evilnanouk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ..καποιες φορες. Οταν παταω το ON του PC ...ανοιγει αλλα δεν εμφανιζεται τπ στην οθονη και πρεπει να τον κλεισω επειτα να κουνησω λιγο το dvi απο πισω και να το ξαναβαλω μπρος...για ν ακουστει το μαγικο "μπιπ" και να δειξε εικονα... Τι στο καλο..πριν 2 βδομαδες μου εδωσαν καινυργια λογω εγγυησης γτ η προηγουμενη ειχε και εκεινη προβλημα ( παταγα το ON αλλα τοτε εκανε τρομερο θορυβο ο ανεμιστηρας της και δεν ανοιγε με τπτ )... Εχετε κατι να προτεινετε?
johnny21a Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Και ποιος σου λεει οτι φταιει η καρτα γραφικων ? Πρωτα δοκιμασε να αποσυνδεσεις το DVD που λες να δεις αν ανοιγει, και μετα να τσεκαρεις μηπως φταιει το τροφοδοτικο
evilnanouk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Και ποιος σου λεει οτι φταιει η καρτα γραφικων ? Πρωτα δοκιμασε να αποσυνδεσεις το DVD που λες να δεις αν ανοιγει, και μετα να τσεκαρεις μηπως φταιει το τροφοδοτικο sorry...το dvi καλωδιο...ηθελα να γραψω / και το τροφοδοτικο πως να το τσεκαρω δλ?
klaount Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 DVI εννοείς μάλλον. Να την πας πίσω. Αλλά πρώτα να προσπαθήσεις να βρεις άλλη vga/pc για να ελέγξεις και το καλώδιο του monitor. edit: Το τροφοδοτικό είναι δύσκολο έως απίθανο να φταίει.
alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ..καποιες φορες. Οταν παταω το ON του PC ...ανοιγει αλλα δεν εμφανιζεται τπ στην οθονη και πρεπει να τον κλεισω επειτα να κουνησω λιγο το dvi απο πισω και να το ξαναβαλω μπρος...για ν ακουστει το μαγικο "μπιπ" και να δειξε εικονα... Τι στο καλο..πριν 2 βδομαδες μου εδωσαν καινυργια λογω εγγυησης γτ η προηγουμενη ειχε και εκεινη προβλημα ( παταγα το ON αλλα τοτε εκανε τρομερο θορυβο ο ανεμιστηρας της και δεν ανοιγε με τπτ )... Εχετε κατι να προτεινετε? Aπο την καρτα γραφικων ή πισω απο την οθονη εννοεις ??
Kazeta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ποτε δεν σου δινει εικονα οταν κανει POST ο υπολογιστης η οταν μπαινεις στα windows?
evilnanouk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ..κουναω το καλωδιο απο την καρτα γραφικων..οχι απο την οθονη....και ο υπολογιστης δε δινει γενικως POST... αυτη τη στιγμη..- απο αυτον στελνω - αφου καταφερα να τον κανω να δουλεψει μολις..κουνησα το καλωδιο.. Ξεχασα να αναφερω οτι μια φορα..μου εκανε και restar μονος του..
Tenshi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μήπως δέν κάνει καλή επαφή στην pci-e θύρα;Βλακώδες σάν περίπτωση,άλλα έχει τύχει σε γνωστό (έβλεπε pci-e x4 αντί για χ16)
evilnanouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ..το λοιπον...εκανα ενα erase στο bios της μητρικης ( ASUS p5e64 ws evolution )και προς στιγμην αναψε... αφου τον εκλεισα ομως παλι τα ιδια.. δοκιμασα μια αλλη καρτα γραφικων..και ειχε την ιδια τυχη....αναψε μια φορα και απο την στιγμη που τον εκλεισα ...και επειτα...τα ιδια.. ανοιξα το κουτι και διαπιστωσα πως στη φαση που δεν εχω εικονα η καρτα γραφικων ειναι τελιως νεκρη / δε λειτουργει καν ο ανεμιστηρας της.. δοκιμασα και την 2η pci 16x αλλα τα ιδια.. καμια βοηθεια? αμαρτια τωρα να μπω στη ταλιπωρια να το παω να το τσεκαρουν αν υπαρχει λυση...ειναι και 25 κιλα ο πυργος.. Please help!!!
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 αν έβαλες άλλη κάρτα γραφικών (κάποια μικρότερης κατηγορίας) σχεδόν αποκλείουμε το τροφοδοτικό (που καλό είναι να μας πεις πιο έχεις!) αν έβαλες μια άλλη ίδια, τότε το τροφοδοτικό είναι μια σοβαρή πιθανότητα. από εκεί και πέρα να μην κάρφωσες καλά και τις δυο κάρτες, είναι λίγο απίθανο! αλλά είναι πιθανό να έχει πρόβλημα η Pci-e θύρα σου...ενδεχομένως μπορείς προσωρινά να δοκιμάσεις στην δεύτερη θύρα, αν αυτή υπάρχει... (πες μας και τη μητρική σου!)
evilnanouk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μήπως δεν αρκεί το τροφοδοτικό σου; 1 χρονο το εχω.... τωρα αποφασισε πως δεν αρκει??? zalman 600 w ειναι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:16 ---------- αν έβαλες άλλη κάρτα γραφικών (κάποια μικρότερης κατηγορίας) σχεδόν αποκλείουμε το τροφοδοτικό (που καλό είναι να μας πεις πιο έχεις!) αν έβαλες μια άλλη ίδια, τότε το τροφοδοτικό είναι μια σοβαρή πιθανότητα. από εκεί και πέρα να μην κάρφωσες καλά και τις δυο κάρτες, είναι λίγο απίθανο! αλλά είναι πιθανό να έχει πρόβλημα η Pci-e θύρα σου...ενδεχομένως μπορείς προσωρινά να δοκιμάσεις στην δεύτερη θύρα, αν αυτή υπάρχει... (πες μας και τη μητρική σου!) Η μητρικη μου ειναι η ASUS p5e64 ws evolution ...ΚΑΙ δοκιμασα και την αλλη pci αλλα...ματαιο... κλαψ...
sa3rdna Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 την πιθανότητα να φταίει το καλώδιο dvi την απέκλεισες? δοκίμασε και με vga καλώδιο να δεις τι θα κάνει και βλέπουμε...
Sadamiraq Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλαξε καλωδιο και δοκιμασε,αν δεν ειναι αυτο καποιο προηβλημα εχει η μητρικη σου στο pci-e controler,η καρτα ειναι μια χαρα βαση τον λεγομενων σου
evilnanouk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλαξε καλωδιο και δοκιμασε,αν δεν ειναι αυτο καποιο προηβλημα εχει η μητρικη σου στο pci-e controler,η καρτα ειναι μια χαρα βαση τον λεγομενων σου εχω δοκιμασει κ αλλο καλωδιο κ αλλο μονιτορ / κ εγω για μητρικη σκεφτομαι... κλαψ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.