπει να απαντησει στο ερωτημα του Gi0, καθως και αν τραβηξεις cold τα usb βυσματα απο το pc, σου βγαζει μπλε οθονη, ή οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...