Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"The Dig" λοιπόν για μένα από τη κάποτε μεγάλη Lucasarts (ή μήπως ήταν Lucasfilms ακόμη; )

Δεν ήξερα ότι είχε βγει για κονσόλες!

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι είχε βγει για κονσόλες!

Δεν έχει...

Ο τίτλος μιλάει για το ωραιότερο videogame και νομίζω περιλαμβάνει τα πάντα...

Υπάρχουν άλλωστε άπειροι τίτλοι πριν το δικό μου που έχουν βγει μόνο σε υπολογιστές.

Anyway αν διαφωνεί κάποιος ας αγνοήσει την απάντησή μου.

Δημοσ.

Δυσκολη ερωτηση...

θυμαμε ειχα πορωθει με κατι παιχνιδια στο μαμε

το ενα ηταν με δυο kick boxer (εναν μπλε και εναν κοκκινο) που ησουν πανω σε κατι νταλικες και πλακωνες ninja αλλα δεν θυμαμε ονομα, μηπως ξερει κανεις?

και το αλλο (απο το μαμε), ηταν ενα world cup (το 98 νομιζω?) με 8bit γραφικα και σουτ εξω απο την περιοχη γκολ -αν εμπενες μεσα ορμαγε κατευθειαν ο ΤΦ-

παντος το παιχνιδι που ειχα καει περισσοτερο πρεπει να ηταν ΠΟΚΕΜΟΝ! leaf green/emerald.

δυστυχως δεν μπορω να βρω ποιο μου αρεσε περισσοτερο ισως η emerald αλλα με την leaf green ειχα κατσει 150+ ωρες..

EDIT:

ξεχασα most wanted (ps2) εξισου πολυ καψιμο το χα τερματησει κανα 3αρι φορες (να φανταστητε οτι ξανα επαιζα τους αρχηγους μεχρι να τους παρω το αυτοκινητο -απο την επιλογη με τις 3 νεκροκεφαλες για τους σχετικους- αν και ειχα βρει το κολπο καθε φορα μετακινουνταν μια θεση δεξια

και επισης CoD WaW, PES 6 (PC)

Δημοσ.

Σαν ωραίο, μιλώντας για ομορφιά, το FF XIII -άσχετα που η Square μας έδωσε action αντί για rpg- το θεωρώ πανέμορφο. Σχεδιαστικά και αισθητικά τέλειο.

Final-Fantasy-XIII_2009_11-02-09_17.jpg

To Ninja Gaiden 3 πως σας φάνηκε?

Αρκετά καλό, απλοποιημένο και ευκολότερο από την μία, πολύ πιο γρήγορο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο από την άλλη. Καμία σχέση με αυτά που του σέρνουν.

Δημοσ.

1) Resident Evil 2 PS1( ΤΡΟΜΟΣ!)

2) Alan Wake XBOX 360(ΕΠΙΚΟ)

3) Gta San Andreas PC(cj και αλητεία)

4) Pokemon Gold Game Boy(πολλές μπαταρίες ..)

5) CS 1.6 PC(ακόμα το καλύτερο online-lan multiplayer)

Δεν γίνετε να διαλέξω μόνο ένα όλα τα έχω μέσα στην καρδιά μου :D

Δημοσ.

Αρκετά καλό, απλοποιημένο και ευκολότερο από την μία, πολύ πιο γρήγορο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο από την άλλη. Καμία σχέση με αυτά που του σέρνουν.

Ακριβώς !! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.. πήρε πολύ χαμηλές κριτικές τις οποιες δεν άξιζε! Ηταν λίγο πιο εύκολο απ όσο θα έπρεπε, αλλά ήταν καλοστημένο σεναριακά και τεχνολογικά όπως είπες.

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα αλλά θα βάλω ένα που νομίζω δεν έχει αναφερθεί.

waves.jpg

Αισθητική σε άλλο επίπεδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...