tinamari Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα πρώτα από όλα στην παρέα σας και καλώς σας βρίσκω Μπήκα στην διαδικασία να κάνω format το pc (windows xp) και καθώς ήμουν στην διαδικασία του καθαρισμού του σκληρού δίσκου ο γιος μου πάτησε το κουμπί της επανεκκίνησης πάνω στο κουτί .Από εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να συνεχίσω το format .Ενώ διαβάζει το bios και μου ζητά να πατήσω ένα κουμπί για να διαβάσει το cd(press any key to boot from cd) φτάνει στο σημείο να κάνει ελέγχω τον παραμέτρων και εκεί μου βγάζει μαύρη οθόνη .Μπορώ και μπαίνω κανονικά στα bios αλλά μάλλον έχει χάσει τα driver και δεν έχω το cd του pc Ευχαριστώ έκτων προτέρων για την βοήθεια σας
mindcrime Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ό.τι και να σου πούνε να θυμάσαι ότι είναι ο γιος σου, το αίμα σου, ο καρπός του έρωτά σου, αυτός που θα σου φέρει ένα ποτήρι νερό στα γεράματά σου..
johnpap Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Η πιο εύκολη λύση είναι να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή και να κάνεις format από εκεί και να δεις και τι ακριβώς τρέχει. Εξαρτάται από το πότε ακριβώς έκανε την... πατάτα το βλαστάρι σου! Αν ήταν την ώρα που έκανε το format (και όχι την ώρα της εγκατάστασης) υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχει χαθεί το partition info του δίσκου, και δεν μπορεί να το διαβάσει. Αν πάλι ήσουν στην διαδικασία φορτώματος των αρχείων εγκατάστασης για να ξεκινήσεις την διαδικασία επανεγκατάστασης/format τότε ίσως απλά να αργεί λίγο να φορτώσει και να συνεχίσει τη διαδικασία (το αργά εξαρτάται και από την παλαιότητα του υπολογιστή σου, έχω περιπτώσεις που περίμενα και μισή ώρα).
iant Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε φορμάτ και από κανένα LiveCD. Π.χ. Link Kubuntu 9.04 desktop Τα LiveCD σε βάζουν σε γραφικό περιβάλλον ΧΩΡΙΣ την εγκατάσταση OS (άμα δε θες)!
tinamari Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ τελικά τα κατάφερα με την δεύτερη λύση του φίλου iant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.