Προς το περιεχόμενο

Αγορά Αξιόπιστου Τροφοδοτικού

chris333333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-o jonnyguru δεν δίνει καν και τις τέσσερις γραμμές, το review είναι για γέλια :lol:

-τα διαγράμματα από το hardwaresecrets για Zalman + Corsair δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα λόγω /div ( +δες τι κάνει σε overload το Corsair :P )

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
-o jonnyguru δεν δίνει καν και τις τέσσερις γραμμές, το review είναι για γέλια :lol:

He was in a rush. :P

Πάντως λέει

Fortunately the ripple from one +12V rail isn't too different from the next. So what you see below really isn't missing anything, seeing that it's lacking +12V4 ripple.

Εγώ τον πιστεύω. :-)

-τα διαγράμματα από το hardwaresecrets για Zalman + Corsair δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα λόγω /div ( +δες τι κάνει σε overload το Corsair :P )

Έχω δει. Απλά επειδή είπες συγκεκριμένα για ripple.

Εν πάση περιπτώσει, overpriced είναι πλέον το Zalman, αλλά μέτριο δε το λες.

Άντε μη πέσουν τίποτα καρπαζιές απογευματιάτικο ναούμ.

:-D

Δημοσ.

Τώρα να σχολιάσω ότι έχει 4 rail ( μα 4 :lol: ) σε αντίθεση με το αντίστοιχο PC Power & Cooling (1) / Enermax (3) / Corsair (3) ή να το περάσω στο ντούκου ;;;

...αλλά άμα είναι να βαράς... :P

Δημοσ.

Μιας και αυτό το θέμα είναι σχετικό, δε θα ανοίξω νεο.

Έχω ένα enermax liberty 500w με αποσπώμενα καλώδια 1 χρόνου, το οποίο δε φαίνεται να τα βγάζει πέρα με το σύστημά μου. Έχω παρατηρήσει ότι ζεσταίνεται αρκετά, και όταν έχω ενεργοποιημένο το crossfire όταν τρέχει κάποιο παιχνίδι ή το furmark ο υπολογιστής κάνει shutdown. Οι θερμοκρασίες επεξεργαστή και καρτών είναι καλές, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Το σύστημα είναι αρκετά φορτωμένο. Έχει 3 εσωτερικούς και 1 usb δίσκους, 2 dvd, εκτυπωτή και scaner, κάρτα tv, και άλλα usb περιφερειακά(camera, bluetooth). Kατέληξα στο ότι πρέπει να φταίει το τροφοδοτικό, λόγω των 2 καρτών όταν λειτουργεί το crossfire, που γίνεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα, και λόγω του usb δίσκου ο οποίος δεν αναγνωρίζεται συνήθως από τα windows, κυρίως όταν ο επεξεργαστης έχει αυξημένη λειτουργία.

Τι τροφοδοτικό χρειάζεται για σηκώνει το σύστημα?

Κάποιες προτάσεις αξιόπιστων τροφοδοτικών που να μην ξεπερνούν τα 80 με 100 €?

Δημοσ.
Αν το τροφοδοτικό σου δουλεύει σωστά - δεν νομίζω να έχει θέμα με τις 2 4650, 32 Ampere είναι αυτά :-)

+1. Δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο φορτίο. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει...

Δημοσ.

Τι άλλο μπορεί να φταίει?

Nα αναφέρω επίσης ότι όταν γίνει το shutdown, κάποιες φορές πάει να ξεκινήσει και ξανασβήνει ανά 1-2 δευτερόλεπτα(σαν φλας που αναβοσβήνει) μέχρι να τον κλείσω από το κουμπί και αν τον ανοίξω ξανά τότε ξεκινάει κανονικά.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και faulty τροφοδοτικό ( τα liberty δεν ήταν και για πολλά ) μπορεί και μητρική, γιατί δεν δανείζεσαι ένα άλλο τροφοδοτικό, για δοκιμή, μην ξοδεύεσαι άδικα ;)

Δημοσ.

Τροφοδοτικό, δύσκολο να δανειστώ. Θα το κοιτάξω πάντως.

Η μητρική είναι καινούρια(1 μήνα), εκτός και αν ήταν ελλατωματική. Δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα όμως.

Δημοσ.

Μπορεί και κάποιο driver bug...

Προβλήματα hard shutdown είχα παλιότερα με SLi+Crysis warhead+συγκεκριμένους drivers.

Αν βέβαια στο κάνει σε πολλά games, ελαχιστοποιείται αυτή η πιθανότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...