klaount Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα προτεινα με τα σημερινα δεδομενα asus Πολύ καλές σαν hardware, πολύ κακές σαν bios και υποστήριξη (site, update frequency κλπ). Ποτέ μα ποτέ δεν δίνουν το κάτι παραπάνω παρόλο που κοστίζουν -συνήθως- το κάτι παραπάνω.
euklidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλές σαν hardware, πολύ κακές σαν bios και υποστήριξη (site, update frequency κλπ). Ποτέ μα ποτέ δεν δίνουν το κάτι παραπάνω παρόλο που κοστίζουν -συνήθως- το κάτι παραπάνω. Ε? μια χαρα site εχουν και ενημερωνεται πολυ συχνα. Μεχρι και chat με αντιπροσωπο της ASUS εχουν...
alan2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 για το bios των παλιων asus ειχαν υπαρξει προβλήματα ,η δικη μου p5rd1-vm χανει αποδοση οταν της βαζω 2 GB RAM και στο φορουμ της ασους υπαρχουν πολοι με το ιδιο προβλημα, και με το τελευταιο bios update.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ε? μια χαρα site εχουν και ενημερωνεται πολυ συχνα. Μεχρι και chat με αντιπροσωπο της ASUS εχουν... το site της Asus παίζει να είναι από τα πιο αργά sites που έχω πετύχει ποτέ μου...
liopyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 το site της Asus παίζει να είναι από τα πιο αργά sites που έχω πετύχει ποτέ μου... Και της Gigabyte απάλευτο είναι...
euklidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Και της Gigabyte απάλευτο είναι... Σαν της DFI κανενα ομως. ελεινα αργο και δυσλειτουργικο...
klaount Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ε? μια χαρα site εχουν και ενημερωνεται πολυ συχνα. Μεχρι και chat με αντιπροσωπο της ASUS εχουν... Ναι το Live chat είναι κάτι θετικό αλλά είναι και το μόνο θετικό στο site τους.
StavrosD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν της DFI κανενα ομως. ελεινα αργο και δυσλειτουργικο... Αυτή είναι η απόλαυση. Όταν μπορείς να παίξεις και με τις "ψιλές" ρυθμίσεις. Προσωπικά ο Athlon 3800+ X2 που έχω σε μητρική DFI, κάνει boot τα windows και είναι σταθερός σε super pi μέχρι και 270ΜΗz FSB από τα 200 που είναι εργοστασιακά. Με άλλες μητρικές δεν γίνεται αυτό.
euklidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτή είναι η απόλαυση.Όταν μπορείς να παίξεις και με τις "ψιλές" ρυθμίσεις. Προσωπικά ο Athlon 3800+ X2 που έχω σε μητρική DFI, κάνει boot τα windows και είναι σταθερός σε super pi μέχρι και 270ΜΗz FSB από τα 200 που είναι εργοστασιακά. Με άλλες μητρικές δεν γίνεται αυτό. Δοκιμασες με καποια αλλη και δεν γινεται;
talos_2002 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλά προβλήματα με Gigabyte. Κυρίως με παλαιότερα μοντέλα. Αλλά και με Asus. Και τo expressgate δεν βλέπει δίσκους και βγάζει τα μάτια μου στην crt. Άχρηστο. Μου λείπει η Abit μου. Χάλια είναι οι jetway, φόλα σκέτη. Οι μικρές εταιρίες καλές για φθηνά μοντέλα, οι μεγάλες για ακριβά πιστεύω. Μεγάλο ρόλο παίζει και το chipset. Μεγάλα προβλήματα είχα με VIA Apollo.
vag_del Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον, εχω δυο asus στα destop, κανενα προβλημα, ευκολο bios, κλπ, εχω δουλεψει gigabyte, του αδερφου μου, κανενα προβλημα, επισης dfi, πολυπλοκο θα ελεγα bios αλλα κανενα προβλημα, και τελος της intel και εδω κανενα προβλημα, εν ολιγοις θα ελεγα οτι δεν παρουσιαζουν ορατες διαφορες με το ματι στην λειτουργια του Η/Υ, (ταχυτητα, αξιοπιστια, συμβατοτητες κλπ) στην τελικη ολα τα ολοκληρωμενα της intel, της AMD, της nVidia, της ΑΤΙ, και της VIA ειναι πανω κατω, το αυτοκολλητα με την ονομασια των εταιρειων αλλαζουν, δηλ. ουσιαστικες διαφορες δεν πιστευω οτι υπαρχουν "σε γενικες γραμμες" και φυσικα μιλαμε για τους μεγαλους κατασκευαστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.