Antwni Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αν θέλετε να σας ανεβάσω και το log αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται....
nikolas8141 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Λοιπον κατεβασε το Driver Sweeper απο εδω http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ Αν εχεις περασμενους τους drivers σβηστους, κανε επανεκινηση, μετα τρεξε το Driver Sweeper και σβησε οτι εχει απομεινει......τελος τρεξε τους drivers σαν administrator.......Ελπιζω να γινει κατι....
juno Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ναι αυτό έκανα και εγώ αλλά τίποτα.....Να διάβασε το προηγούμενο μου post Δοκιμασε κι αυτο που σου προτεινει ο Νikolas8141 γιατι θυμαμαι οτι εκανα κατι αναλογο(χωρις καποιο προγραμμα,απλα εσβηνα οτι εγγραφη ειχε σχεση με τον driver).Με συγχωρεις που δεν τα εχω γραψει ολα μαζι αλλα καταλαβαινεις ειχα κανει οτι μπορουσα να σκεφτω εκεινη την ωρα και δεν τα θυμαμαι κι ολα-παντως το σιγουρο ειναι με μενα τουλαχιστον οτι τελικα η εγκατασταση εγινε με τον τροπο που ανεφερα στο πρωτο post μου
Antwni Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ναι το είχα καθαρίσει με το Driver Sweeper και μετά βρήκα αυτό το site για να διαγράψω και από την registry αλλά τίποτα... Έχω απελπιστεί τελείως σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων σας...
juno Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ναι το είχα καθαρίσει με το Driver Sweeper και μετά βρήκα αυτό το site για να διαγράψω και από την registry αλλά τίποτα... Έχω απελπιστεί τελείως σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων σας... Οταν κανεις reboot δεν εγκαθιστα απο μονο του τους generic drivers της microsoft? Αν πηγαινες ισως στο device manager και πατουσες update driver >browse my computer for driver software >let me pick from a list... > have disk και πηγαινες στο folder που ειναι ο driver π.χ. C:\ATI\Support\9-8_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Packages\Drivers\Display και ακολουθουσες τη διαδικασια εκει με το INF αρχειο γιατι εκει ειναι το προβλημα,φορτωνει ολα τ'αλλα εκτος απο αυτα που βρισκονται στο φακελο display
Antwni Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Η εγκατάσταση κολλάει και βγάζει το σφάλμα όταν πάει να καταχωρήσει το catalyst!! Πάντως ο driver από εκεί που μου είπες εγκαταστάθηκε επιτυχώς και μπορώ να έχω το aero και να παίζω games:lol: Τώρα μένει να μόνο η εκκίνηση του catalyst(οι συντομέυσεις όπως είπα υπάρχουν αλλά δεν ξεκινούν) ξέρεις που βρίσκεται το inf για να το εγκαταστήσω???(έχω εγκαταστήσει το .exe που έχει) Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου!!!!!!
juno Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Η εγκατάσταση κολλάει και βγάζει το σφάλμα όταν πάει να καταχωρήσει το catalyst!! Πάντως ο driver από εκεί που μου είπες εγκαταστάθηκε επιτυχώς και μπορώ να έχω το aero και να παίζω games:lol: Τώρα μένει να μόνο η εκκίνηση του catalyst(οι συντομέυσεις όπως είπα υπάρχουν αλλά δεν ξεκινούν) ξέρεις που βρίσκεται το inf για να το εγκαταστήσω???(έχω εγκαταστήσει το .exe που έχει) Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων σου!!!!!! Δοκιμασε σε C:\ATI\Support\9-8_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Bin64 (στο γραφω οπως ειναι στο δικο μου pc,αλλα το ιδιο πρεπει να ειναι και στο δικο σου. Mη ψαχνεις για inf αρχεια τωρα,αυτο ηταν μονο για τον driver,τωρα θες να εγκαταστησεις εφαρμογες σχετικες με τον driver οποτε δοκιμασε το InstallManagerApp.exe και μετα ενα-ενα τα apps στο C:\ATI\Support\9-8_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Packages\Apps\CCC. Καλη τυχη
Antwni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ σε ευχαριστώ αλλά τα έχω κάνει αυτά!! Καλά μην το κουράζεις άλλο...
juno Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ σε ευχαριστώ αλλά τα έχω κάνει αυτά!! Καλά μην το κουράζεις άλλο... Ναι,συγνωμη κιολας...
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το είπα αρνητικά!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου!! Εννοούσα ας τελειώσει εδώ αφού έχουμε κάνει ήδη τρεις σελίδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.