Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα και Τhermal Paste

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Και για καθαρισμό τί χρησιμοποιείται, οινόπνευμα ? :rolleyes: Λέω να ξαναβάλω στην Zalman - έχουν περάσει και 2,5 χρόνια...

Εδω θα βρεις μαζεμενες ολες τις λυσεις:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποπο ελεος εγω δεν εχω καν παστα στον cpu και τον εχω και απο [email protected] :devil: Αλλα θα παρω και ψηκτρα και παστα εχετε να πρωτεινεται καμια καλη ψηκτρα? Ε4500 cpu

Χωρίς πάστα,τι λες ρε man;;

Πως την παλεύεις από θερμοκρασίες;;

Budget για ψύκτρα;;

Τιποτα :-D και το συστημα ειναι stable.....Hero?

Οι stock έχουν pre aplied θερμοαγώγιμη.

Αυτό σκεφτόμουν να πω,αλλά λέω για να λέει ότι δεν έχει πάστα κάτι θα ξέρει παραπάνω απο εμάς.:P

Τελικά το budget ποιό είναι για την ψύκτρα;;

Εβαλα όλη την ποσότητα που είχε το φακελάκι και όσο πιο ομοιόμορφα μπορούσα την επιφάνεια του επεξεργαστή.

Κατά 99% φταίει η μεγάλη ποσόστητα που έβαλες για τις υψηλές θερμοκρασίες.

Σκοπός της θερμοαγώγιμης είναι να γεμμίζει τα τυχόν κενά που υπάρχουν ανάμεσα στην ψύκτρα και τον επεξεργαστή, και όχι να μονώνει την επαφή μεταξύ τους.

Πρέπει να τοποθετήσεις την ελάχιστη ποσότητα, η οποία μπορεί να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια. Όσο πιο λεπτό στρώμα θερμοαγώγιμης απλώσεις, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

Προσωπικά τοποθετώ ελάχιστη (λιγότερη από ένα κόκο ριζιού) και την απλώνω. Αν δεν φτάσει, προσθέτω ακόμα λίγη και συνεχίζω μέχρι να καλύψω όλη την επιφάνεια. Χρησιμοποιώ παλιές τηλεκάρτες για το άπλωμα επειδή είναι τελείως ίσιες στις πλευρές τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...