jesE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ICO για PS2 απλά το ωραιότερο......όποιος το έχει παίξει γνωρίζει http://www.youtube.com/watch?v=YSXwreNIuYE Και για μένα αυτό είναι το πιο ωραίο video game που έχω παίξει. Εμπειρία.
Sir Pretender Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Planescape Torment Απλά ανυπέρβλητο...
skanjos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 suikoden 2 για μένα,απίστευτη ατμόσφερα στο παιχνίδι,φοβεροί χαρακτήρες ,τέλεια ιστορία,τα καλύτερα 2d γραφικά...... καταραμένη κονάμι φέρε το suikoden 6!!!!
scooterlord Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Metal Gear Solid 4, Uncharted 1,2, Killzone 2, Gran Turismo, Diablo 1, Duke Nukem 3D, Planescape Torment, Neverwinter Nights, Doom, Wolfenstein 3D, Full Throttle, Colin Mc Rae Rally 2, Screamer, Legend Of Kyrandia 1,2, Cannon Fodder... και ποιός ξέρει πόσα άλλα θα μου έρθουν ακόμα...
Street-Fighter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εκτος απο το φτυαρι το τοπικ μιλαει για ποιο οχι για ποια. Αντε αφου ποσταρα http://en.wikipedia.org/wiki/Shenmue Μπας και το θαψω.
imago Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Σίγουρα είναι δύσκολο να διαλέξεις ένα παιχνίδια όταν υπάρχουν τόσες πολλές κατηγορίες... Για μένα το καλύτερο ναι το Nba2k10 για αθλητικά ..για άλλο είδος προτιμώ το Assassins Creed II ...
Street-Fighter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 καθόλου δύσκολο εκτος βεβαια αν δεν εχεις παιξει το καλύτερο σου ακόμα. Να φανταστείς το οτι εγω λεω το Shenmue δεν είναι τυχαιο. Πωρωθηκα με το game το ελιωσα,εκλαψα (δακρυσα δηλαδη) γελασα,χαρηκα, ονειρευτικα. Να φανταστεις τοτε εποχες που καλος ή κακος δεν ειχα παρει ακομα pc και το ιντερνετ δεν ηταν οπως ειναι σημερα στη καθημερινοτητα μας,ειχα κατσει και ειχα συνδεσει το stereo με το Dreamcast για να γραψω τι μουσικη του παιχνιδιου ακομα την εχω την κασετα. Εκτος αυτου ειχα κατσει και ειχα γραψει στο video οτι επαιζα. Ε για μενα και για αρκετους αλλους φανς ανα το κοσμο του Shenmue δεν ειναι δυσκολο να πει οτι ηταν το απολυτο game (Χωρις να θελω να θιξω κανενα αλλο υπαρχου πολυ αξιολογα παιχνδια αλλα...) Shenmue παει και τελειωσε ολοκληρωνεσαι σαν gamer!!! Αρα αν εχεις παρομοια εμπειρια δεν ειναι δυσκολο να αποφασισεις αν δεν την εχεις οντως ειναι...
wiimaniac Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Όλα τα myst και ιδιαίτερα το τέταρτο. Το post mortem και η συνέχειά του το still life.
theo58 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Θα ηθελα να περιμενω το God Of War 3 πριν απαντησω.... αλλα για την ωρα... Uncharted 2:Among Thieves
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Metal Gear Solid 4, Uncharted 1,2, Killzone 2, Gran Turismo, Diablo 1, Duke Nukem 3D, Planescape Torment, Neverwinter Nights, Doom, Wolfenstein 3D, Full Throttle, Colin Mc Rae Rally 2, Screamer, Legend Of Kyrandia 1,2, Cannon Fodder... και ποιός ξέρει πόσα άλλα θα μου έρθουν ακόμα... πάλι καλά που το topic "ρωτάει" για ΕΝΑ ΜΟΝΟ game
mavlamemos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Super Mario!!(υπαρχουν βεβαια και αλλα βλ.Panzer dragon,splinter cell αλλα τα mario ειναι κλασικα και ολοι εχουν παιξει ενα τουλαχιστον...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα