Προς το περιεχόμενο

dsl φοιτητικο conn-x 8mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θελω να μου πειτε οσοι απο εσας χρησημοποιητε φοιτητικο dsl ote conn-x 8mbps αν εχετε καποιο προβλημα στην γραμμη σας.. δλδ

συχνες αποσυνδεσεις

καθυστεριση σε ταχυτητες

προβληματα με το diodos

αναφερετε αν εχετε καποιο αλλο προβλημα...

thks

Δημοσ.

Εξαρτάται από την περιοχή...βασικά αν μιλάς για ΔΙΟΔΟΣ, τότε το net σου θα έρχεται στην ουσία από το πανεπιστήμιο σου και οπότε θα είναι αυτό που θα καθορίσει την ποιότητα. Τουλάχιστον έτσι είμαι εγώ που έχω από την αρχή του δίοδος hol και η IP μου και ο ISP μου είναι πανεπιστημιακή.

Δημοσ.
Εξαρτάται από την περιοχή...βασικά αν μιλάς για ΔΙΟΔΟΣ, τότε το net σου θα έρχεται στην ουσία από το πανεπιστήμιο σου και οπότε θα είναι αυτό που θα καθορίσει την ποιότητα. Τουλάχιστον έτσι είμαι εγώ που έχω από την αρχή του δίοδος hol και η IP μου και ο ISP μου είναι πανεπιστημιακή.

Μία διευκρίνιση εδώ.

Το δίκτυο του πανεπιστημίου καθορίζει την ποιότητα του routing και το bandwidth από/προς το διεθνές (και εγχώριο εννοείται) internet. Όμως η ποιότητα του βρόχου (το δισύρματο χάλκινο ζεύγος δηλαδή που καταλήγει στο Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ της περιοχής μας), του εξοπλισμού στον οποίον τερματίζει ο βρόχος μας στο DSLAM του παρόχουν, το contention ratio στο DSLAM και η όδευση από αυτό μέχρι τα κυκλώματα του ΕΔΕΤ εξακολουθουν να εξαρτώνται από τον ISP. Θέματα αποσυνδέσεων π.χ. που θίγει ο topic starter εμπίπτουν καθ' ολοκληρία στην ευθύνη του ISP. Καθυστέρηση σε ταχύτητες (δεδομένου ότι το bandwidth του ΕΔΕΤ προς το εξωτερικό είναι εξαιρετικά μεγάλο και αποκλείοντας την περίπτωση ο server από τον οποίον «τραβάμε» δεδομένα να είναι φορτωμένος), μπορεί να οφείλεται μεταξύ άλλων και σε υψηλό contention ratio στο DSLAM (επίσης ευθύνη του ISP) ή σε κορεσμένο link του ISP που μεταφέρει πακέτα από/προς τον πρώτο router του ΕΔΕΤ. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Δημοσ.

εχω dsl απο το 2005 και δεν ειχα ποτε προβλημα με το ιντερνετ.. τωρα εχω 2mbps connx μια χαρα ολα και πανε σφαιρα...

ακουσα απο καποιους χρηστες του διοδος οτι ειναι ευχαριστιμενοι ως προς το οικονομικο ζητημα... φθηνες χρεωσεις κτλ... και απο οτι ειδα τα 2mbps απλο με τα 8mbps φοιτητικο εχουν την ιδια αξια και σκευτηκα να το βαλω και εγω

και δεν ειναι ευχαριστιμενοι επειδη κολλαει το νετ ωρες ωρες και γινονται συχνες αποσυνδεσεις απο τον provider.

δεν σκοτωνομαι να βαλω φοιτητικο αν θα εχω τετοιου ιδους προβληματα.

προτιμω να δινω 22,5ευρο και να ξερω οτι θα εχω παντα νετ χωρις προβληματα παρα να εμπιστευτω και να πληρωνω κατι καθηγητακους για να εχουν αυτοι ιντερνετ

Δημοσ.

παιδια ειχα φοιτητικο 8 Mbs και ειχα σχεδον παντα Internet χωρις αποσυνδεσεις... απλα να φανταστεις στα 2 χρονια που ειχα μπορει να μην ειχα Internet για μια ή 2 μερες αλλα λογο βλαβης σε ολα τα φοιτητικα..

Αξιζει τα χρηματα και θα μεινεις ευχαριστημενος. Απλα να ξερεις οτι το modem που σου δινει ο ΟΤΕ ειναι για τα σκουπιδια, οποτε θα χρειαστεις ενα καινουργιο και θα εισαι jet...

Δημοσ.

Εγώ το έχω εδώ και κάτι μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με το δίοδος ούτε με την ίδια την σύνδεση.

Όπως είπε και ο parsifal, βασικός παράγοντας είναι και το μέρος όσο αναφορά την σύνδεση προφανώς :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...