grimpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Γεγονός αυτό που αναφέρει ο Thresh. Από τότε όμως άλλαξαν αρκετά στην MSI. Κατ εμε είναι από τους καλύτερους κατασκευαστές ειδικά στην σειρά προϊόντων της "Dr.MOS", σκαλοπάτια ψηλότερα από Gigabyte, ειδικά σε AMD πλατφόρμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Παιδια ASUS για παντα πρωτη... πες αυτό για τα Striker μοντέλα της...
outlaw star Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δόξα και τιμή και στην ABIT βέβαια..! εννοείται απο τους κορυφαίους αν και πριν το legendary πια ip35 pro είχε βγάλει και αυτή μερικά όχι και τόσο καλά μοντέλα...σε socket 478 που έχω μια is7 με κλοκαρισμένο p4 στα 3,2 απο 2,66 δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια απροβλημάτιστα...κρίμα που τέλος του έτους μας αφήνει χρόνους και αυτή
Str Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Παιδια ASUS για παντα πρωτη... και να φανταστεις οτι τα ΕΣΚΑΣΑ χοντρα για asus... p5q deluxe. μητρικη τοσο επιλεκτικη με τις μνημες της δεν εχω ξαναδει... μακρυα και απο elitegroup.αντιθετως, οι gigabyte σκυλια... και χωρις δικη μου εμπειρια, οι DFI εβγαλαν πολυ κοσμο ασπροπροσωπο...
euklidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 και να φανταστεις οτι τα ΕΣΚΑΣΑ χοντρα για asus... p5q deluxe. μητρικη τοσο επιλεκτικη με τις μνημες της δεν εχω ξαναδει... μακρυα και απο elitegroup.αντιθετως, οι gigabyte σκυλια... και χωρις δικη μου εμπειρια, οι DFI εβγαλαν πολυ κοσμο ασπροπροσωπο... Kαι εγω με την P5Q3 Deluxe AP/Wifi. Aρκετα επιλεκτικη με μνημες αλλα αν πας με την λιστα του κατασκευαστη εισαι οκ. Παρα πολυ καλη μητρικη αν εξαιρεσεις τις προτιμησεις της σε μνημες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 και ότι η πλειοψηφία των P5Q3 Dlx έχει "wall" στις μνήμες στα 1700mhz πάνω κάτω, ανεξαρτήτως μνημών ασφαλώς...
euklidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 και ότι η πλειοψηφία των P5Q3 Dlx έχει "wall" στις μνήμες στα 1700mhz πάνω κάτω, ανεξαρτήτως μνημών ασφαλώς... Μπα εμενα πηγε ανετα στα 1800...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 όπως είπα, πλειοψηφία...όχι όλες για περισσότερες πληροφορίες ψάξιμο σε overclocking forums του εξωτερικού
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Για μενα: Σταθεροτητα: Intel, Asus (γκουχ οχι τα "i945GC" μοντελα παντως...) Overclock: Abit (RIP), DFi (με παρα πολυ παιδεμα σε απειρες ρυθμισεις), top μοντελα απο διαφορες εταιρειες. Value for mοney: Μακραν Asrock. Δε με εχουν απογοητευσει πουθενα οι ατιμες. Holly Shitballs: Gigabyte Σκαμπανεβασματα ποιοτητας αναλογα το μοντελο: MSI... Οι P35 ΝΕΟ/ΝΕΟ3 ειχαν βγει πατατες, ενω οι NEO2 ανεβαζανε το FSB μεχρι 510 ανετα, μητρικες των 90 ευρω τοτε!
euklidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Για μενα: Σταθεροτητα: Intel, Asus (γκουχ οχι τα "i945GC" μοντελα παντως...) Overclock: Abit (RIP), DFi (με παρα πολυ παιδεμα σε απειρες ρυθμισεις), top μοντελα απο διαφορες εταιρειες. Value for mοney: Μακραν Asrock. Δε με εχουν απογοητευσει πουθενα οι ατιμες. Holly Shitballs: Gigabyte Σκαμπανεβασματα ποιοτητας αναλογα το μοντελο: MSI... Οι P35 ΝΕΟ/ΝΕΟ3 ειχαν βγει πατατες, ενω οι NEO2 ανεβαζανε το FSB μεχρι 510 ανετα, μητρικες των 90 ευρω τοτε! Εμενα η asrock μου καικε παρ'ολα αυτα ειχε τα παντα πανω για μητρικη 96 ευρω. Asrock P45turbotwins2000.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα παλι εκτος οτι εχουν τα παντα ολα πανω (για τα λεφτα τους), μου αρεσουν και οι πατεντουλες του στυλ "και pci-e και AGP στην ιδια μητρικη"... Επισης ηταν απο τις πρωτες εταιρειες που εφαρμοσαν το "και DDR1 και DDR2 μνημες στην ιδια μητρική"... Ακομα, μου αρεσει που "καταφεραν" το παρωχημενο i865 chipset να δει Prescott επεξεργαστες, οπως και το παρατημενο απο τη μανα του, nvidia i650 chipset να "δει" 45nm επεξεργαστες. Επισης, μου αρεσει που οι μητρικες της δουλευουν out of the box και χωρις πατεντες ή κατα τυχη (σα κατι entry level ASUS). Νταξει μπορει να μην εχει 3 χρονια εγγυηση και ποικιλια συνοδευτικων στα κουτια της, αλλα αν μη τι αλλο ολες οι μητρικες της μεχρι στιγμης χαρακτηριζονται απο το value for money τους... Παρεμπιπτοντως, εχω εγκαταστησει πανω απο 5-6 μητρικες της σε συστηματα δικα μου αλλα και φιλων και μεχρι στιγμης δεν εχει παθει καμια τιποτα. Στο κατεβαστηρι μου (περιπου 9 μηνες ανοιχτο ειναι πλεον) η μητρικη ειναι Asrock και στους 9 αυτους μηνες εχει κανει 4 φορες restart, ολες λογω πτωσης τασης στο δικτυο του ρευματος. Κιχ δεν εχει βγαλει η καημενη...!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα η asrock μου καικε παρ'ολα αυτα ειχε τα παντα πανω για μητρικη 96 ευρω. Asrock P45turbotwins2000. και αυτό τι πάει να πει? ότι οι καλές μητρικές και ακριβές μητρικές δεν καίγονται?
giorgis4886 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Οντως οι asrock δεν σε γοητευουν αλλα δεν σε απογοητέυουν κιολας... Μυστήριες...
KANTAFY2002 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 εγω θα προτεινα με τα σημερινα δεδομενα asus γιατι και φθηνες ειναι αλλα και δεν εχουν προβληματα σε μεγαλα ποσοστα. παλια δουλευα gigabute αλλα μου εμειναν 2 στο χερι απο προβληματα με τον controler sata και μου την εδωσε και δεν ξαναπηρα.μετα αγορασα abit 2 μητρικες και ημουν μπορω να πω πολυ ευχαριστημενος ιδιος με την aw8d ενα πολυ σταθερο mobo με πολλα καλουδια για την εποχη του αλλα δυστιχος η abit σαν εταιρια μας αφησε τωρα εχω μια asus εγω μια ο αδερφος μου και μια ενας φιλος μου και μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο μια αναβαθμιση σε bios που χρειαστηκε λογο μη αναγνωρισης μνημης κατι βεβαια που ειναι γνωστο πραγμα και σε αλλα μοβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.