Προς το περιεχόμενο

XP Simulation ON Win7?

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα τα windows7 στο computer και άκουσα ότι μπορώ να εγκαταστήσω XP Simulation και να τρέχω όσα προγράμματα έχουν πρόβλημα στα seven. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμασει κανείς, και να μου πει αν τρέχουμε μέχρι και παιχνίδια χωρίς να "κολάει".

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει αλλα δεν το χρεισιμοποιω επειδη δεν μου χρειαζεται , δοκιμασε το και εσυ , κατεβασε το απο εδω http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx , και κατεβασε αυτα τα δυο που ειναι σε πορτοκαλι κουτακια που λενε ¨Download Windows Virtual C RC και Download Windows XP Mode RC , και μετα συνεχισε τιν εγκατασταση ..

Δημοσ.

Ξέχασέ το. Δεν έγινε για αυτή τη δουλειά. Η κάρτα γραφικών που προσομοιώνει δεν έχει δυνατότητες 3D.

Αν εννοείς πάλι κανένα αρχαίο DOS παιχνίδι που δεν θέλει 3D, πάλι δεν έχεις ελπίδες γιατί οι εφαρμογές DOS δεν τρέχουν σε πλήρες παράθυρο.

Αν έχεις τα 64bit Windows νομίζω ότι καμμιά εφαρμογή 16bit δεν θα τρέξει επίσης (μια που δοκίμασα δεν ξεκινούσε πάντως).

Η εφαρμογή αυτή έγινε για κανένα λογιστικό πρόγραμμα π.χ. που δούλευε στα Windows 98 και XP και δεν δούλευε στα Vista και μετά, ώστε να πείσει τις εταιρίες να αναβαθμήσουν σε 7.

Μπορείς να παίξεις την παλιά πασιέντζα πάντως αν σου έλειψε :-D . Και να μπεις στο internet με τον IE6 :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...