poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 α τοσο καλα.εκτος αν το φιλτρο ειχε λαλησει.λογικα t-r βραχυκυκλωμα θα ηταν που δεν ειναι κατι σοβαρο.πολλα σταθερα το βγαζουν συνηθως.
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Mπα, το τηλέφωνο συμπεριφερόταν σα να είχε επιστρέψει από nuclear holocaust!
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 τι να πω.οσα λεφτακανει το turboxκανει ενα panasonic η ενα siemens.
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, μάλιστα τελευταία έχουν ακριβύνει τόσο πολύ που δεν βρίσκεις κάτω από 30+++ ευρώ! τελευταία πάντως κάτι δεν πάει καλά από τη γραμμή μου.Οταν μιλάω στο τηλέφωνο συνεχώς κάνει παράσιτα, από όλα τα τηλέφωνα, συν το ότι είναι άθλιες οι ταχύτητες download μου. Αν θες, ρίξε μια ματιά στο status:
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 για τα παρασιτα δοκιμασε ενα τηλεφωνο μονο αλλα ισως να ειναι η γραμμη.για την ταχυτητα σου τα 12,7 Mbit Με 34 attenuation einai φυσιολογικα.το μη φυσιολογικο ειναι γιατι παιζεις με Pppoa και οχι Me pppoe /llc???
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Eτσι μου είπε η τηλεφωνήτρια της 4νετ! Θα δοκιμάσω το pppoe/llc. Για την γραμμή τι να κάνω, να δηλώσω βλάβη στη 4νετ ή στον ΟΤΕ?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 to pppoe/llc απλα το λεω για καλυτερα ασχετα με το θεμα.αν ακους παρασιτα και δεν φταιει καναφιλτρο η κανα τηλερωνο στην forthnet βλαβη και η Forthnet Στον οτε.
S2Katana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ok, θα δοκιμάσω καταρχήν με τα τηλέφωνα του σπιτιού.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 e ε ναι ειναι μια ευκολη δοκιμη.β.αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.