Προς το περιεχόμενο

Αγορα 22''

Millenium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τωρα ειδα το topic ημουν διακοπες, η οθονη απο οτι βλεπω τωρα ειναι στην Σοφια οποτε αυριο η σημερα αργα το βραδυ θα ειναι Θεσσαλονικη και μετα ελπιζω να μου ερθει γρηγορα στην Αθηνα. Δεν νομιζω ομως να την παραλαβω πριν το Σαβ/κο :-(.

Οταν μου ερθει και την τεσταρω λιγο θα σε ενημερωσω Millenium!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστω snik ;)

Εγω ψηνομαι παντως.Αμα εβγαινε καποιος με σιγουρια και μου ελεγε να μην ανησυχω για την εγγυηση στην Ελλαδα αυριο θα πηγαινα για προπληρωμενη και θα τη χτυπαγα...

• Super Moderators
Δημοσ.

από site που πουλάει Dell monitors...

This monitor has a PAN EU warranty and is valid in any EU Country , to make a warranty call you would simply call your local Dell support number quoting the monitor serial number and the Dell works order from the box, this is the number at the top of the Dell packing label

και αν σου πει κάτι η ελληνική αντιπροσωπία τότε επικοινωνείς με Dell εξωτερικού και τους κόβει τον κώλο...

Δημοσ.

Αυτα τα λεει και στο overclockers? Για να δω.

Χμμμ περιπου τα ιδια λεει.

Πως αλλαζω τον τιτλο του thread αφου μιλαμε περισσοτερο για την Dell πλεον?

Δημοσ.
Eίναι λίγο μπερδεμένο λόγω του διαφορετικού συντελεστή (VAT 17,5%).

Θα πρέπει στην περιοδική δήλωση του Φ.Π.Α. να δηλώσεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές και στο αντίστοιχο πεδίο να καταχωρήσεις το τιμολόγιο. Για καλό και για κακό πάντως ρώτα και έναν λογιστή...

Χρειαζεται να εχεις εταιρια με εδρα πχ την αγγλια! Εγω εχω αγγλικη εταιρια κ αγοραζω απο multirama χωρις να πληρωνω φπα δηλαδη μονιμη εκπτωση 19% κ μπαινει στα εξοδα την εταιριας αλλα ηταν λιγο φασαρια τα δικαιολογητικα! Λογικα θα πρεπει να ισχυει κ το αντιστροφο!

Δημοσ.

Λοιπον η οθονη ηρθε σημερα το πρωι (συνολικος χρονος αποστολης 1 βδομαδα περιπου).

Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, εχει φοβερο μαυρο και οι γωνιες θεαης ειναι εξαιρετικες. Τα χρωματα ειναι καλυτερα απο την προηγουμενη οθονη μου (αλλα ολα ειναι καλυτερα απο αυτην μιας και ειναι lcd-tv), ακομα δεν τα εχω καλιμπραρει και οταν τα φτιαξω πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερα.

Απο πλευρας εργονομιας τωρα, η βαση της ειναι βολικοτατη και εχει pivot που θα με βολεψει αρκετα και εχει και 4 θυρες usb πανω της.

Παιχνιδια και ταινιες δεν δοκιμασα γιατι δεν την θελω για αυτην χρηση, σε photoshop & dreamweaver που την δοκιμασα φενεται καλη αλλα θελω να την δουλεψω λιγο παραπανω μιας και την εχω στο pc μονο για 1-2 ωρες.

ps ανεβασα και μια φωτογραφια απο το γραφειο μου στο αντιστοιχο topic αν θες να δεις πως ειναι στον χωρο.

Δημοσ.

Ευχαριστω snik αν και απο μερικα video που ειδα δεν ειχε τοσο καλο μαυρο,μαλλον δε θα ταν σεταρισμενη σωστα.

Πηρα χθες τηλ την Dell Hellas να ρωτησω τιμη για την 2209wa.H κοπελια οσο και αν εψαξε δε την βρηκε στη λιστα με τα προιοντα τους(!).

Ρωτησα και για την εγγυηση αν την παρει κανεις απο Ε.Ε. και μου πε πως αν υπαρχει prob απευθυνεσαι στην Dell Hellas. :)

Ps:Snik ποιο ειναι το αντιστοιχο topic?

Δημοσ.

Δεν ξερω millenium εμενα το μαυρο της μου φανηκε πολυ καλο, οσο για την dell της Ελλαδας απο οτι ειχα διαβασει σε καποια αλλα φορουμ την ειχε ακριβοτερη απο το overclockers.

Αυτο εδω ειναι το topic.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδες το ξερω για την ακριβεια,εγω απλα τους πηρα κυριως για την εγγυηση αλλα παρεπιπτοντως ειπα να ρωτησω και τιμη.

Thanx snik.

Δημοσ.

Παιδες εχω prob.Eκανα παραγγελια της dell χθες με προπληρωμενη και σημερα μου ρθε mail "Order problem" με τα ακολουθα:

"In order to comply with credit and debit card regulations, we need to verify your identity. To allow us process this and subsequent orders please post, email or fax (details below) copies of 2 of the following documents.

1 - Bank statement showing address and within last 3 months.

2 - Credit card statement showing address and within last 3 months.

3 - Utlity bill showing address and within last 3 months .

4 - Driving licence."

Τη παραγγελια την εκανα διαλεγοντας visa απο τις επιλογες.Γιατι μου ζητανε μ*****? Ξερει κανεις? Δεν εχω παραγγειλει ξανα με προπληρωμενη και μπορει να κανα καμμια μακακια.

Δημοσ.

Και εμενα μου ζητησαν τετοια στοιχεια επειδη ηταν η 1η μου παραγγελια απο αυτους και η καρτα δεν ηταν στο ονομα μου. Εγω τους εστειλα εναν προσφατο λογαριασμο που εχει το ονομα του κατοχου της καρτας και τη διευθυνση αποστολης και εβγαλα και μια φωτογραφια την προπληρωμενη μαζι με ενα αλλο χαρτι που μου δωσαν οταν την ειχα βγαλει απο την τραπεζα.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δε μου δωσανε καποιο χαρτι απο τη τραπεζα κυπρου που να δειχνει τον κατοχο της προπληρωμενης η κατι απο αυτα.Τι μπελας :|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...