Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύσκολη ερώτηση... αν και είμαι ανάμεσα σε Gabriel Knight 2 και super Metroid, θα επιλέξω το πρώτο. Τέτοιο σοκ δεν έχω ξαναπάθει με video game. Από όλες τις πλευρές. B)

Δημοσ.

Ε, ενταξει ρε παιδιά, μου ήρθαν πολλά και παρασύρθηκα, μη με μαλώνετε που υπάρχουν πολλά καλά games στη ζωή μου! :) Αν ήταν να διαλέξω ένα σήμερα θα διάλεγα το Metal Gear Solid 4 (ή το GT5 προσεχώς -αμήν και πότε). Αν μιλάμε γενικά για το πιο δυνατό συναίσθημα ικανοποίησης μάλλον το Neverwinter Nights (ή το Planescape Torment.. ή το Diablo... ή το Titan's Quest...ή.... :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

final fantasy 10 και legend of dragoon..

Tα εζησα,με ολη την σημασια της λεξης αυτα τα 2 παιχνιδια..

ωραιες εποχες..

στο legend of draggoon, σε 2 μερες 3 cd ειχα περασει..καψιμο κανονικο!

Δημοσ.

Zelda ocarina of time,

Απλα το καλυτερο.Τελος

---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ----------

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time δαγκωτό.-

Άν και το twilight princess με άρεσε και αυτό εξίσου...η πρωτιά όμως δεν μπορεί παρά να πάει στο Ocarina of time γιατί όταν βγήκε ήταν το κάτι άλλο πραγματικά 10χρόνια μπροστά από την εποχή του.

Πεστα ρε αδερφέ μαζί σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Final Fantasy 6,7,8,Fallout,Chronotrigger,Planescape:Torment,Legend of Dragoon(πολυ υποτιμημενο),Vampire the Masquerade:Bloodlines,Pandora Directive,Gabriel Knight(ναι και τα 3 ΡΕ!),Baldur's Gate,KOTOR,The Longest Journey και αλλα πολλα αλλα θα γινω κουραστικος.

EDIT:ειμαι τραγικος...ξεχασα το καλυτερο cyberpunk rpg ever και το εχω και avatar..System Shock 2 :D

Επεξ/σία από chaplin1981
Δημοσ.
Final Fantasy 6,7,8,Fallout,Chronotrigger,Planescape:Torment,Legend of Dragoon(πολυ υποτιμημενο),Vampire the Masquerade:Bloodlines,Pandora Directive,Gabriel Knight(ναι και τα 3 ΡΕ!),Baldur's Gate,KOTOR,The Longest Journey και αλλα πολλα αλλα θα γινω κουραστικος.

EDIT:ειμαι τραγικος...ξεχασα το καλυτερο cyberpunk rpg ever και το εχω και avatar..System Shock 2 :D

Εισαι διπλα τραγικος, ξεχασες το Deus Ex.

Δημοσ.
super mario world snes 1990!!

resident evil 1 sto ps1 to 1996!!

με είχανε στιγματίσει.

κ μενα ρε σωκρατη..ειδικα το resi...κ με το sillent hill 2 ενιωσα κατι αντιστοιχο..!

Δημοσ.
Εισαι διπλα τραγικος, ξεχασες το Deus Ex.

Το θυμηθηκα πιο μετα αλλα δεν εκανα παλι edit γιατι θα φαινομουν εντελως ηλιθιος.ΕΝΤΑΞΕΙ λοιπον μαστιγωστε με δημοσιως..Το ξεχασα,το παραδεχομαι...:cry:

(Πως διαολο μου ξεφυγαν και τα 2 παιχνιδια δε μπορω να καταλαβω...)

Υ.Γ. Το οτι δεν αναφερω και αλλα παιχνιδια οπως π.χ. Silent Hill,που ειμαι και φαν,δεν ειναι σκοπιμο.Απλα επειδη ξεκινησα με rpg και καθαροαιμα adventures

θεωρησα πιο συνετο να αναφερω τα παιχνιδια τα οποια μου εκαναν εντυπωση οταν αρχισα να παιζω συνειδητα και οχι με τα αντανακλαστικα μου(βλ.atari 2600 και τα συναφη της εποχης)

Δημοσ.

το dirt 2 για τα γραφικά του και το gameplay,

και το Aliens Vs Predator γιατί είναι το πρώτο game που με έκανε να χεστώ απάνω μου!(και για τα γραφικα βέβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...