Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα και Τhermal Paste

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά τοποθετώ ελάχιστη (λιγότερη από ένα κόκο ριζιού) και την απλώνω. Αν δεν φτάσει, προσθέτω ακόμα λίγη και συνεχίζω μέχρι να καλύψω όλη την επιφάνεια. Χρησιμοποιώ παλιές τηλεκάρτες για το άπλωμα επειδή είναι τελείως ίσιες στις πλευρές τους.

Και είναι ομοιόμορφα απλωμένει ? :rolleyes: Εγώ συνηθίζω να την απλώνω με το δάχτυλο (φορώντας σακουλάκι ή γάντι) αλλά υπάρχουν γραμμώσεις :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και είναι ομοιόμορφα απλωμένει ? :rolleyes: Εγώ συνηθίζω να την απλώνω με το δάχτυλο (φορώντας σακουλάκι ή γάντι) αλλά υπάρχουν γραμμώσεις :fear:

Και με το δάχτυλο αν φοράς γάντι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά για πιο λεπτό στρώμα χρησιμοποίησε μια κάρτα (πλαστική κατά προτίμηση)

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο youtube

• 2 εβδομάδες αργότερα...
αν βάλω στο NB ή SB aftermarket πάστα πόσους βαθμούς διαφορά να περιμένω μόνο από αυτό μιας και έχω πρόβλημα? ευχαριστώ

1-2 βαθμους μονο...

Παντως γενικα η λευκη παστα (γνωστη και ως τζατζικι) δεν ειναι οτι καλυτερο... κυριως για τους τωρινους επεξεργαστες που τινουν να ειναι ολο και πιο ζεστοι...

1-2 βαθμους μονο...

Παντως γενικα η λευκη παστα (γνωστη και ως τζατζικι) δεν ειναι οτι καλυτερο... κυριως για τους τωρινους επεξεργαστες που τινουν να ειναι ολο και πιο ζεστοι...

τόσο λίγο ε? δεν το γλιτώνουμε το χειρουργείο δλδ

με τους επεξεργαστές είμαστε εντάξει (φτου φτου φτου) παρ' ότι 120+w tdp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...