Προς το περιεχόμενο

Που χαθηκαν τα καλα clamshell κινητα;

Αδμιν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι πειτε μου, ζητω κατι υπερβολικο οταν θελω clamshell με Wifi και λιτο design*;

:mad:

*Δειτε SE Z770 για το τι εννοω λιτο.

Ναι, αποφασισα να αλλαξω κινητο μετα απο 5 χρονια

Δημοσ.

Νομίζω οτι οι εταιρίες δεν τα προτιμάνε πλέον. Κυρίως φτιάχνουν στυλάτα clamshell Κινητά, χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. πχ δες το Sony ericsson Jalou που είναι το νέο δημιούργημα της SE.

Δημοσ.

Αυτο παρατηρω και εκνευριζομαι. Το 98% ειναι low-mid end και εξαγωνα στο σχημα...

Αυτα τα touchscreen φταιν´. Καποιος τους επεισε οτι αυτα ειναι το μελλον και μιας και το clamshell δεν μπορει να ειναι touch, πρεπει να πεθανει...

Δημοσ.

Είναι λίγο δύσκολο να τοποθετήσουν touch screen σε clamshell συσκευές. Οι εταιρίες προσπαθούν να κατασκευάσουν περισσότερα smartphones, οπότε τοποθετούν και οθόνες αφής γιατί θεωρείται πιο εξελιγμένο τεχνικό χαρακτηριστικό από μια κοινή οθόνη.

Νομίζω οτι δύσκολα θα δούμε clamshell με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Κλασική εφαρμογή του Νόμου του Δαρβίνου.

Αν και δεν συμπάθησα ποτέ τα Clamshell (είχα ένα-δυο) , προτιμούσα πάντα τα CandyBar.

Υ.σ Εάν και δεν το έχω ψάξει , σίγουρα θα υπάρχει ένα ClamShell με τα χαρακτηριστικά

που ζητάς.

Υ.σ Ένα ΖΗΤΩ στην Nokia που μας συντροφεύσε τόσο καιρό με τα Candybar :lol:

Δημοσ.

Υπαρχει ενα μοντελο της Motorola, αποκλειστικα για την Κορεατικη αγορα. Αν αναφερονται στη Νοτια, ισως εχω πιθανοτητες...

Candybar δεν θα αγοραζα ουτε υπο απειλη οπλου. Η μεγιστη υποχωρηση μου ειναι ειναι τα Slide (πχ G705, που εχει Wifi).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...