Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με driver της ATI

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω τον καινούριο driver της ATI και μου βγάζει σφάλματα!!Έχω απεγκαταστήσω τελείως το παλιό driver!!!Τώρα προσπάθησα να εγκαταστήσω το driver από το cd και μου βγάζει σφάλματα!!Τι να κάνω???:cry::cry:

post-110356-129063020085_thumb.jpg

Δημοσ.

net framework 2.0 υπαρχει? ετσι για να ειμαστε σιγουροι. χωρις αυτο δεν εγκθιστωνται οι drivers της ati.

Δημοσ.

Όχι!!Μήπως μπορείς να μου δώσεις το link που να είναι συμβατό με τα Vista 64bit??

Edit

Τώρα όταν πάω να κάνω την εγκατάσταση μου λέει το παρακάτω (στην foto) και όταν πάω να ανοίξω το ccc μου βγάζει το σφάλμα στην δεύτερη εικόνα!!!

Έχω ψάξει στο google και όλοι λένε ότι χρειάζεται το framework!!

Μήπως μπορεί να κανείς να μου δώσει το link να το κατεβάσω??

Το λειτουργικό μου (όπως ανέφερα και παραπάνω) είναι Vista 64bit

Όποιος με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!!!:-D

post-110356-129063020088_thumb.jpg

post-110356-12906302009_thumb.jpg

Δημοσ.
windows update και λογικά θα υπάρχει επιλογή για Framework...

αλλιώς http://www.microsoft.com και search για Framework...

Κακέ γιατί δεν μου τα δίνεις έτοιμα!!:P

Έχω εγκαταστήσει το net framework 1.1 και 3.5 και 3.5 SP1!!Δεν μου έχει update!!

Το 2 δεν είναι συμβατό με το λειτουργικό μου!!

Πάντως θα το ψάξω θα κάνω σε όλα τα net απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση και θα ξαναδοκιμάσω να εγκαταστήσω τον driver!!

Δημοσ.

Κατεβασε τον driver με την 2η επιλογη του site της ATI (δηλ. σε ξεχωριστα κομματια και οχι ολα σ'ενα) και μετα προσπαθησε να κανεις εγκατασταση ενα-ενα ξεχωριστα τα μερη του driver αλλα παντα με τη σωστη σειρα (πρωτα catalyst install manager,μετα driver,hydravision κ.τ.λ.).

(Υ.Γ. Αν εισουν οκ με τον προηγουμενο driver προσπαθησε να τον ξαναβαλεις-στο γραφω γιατι ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα-ιδιο OS,ιδιος driver-και σε μενα οχι μονο δεν επαιρνε τον καινουργιο αλλα μετα δεν μπορουσα να ξαναβαλω ουτε τον παλιο)

Δημοσ.

Το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα!!Θα ξαναπροσπαθήσω και τώρα μπας και στρώσει έτσι αλλά δεν νομίζω...

Πάντως και εμένα ούτε ο παλιός μπαίνει!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:06 ----------

Τίποτα φίλε μου!!Εσύ έτσι το έλυσες??

Δημοσ.

Τώρα μου βγάζει αυτό το σφάλμα(foto)!!Από ασφαλή λειτουργία μου βγάζει από την ανάλυση σφάλμα!!

Μήπως έχει σχέση με αυτό το post μου??

Γιατί το κάνει αυτό ρε παιδιά!!

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!:cry::cry::cry:

Ούτε παιχνίδια δεν μπορώ να παίξω!!!:cry::lol:

post-110356-129063020601_thumb.jpg

post-110356-129063020603_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά sorry για το πρήξιμο αλλά είναι επείγων!!!:shock::shock:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:49 ----------

Τέσσερα συνεχόμενα post μου!!:lol:

Λοιπόν έχω εγκαταστήσω μερικά αρχεία μέσα από τον φάκελο packages!!Όταν κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζει το catalyst control center αλλά αν το πατήσω δεν ανοίγει!!Επίσης τρέχει στις διεργασίες ένα αρχείο catalyst control center host application αυτό τι είναι??Και στο μενού έναρξης έχουν εμφανιστεί οι συντομεύσεις αλλά και πάλι δεν ανοίγουν!!!

Είμαι ένα βήμα πριν το τέλος αλλά η εγκατάσταση δεν τελειώνει επιτυχώς!!

Ελάτε ρε παιδιά πείτε κάτι.........:-(:-(

Δημοσ.

χωρις να μπλεξεις με framework για την ωρα. βγαλε τελειως τους οδηγους της ati με το removal της ati αυστηρα. υστερα εγκατεστησε τους τελευταιους οδηγους και ποσταρε παλι. αληθεια ποια καρτα εχεις?

Δημοσ.

ATI Radeon 2600 ΧΤ!!

Το net framework είναι απαραίτητο για την εγκατάσταση αλλά έτσι και αλλιώς αν το απεγκαταστήσω μου το βγάζει σαν ενημέρωση το windows update!!Του έχω κάνει ένα σωρό απεγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις!!

Δημοσ.
Το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα!!Θα ξαναπροσπαθήσω και τώρα μπας και στρώσει έτσι αλλά δεν νομίζω...

Πάντως και εμένα ούτε ο παλιός μπαίνει!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:06 ----------

Τίποτα φίλε μου!!Εσύ έτσι το έλυσες??

Εγω στο παρα 1' για format εκανα το εξης-πηγα στο folder που ειναι εγκατεστημενος ο driver (C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Branding) και αρχισα να κανω εγκατασταση ενα-ενα ξεχωριστα τα κομματια του driver μεχρι που τελικα δουλεψε! Δοκιμασε το και καλη τυχη

Δημοσ.

Ναι αυτό έκανα και εγώ αλλά τίποτα.....:-(

Να διάβασε το προηγούμενο μου post

Λοιπόν έχω εγκαταστήσω μερικά αρχεία μέσα από τον φάκελο packages!!Όταν κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μου εμφανίζει το catalyst control center αλλά αν το πατήσω δεν ανοίγει!!Επίσης τρέχει στις διεργασίες ένα αρχείο catalyst control center host application αυτό τι είναι??Και στο μενού έναρξης έχουν εμφανιστεί οι συντομεύσεις αλλά και πάλι δεν ανοίγουν!!!

Είμαι ένα βήμα πριν το τέλος αλλά η εγκατάσταση δεν τελειώνει επιτυχώς!!

Δημοσ.

Το έχω κάνει αυτό και μου βγάζει σφάλμα αλλά θα το ξανακάνω για να σας στείλω screenshot!!Μήπως θες να πεις ''sfc /scannow'' χωρίς το ''C:/''

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...