Προς το περιεχόμενο

access point tp-link Πως?

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα tp-link wa501G με σκόπό να επεκτείνω το σήμα του ασύρματου δικτύου μέσα στο σπίτι ή να το χρησιμοποιήσω σε ένα αλλο pc στην άλλη άκρη του σπιτιού αντί για wireless usb stick...

έχει τις εξής λειτουργίες

access point

client

repeater

universal repeater

bridge

.

Το έχω βάλει στο client εχω περάσει την mac address του ρούτερ μου ( thomson 585 v7) και στα security settings πέρασα το wpa κλειδί που έχω.

Στην ip έβαλα 192.168.1.1 (μέσα στο ap) (του ρούτερ η ip είναι 192,168,1,254)

Αυτό που παρατηρώ είναι οτι όταν κάνει restart το ap - μετά απο κάθε ρύθμιση- ανοίγουν κανονικά οι σελίδες. Όταν ανοίξει και φορτώσει το web interface δεν ανοίγει τίποτα ενώ αν κάνω refresh βλέπω και αλλάζει ο αριθμός του καναλιού.. (περίεργο)

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να δώ πως θα το κάνω να δουλέψει ?

Το έχω συνδέσει με ethernet στο pc .... και βρίσκει το δίκτυο μου με σχετικά δυνατότερο σήμα από άλλα που βρίσκει.

Δημοσ.

To πρόβλημα είναι το encryption,αφού το tp-link501/601 δέν υποστηρίζει WPA/WPA2 άλλα μόνο WEP!Αλλάζεις το encryption του Thomson σε wep,βάζεις το ίδιο κλειδί στην καρτέλα του tp-link και απο εκεί και πέρα το βάζεις να λειτουργήσει σάν repeater ή universal repeater.Gateway θα βάλεις το Thomson.

Δημοσ.

to tp link νομίζω οτι δεν υποστηρίζει wpa μόνο σαν repeater bridge κτλπ

σαν client ενεργοποιείται η επιλογή για να βάλεις κωδικό για wpa αλλά δεν ξέρω αν είναι για να κλειδώσει το σήμα που στέλνει ή αν είναι του δικτύου που θέλεις να συνδεθεί.

Δημοσ.

Ως client/AP,ο κωδικός αφορά το ασύρματο σήμα που εκπέμπει το tp-link.Εσύ κανονικά ως repeater δεν θές να το χρησιμοποιήσεις (ασύρματη επέκταση σήματος);

Δημοσ.

Διαβάζω πάλι το manual και δέν βλέπω κάτι το περίεργο...

Client - This mode allows one or more remote LANs connect with a central LAN, and thus creating an extended virtual LAN. In this way, any station of the Remote LAN can successfully communicate with any station of the central LAN, as if all of them belong to the same physical LAN. Wireless Stations can’t associate with AP Clients.

Κανονικά θα έπρεπε να δουλέψει.Απενεργοποιώντας τελείως την ασφάλεια απο το Thomson βοηθάει;Επίσης μπορείς να κάνεις ping το Thomson απο τον απομακρυσμένο υπολογιστή;

Δημοσ.

καντου ενα firmware update και θα στρωσει.τα ιδια προβληματα ειχε και ενας κολλητος και αλλα πολλα και ολα διορθωθηκαν μετα το update.επισης υποστιριζει wpa και σε repeater mode.δοκιμασμενο

Δημοσ.
καντου ενα firmware update και θα στρωσει.τα ιδια προβληματα ειχε και ενας κολλητος και αλλα πολλα και ολα διορθωθηκαν μετα το update.επισης υποστιριζει wpa και σε repeater mode.δοκιμασμενο

wpa σε repeater mode δεν μου το ενεργοποιεί.

Απο οτι είδα έχει το τελευταίο Update.

Τελικά αμα βάλω στο wpa Auto και στο tkip/aes auto τότε συνδέεται !!

Δημοσ.

λογικο.βλεπει τι προτυπο χρησιμοποιει το ρουτερ και χρησιμοποιει το ιδιο αυτοματα.

οποτε ολα καλα τωρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πες το πάλι αυτό γιατί εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημε με εσένα κ δε μπορώ να βγάλω ακρη.

Δημοσ.
επισης υποστιριζει wpa και σε repeater mode.δοκιμασμενο

πες το πάλι αυτό γιατί εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημε με εσένα κ δε μπορώ να βγάλω ακρη.

Θα ήθελα πραγματικά να μάθω πώς γίνεται,αφού δέν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία βάση του επίσημου support page.

To μόνο firmware που έδινε εξτρα WPA-PSK encryption βγήκε καλοκαίρι του 2007 και αφορούσε μόνο ΑP Client mode.

Δημοσ.

Σε client mode επιλέγεις στο security -> αν έχεις wpa - > auto Και οχι tkip/aes κτλπ έτσι βρίσκει μόνο του ποιο έχεις. Απλά βάζεις και τον κωδικό σου.

Αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις σε repeater mode τότε δουλεύει μόνο για wep ή για ξεκλείδωτα δίκτυα !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...