apathya Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Metal gear solid 4, uncharted 2, Batman Arkham asylum, GTA III, James Bond PS1 ΕΠΟΧΕΣ, FIFA 12 κλο
akisk Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 "The Dig" λοιπόν για μένα από τη κάποτε μεγάλη Lucasarts (ή μήπως ήταν Lucasfilms ακόμη; ) Δεν ήξερα ότι είχε βγει για κονσόλες!
vassilis_pap Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δεν ήξερα ότι είχε βγει για κονσόλες! Δεν έχει... Ο τίτλος μιλάει για το ωραιότερο videogame και νομίζω περιλαμβάνει τα πάντα... Υπάρχουν άλλωστε άπειροι τίτλοι πριν το δικό μου που έχουν βγει μόνο σε υπολογιστές. Anyway αν διαφωνεί κάποιος ας αγνοήσει την απάντησή μου.
SOADNICK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δυσκολη ερωτηση... θυμαμε ειχα πορωθει με κατι παιχνιδια στο μαμε το ενα ηταν με δυο kick boxer (εναν μπλε και εναν κοκκινο) που ησουν πανω σε κατι νταλικες και πλακωνες ninja αλλα δεν θυμαμε ονομα, μηπως ξερει κανεις? και το αλλο (απο το μαμε), ηταν ενα world cup (το 98 νομιζω?) με 8bit γραφικα και σουτ εξω απο την περιοχη γκολ -αν εμπενες μεσα ορμαγε κατευθειαν ο ΤΦ- παντος το παιχνιδι που ειχα καει περισσοτερο πρεπει να ηταν ΠΟΚΕΜΟΝ! leaf green/emerald. δυστυχως δεν μπορω να βρω ποιο μου αρεσε περισσοτερο ισως η emerald αλλα με την leaf green ειχα κατσει 150+ ωρες.. EDIT: ξεχασα most wanted (ps2) εξισου πολυ καψιμο το χα τερματησει κανα 3αρι φορες (να φανταστητε οτι ξανα επαιζα τους αρχηγους μεχρι να τους παρω το αυτοκινητο -απο την επιλογη με τις 3 νεκροκεφαλες για τους σχετικους- αν και ειχα βρει το κολπο καθε φορα μετακινουνταν μια θεση δεξια και επισης CoD WaW, PES 6 (PC)
xavier Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 αυτα ειναι μαλλον τα μεγαλυτερα κολληματα μου ff vii, ultima 9, bg2, Zelda: ocarina of time, ico
MetalGearFan Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Σαν ωραίο, μιλώντας για ομορφιά, το FF XIII -άσχετα που η Square μας έδωσε action αντί για rpg- το θεωρώ πανέμορφο. Σχεδιαστικά και αισθητικά τέλειο. To Ninja Gaiden 3 πως σας φάνηκε? Αρκετά καλό, απλοποιημένο και ευκολότερο από την μία, πολύ πιο γρήγορο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο από την άλλη. Καμία σχέση με αυτά που του σέρνουν.
Antonis3d Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 1) Resident Evil 2 PS1( ΤΡΟΜΟΣ!) 2) Alan Wake XBOX 360(ΕΠΙΚΟ) 3) Gta San Andreas PC(cj και αλητεία) 4) Pokemon Gold Game Boy(πολλές μπαταρίες ..) 5) CS 1.6 PC(ακόμα το καλύτερο online-lan multiplayer) Δεν γίνετε να διαλέξω μόνο ένα όλα τα έχω μέσα στην καρδιά μου
YesImNoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αρκετά καλό, απλοποιημένο και ευκολότερο από την μία, πολύ πιο γρήγορο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο από την άλλη. Καμία σχέση με αυτά που του σέρνουν. Ακριβώς !! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.. πήρε πολύ χαμηλές κριτικές τις οποιες δεν άξιζε! Ηταν λίγο πιο εύκολο απ όσο θα έπρεπε, αλλά ήταν καλοστημένο σεναριακά και τεχνολογικά όπως είπες.
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα αλλά θα βάλω ένα που νομίζω δεν έχει αναφερθεί. Αισθητική σε άλλο επίπεδο.
winters Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Every game has a story, only one is a legend. Ocarina of Time και μετά το χάος...
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέχρι στιγμής το Uncharted 2, δεν έχω παίξει το 3 ακόμη.
sephirothvscloud7777 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αν και γενικά είμαι hardcore gamer θα πω τα Professor Layton για το NDS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα