system Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, Πως μπορω να κανω τον wamp server να καταλαβαινει url με ελληνικους χαρακτηρες?
system Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, Πως μπορω να κανω τον wamp server να καταλαβαινει url με ελληνικους χαρακτηρες? ξερει καποιος?
kostas_crete Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Punycode Δεν ξέρω αν αυτό σας βοηθήσει....
labista Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 καλύτερα στα λατινικά τα url, τα ελληνικά είναι πολύ προβληματικά. Αυτή η γλώσσα μας, τη ζωή δύσκολη μας κάνει...
system Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Oκ παιδιά βρήκα τρόπο , ευχαριστώ για τα λινκς
nzeppos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 καλύτερα στα λατινικά τα url, τα ελληνικά είναι πολύ προβληματικά. Αυτή η γλώσσα μας, τη ζωή δύσκολη μας κάνει... Αυτό ξαναπέστο! Κι εγώ από τότε που καταπιάστηκα με την κατασκευή και την ανάπτυξη ιστοσελίδων -έστω και ερασιτεχνικά- έχω σιχτιρίσει όσο δεν πάει για τα ελληνικά. Πόσες ώρες θα είχα γλιτώσει αν είχαμε λατινικό αλφάβητο...
PavelX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Oκ παιδιά βρήκα τρόπο , ευχαριστώ για τα λινκς μπορείς να τον μοιραστείς επειδή και εγώ ψάχνω το ίδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.