Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ατελειωτες ωρες διασκεδασης με Super Mario Bros. αλλα και Super Mario Bros 3 στο NES. Χωρις δυνατοτητα save και χωρις να ξερω για τις σφυριχτρες και τα warps επαιζα απο το πρωι με την τσιμπλα στο ματι μεχρι το βραδυ για να φτασω στον Bowser (και να χασω στο world 8...)

250px-Super_Mario_Bros._3_coverart.png

Και οπως εχει ειπωθει Ocarina of Time.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Zelda Ocarina of time, Resident Evil, Final Fantasy VIII, Super Mario Bros 1,2,3, Street Fighter II, Mortal Kombat, Shenmue, PES παλιά μέχρι το PES6, FIFA12 και άλλα πολλά!!!!

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά όντως ... έχω ξεχωρίσει το Legend Of Zelda Link to the Past στο SNES... λίγο το παιχνίδι λίγο ή ηλικία και το πρωτόγνωρο της εποχής... ήταν κάτι μαγικό ! και μου έχει μείνει !

Δημοσ.

το heroes of might & magic III . παντα το εχω καπου κοντα σε φλασακι,η σε εξωτερικο σκληρο ωστε να μπορω ανα πασα στιγμη να παιξω.ατελειωτο παιχνιδι και πρωτοποριακη ισορροπια στην A.I. του και στο gameplay του.

Δημοσ.

Εχω ηδη πει πολλα αλλα θα βαλω αυτο το παιχνιδι που "κουδουνιζει" στο κεφαλι μου σαν το ποιο "ωραιο" (οχι καλυτερο) απο την τωρινη γενια κονσολων. Ακουει στο ονομα Castlevania: Lords of shadow.

Δημοσ.

Τα Prince of Persia είναι μακράν η καλύτερη σειρά κατά τη γνώμη μου (εξαιρείται αυτό του 2008). Ακομα και το Forgotten Sands που ειχα ακουσει mixed reviews ηταν πετυχημενο.

Περιττό βεβαια να μιλησω για Altair kai Ezio...!!! Δεν εχω λογια για τα Assassin's Creed..

Δινω +1 στο Darkness 2 το οποιο ηταν τρομερο, οπως επισης και στο Prototype 2!!

To Ninja Gaiden 3 πως σας φάνηκε?

Δημοσ.

Τι να διαλέξεις και τι να αφήσεις όταν είσαι μια ολόκληρη ζωή gamer. Επειδή πρέπει να διαλέξω ένα όμως, θα το σεβαστώ και θα ψηφίσω συναισθηματικά, το μοναδικό παιχνίδι που με έκανα να δακρύσω μπροστά στην οθόνη μου...

"The Dig" λοιπόν για μένα από τη κάποτε μεγάλη Lucasarts (ή μήπως ήταν Lucasfilms ακόμη; )

Δημοσ.

saboteur, running man (spectrum)

bubble bobble (amstrad 6128)

flashback, sensible soccer, agony, new zealand story (amiga 500)

και το παιχνιδι που με εκανε να ασχοληθω με τα video games ηταν το double dragon στα coin ops

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...