GiorgosH Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Έχω το DSL-G624T από την Τελλάς με έκδοση firmware V3.10B01T02.EU-A.20070924. Το ρυθμίζω το portforwarding από το Advanced -> Port Forwarding Rules Configuration για 2 IPs, μία για το λαπτοπ για τόρρεντς και μία για το DreamBox, στα οποία και έχω δώσει static IPs, αλλά παρόλο που κάνω save & reboot, το ρούτερ τα 'ξεχνάει' και, παρόλο που τα εμφανίζει στα παράθυρα πρέπει συχνά πυκνά να κάνω remove & ξανά add τα rules & ξανά reboot για να ισχυσουν, Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Απόσο γνωρίζω είναι το τελευταίο firmware...
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 to τελευταιο ειναι πραγματι αλλα θα σε γελασω για το προβλημα.δεν ειχα δει πιο νεο firmware πριν βγει στην ακρη αυτο το ρουτερακι και αντικατασταθει απο το 2640b.
GiorgosH Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τις πόρτες.. Όποτε θέλει τις κρατάει ανοικτές και όποτε θέλει κλειστές... Έχω και ένα Thomson από τη FORTHnet, λές να ναι καλύτερο?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 κλασεις ανωτερο.και σιγουρα πιοι σταθερο και δεν θα εχεις και τετοιο προβλημα με τα ports
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.