atrwtos88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 ε καλα ειναι το crash bandicoot 1,2,3 στο playstation 1.στον υ/η medieval 2 total war θείκο!!!!!!!!!!
BucketheadGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δύσκολη ερώτηση... αν και είμαι ανάμεσα σε Gabriel Knight 2 και super Metroid, θα επιλέξω το πρώτο. Τέτοιο σοκ δεν έχω ξαναπάθει με video game. Από όλες τις πλευρές.
scooterlord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ε, ενταξει ρε παιδιά, μου ήρθαν πολλά και παρασύρθηκα, μη με μαλώνετε που υπάρχουν πολλά καλά games στη ζωή μου! Αν ήταν να διαλέξω ένα σήμερα θα διάλεγα το Metal Gear Solid 4 (ή το GT5 προσεχώς -αμήν και πότε). Αν μιλάμε γενικά για το πιο δυνατό συναίσθημα ικανοποίησης μάλλον το Neverwinter Nights (ή το Planescape Torment.. ή το Diablo... ή το Titan's Quest...ή....
nikos_90 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 final fantasy 10 και legend of dragoon.. Tα εζησα,με ολη την σημασια της λεξης αυτα τα 2 παιχνιδια.. ωραιες εποχες.. στο legend of draggoon, σε 2 μερες 3 cd ειχα περασει..καψιμο κανονικο!
karlat89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Zelda ocarina of time, Απλα το καλυτερο.Τελος ---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ---------- The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time δαγκωτό.-Άν και το twilight princess με άρεσε και αυτό εξίσου...η πρωτιά όμως δεν μπορεί παρά να πάει στο Ocarina of time γιατί όταν βγήκε ήταν το κάτι άλλο πραγματικά 10χρόνια μπροστά από την εποχή του. Πεστα ρε αδερφέ μαζί σου
chaplin1981 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Final Fantasy 6,7,8,Fallout,Chronotrigger,Planescape:Torment,Legend of Dragoon(πολυ υποτιμημενο),Vampire the Masquerade:Bloodlines,Pandora Directive,Gabriel Knight(ναι και τα 3 ΡΕ!),Baldur's Gate,KOTOR,The Longest Journey και αλλα πολλα αλλα θα γινω κουραστικος. EDIT:ειμαι τραγικος...ξεχασα το καλυτερο cyberpunk rpg ever και το εχω και avatar..System Shock 2 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2010 από chaplin1981
alex kalpakidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 God of war από τα κενουργια & tekken 3 από το playstation 1 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Socratis_g Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 super mario world snes 1990!! resident evil 1 sto ps1 to 1996!! με είχανε στιγματίσει.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Final Fantasy 6,7,8,Fallout,Chronotrigger,Planescape:Torment,Legend of Dragoon(πολυ υποτιμημενο),Vampire the Masquerade:Bloodlines,Pandora Directive,Gabriel Knight(ναι και τα 3 ΡΕ!),Baldur's Gate,KOTOR,The Longest Journey και αλλα πολλα αλλα θα γινω κουραστικος. EDIT:ειμαι τραγικος...ξεχασα το καλυτερο cyberpunk rpg ever και το εχω και avatar..System Shock 2 Εισαι διπλα τραγικος, ξεχασες το Deus Ex.
darhe13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 super mario world snes 1990!!resident evil 1 sto ps1 to 1996!! με είχανε στιγματίσει. κ μενα ρε σωκρατη..ειδικα το resi...κ με το sillent hill 2 ενιωσα κατι αντιστοιχο..!
chaplin1981 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εισαι διπλα τραγικος, ξεχασες το Deus Ex. Το θυμηθηκα πιο μετα αλλα δεν εκανα παλι edit γιατι θα φαινομουν εντελως ηλιθιος.ΕΝΤΑΞΕΙ λοιπον μαστιγωστε με δημοσιως..Το ξεχασα,το παραδεχομαι... (Πως διαολο μου ξεφυγαν και τα 2 παιχνιδια δε μπορω να καταλαβω...) Υ.Γ. Το οτι δεν αναφερω και αλλα παιχνιδια οπως π.χ. Silent Hill,που ειμαι και φαν,δεν ειναι σκοπιμο.Απλα επειδη ξεκινησα με rpg και καθαροαιμα adventures θεωρησα πιο συνετο να αναφερω τα παιχνιδια τα οποια μου εκαναν εντυπωση οταν αρχισα να παιζω συνειδητα και οχι με τα αντανακλαστικα μου(βλ.atari 2600 και τα συναφη της εποχης)
hackerW32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 το dirt 2 για τα γραφικά του και το gameplay, και το Aliens Vs Predator γιατί είναι το πρώτο game που με έκανε να χεστώ απάνω μου!(και για τα γραφικα βέβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα