Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

suikoden 2 για μένα,απίστευτη ατμόσφερα στο παιχνίδι,φοβεροί χαρακτήρες ,τέλεια ιστορία,τα καλύτερα 2d γραφικά...... καταραμένη κονάμι φέρε το suikoden 6!!!!

Δημοσ.

Metal Gear Solid 4, Uncharted 1,2, Killzone 2, Gran Turismo, Diablo 1, Duke Nukem 3D, Planescape Torment, Neverwinter Nights, Doom, Wolfenstein 3D, Full Throttle, Colin Mc Rae Rally 2, Screamer, Legend Of Kyrandia 1,2, Cannon Fodder... και ποιός ξέρει πόσα άλλα θα μου έρθουν ακόμα...

Δημοσ.

Σίγουρα είναι δύσκολο να διαλέξεις ένα παιχνίδια όταν υπάρχουν τόσες πολλές κατηγορίες... Για μένα το καλύτερο ναι το Nba2k10 για αθλητικά ..για άλλο είδος προτιμώ το Assassins Creed II ...

Δημοσ.

καθόλου δύσκολο εκτος βεβαια αν δεν εχεις παιξει το καλύτερο σου ακόμα.

Να φανταστείς το οτι εγω λεω το Shenmue δεν είναι τυχαιο.

Πωρωθηκα με το game το ελιωσα,εκλαψα (δακρυσα δηλαδη) γελασα,χαρηκα, ονειρευτικα.

Να φανταστεις τοτε εποχες που καλος ή κακος δεν ειχα παρει ακομα pc και το ιντερνετ δεν ηταν οπως ειναι σημερα στη καθημερινοτητα μας,ειχα κατσει και ειχα συνδεσει το stereo με το Dreamcast για να γραψω τι μουσικη του παιχνιδιου ακομα την εχω την κασετα.

Εκτος αυτου ειχα κατσει και ειχα γραψει στο video οτι επαιζα.

Ε για μενα και για αρκετους αλλους φανς ανα το κοσμο του Shenmue δεν ειναι δυσκολο να πει οτι ηταν το απολυτο game (Χωρις να θελω να θιξω κανενα αλλο υπαρχου πολυ αξιολογα παιχνδια αλλα...) Shenmue παει και τελειωσε ολοκληρωνεσαι σαν gamer!!!

Αρα αν εχεις παρομοια εμπειρια δεν ειναι δυσκολο να αποφασισεις αν δεν την εχεις οντως ειναι...

• Super Moderators
Δημοσ.
Metal Gear Solid 4, Uncharted 1,2, Killzone 2, Gran Turismo, Diablo 1, Duke Nukem 3D, Planescape Torment, Neverwinter Nights, Doom, Wolfenstein 3D, Full Throttle, Colin Mc Rae Rally 2, Screamer, Legend Of Kyrandia 1,2, Cannon Fodder... και ποιός ξέρει πόσα άλλα θα μου έρθουν ακόμα...

πάλι καλά που το topic "ρωτάει" για ΕΝΑ ΜΟΝΟ game :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...