kostas_theo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα! Χρείάζομαι τη βοηθειά σας... Αγόρασα το παρακάτω pc ασυναρμολογητο απο το e-shop.gr επεξεργαστής: AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ DUAL-CORE BOμνήμες: KINGSTON KVR800D2N5K2/4G DDR2 4GB (2X2GB μητρηκή: ASUS M4N78-AM τροφοδοτικό: CHIEFTEC GPS-350EB 350W Το πρόβλημα είναι ότι αφού το συναρμολόγισα, δεν ξεκινάει. Και εννοώ ότι όταν πατάω το start button, το μόνο που κάνει είναι να γυρίσει για 1 δευτερόλεπτο το ανεμιστηράκι της cpu και μετά τίποτα (να σημειώσω ότι αυτό γίνεται μόνο με την πρώτη φορά που τον συνδέω στο ρεύμα). Εχω δοκιμάσει να αφαιρέσω τα πάντα απο πάνω (μνήμες, δίσκους κλπ) αλλά πάλι τα ίδια. Ελεωξα αν πατάει καλά ο επεξεργαστής. Μέτρησα το τροφοδοτικό αν βγάζει σωστές τάσεις και είναι κομπλέ. Εκανα επαναφορά το bios με τα jumper και τη μπαταρία. Ελενξα το start button. Δοκίμασα την εκίνηση με πατημένο το πλήκτρο insert (κατόπιν ψαξίματος για λυσεις στο google) Πριν δοκιμάσω το αγιασμό ή τον εξορκισμό τι μου προτείνετε να κάνω? Υ.Γ. Εβαλα το θέμα εδώ γιατί υποψιάζομαι ότι είναι θέμα προβληματικής μητρικής, ή ασυμβατότητας επεξεργαστη με μητρηκή. Αν και στο e- shop μου είπαν οτι είναι συμβατά.
Georgis1987 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ελπιζω μονο να μην εκανες τι λαλακια που χα κανει εγω παλια και δεν ανοιγε....κοιτα αν η μητρικη σου ακουμπαει πανω σε κατι σα βιδες που ειναι και να μην ακριβος βιδομενη πανω στο κουτι να εχει λιγο κενω απο κατω....γιατι αν ακουμπαει μεταλω με μεταλω κανει βραχηκυκλωμα και δεν ανοιγει...
esertas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Όντως πρώτα αυτό που λέει ο φίλος από πάνω και αν έβαλες όλα τα καλώδια τροφοδοσίας στην μητρική.
linuxovios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Συναρμολόγησέ το εκτός κουτιού και δοκίμασε να ξεκινήσεις βραχυκυκλώνοντας τα σχετικά πινάκια της μητρικής.
unkn0wn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Παντως σε εμενα μια φορα που το εκανε αυτο , ηταν απο την ψυκτρα τις cpu που δεν πατουσε καλα
kostas_theo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Λοιπόν το παραδέχομαι είμαι μα**κας! Αυτό ήταν ξέχασα να βάλω αυτά στις βάσεις που βιδώνει η μητρική! Ευτυχώς υπάρχει και το ινσόμνια! Ευχαριστώ για όλα...
Georgis1987 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Τιποτα φιλε μου εμεις εδω ειμαστε για ολα!!!παντως παλι καλα που δε καεικε τιποτα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.