Προς το περιεχόμενο

Ενημέρωση ζωτικής σημασίας απο streaming τηλεόραση.

yiannis_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την εικόνα αντικρύσαμε σήμερα στις 4:30 απο τις βεράντες μας, όταν η πυροσβεστική μας ειδοποιούσε να εκκενώσουμε τα σπίτια μας. (Αγία παρασκευή - Αγίου Στεφάνου)

http://www.flickr.com/photos/16850012@N05/3847148523/sizes/l/

Αυτή την εικόνα βλέπαμε το πρωί απο την πλατεία Αγίου Στεφάνου Κοιτόντας προς Αγία Παρασκευή.

23082009320

Ενημέρωση απο τηλεόραση δεν είχαμε αφού δεν είμασταν στα σπίτια και τις τηλεοράσης μας.

Στους υπολογιστές όσων είχαμε γραφεία στην περιοχή όλα τα streaming κλειδωμένα...

Να μάθουμε αν καϊκαν τα σπίτια μας ή όχι θέλαμε!!!

Μόνο ο Σκάι ανοιχτό steaming με ειδήσης και μπράβο του.

Τουλάχιστον ντροπή σε όλους τους κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς...

Καλή τύχη σε όλους όσους πλήττονται και ας μας λυπηθεί ο θεός.

Δημοσ.

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν παρει σοβαρά την υπόθεση στα χέρια τους, ήδη αρκετά περιφερειακά κανάλια παιζουν ον λαιν και παρεχουν πολυ καλυτερη πληροφορηση απο ορισμενα κρατικα και ιδιωτικα καναλια...

Δημοσ.

ευτυχως που ειναι και ο σκαι, ειδικα γι αυτους που βρισκονται στο εξωτερικό και θελουν να ενημερώνονται

κριμα που το χει σε flash παντως

Δημοσ.

Και καλα τα ιδιωτικα καναλια.

Αλλα η ερτ που κολυμπαει στο χρημα απο τις συνδρομες των πολιτων?

Αλλα θα μου πειτε πρεπει να πληρωθουνε και οι 15000(!) υπαλληλοι της ερτ!!!

Δημοσ.

ρε παιδια δε μπορω να δω τα βιντεο που εχει on- demand στο ΣΚΑΙ, δειχνει μονο την προεπισκοπηση 20 δευτερα και μετα σταματαει. τι γινετε? εχω σκασει

Δημοσ.
Νομιζω πρεπει να γινεις μελος!!

εγινα μολις και το ενεργοποιησα απο το μαιλ που μου στειλανε: παλι τα ιδια κανει! εσυ εχεις δει κανενα βιντεο απο κει μεσα?

Δημοσ.

το λινκ σου βγαζει στο live και μου δειχνει κανονικα.

παταω για παραδειγμα στα ντοκυμαντερ που εχει το απιστευτο καταμαραν της χαβαη και μου παιζει το intro και μετα στοπ! με παει στο : On demand

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:57 ----------

κανε μου μια χαρη: πατα να δεις αν παιζει αυτο που σου εστειλα ολοκληρο η καποιο αλλο απο τα ντοκυμαντερ που εχει ( αυτα με καινε πιο πολυ! ) και πες μου.

χιλλια συγγνωμη που σε πρηζω κιολας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...