stratakisggiioo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, σήμερα το πρωί πήγα να παίξω Witcher, όπως κάθε πρωί αυτό τον καιρό. Εκεί που έκανα load, έπαιζα 2 λεπτά περίπου και έκανε reset το παιχνίδι. αυτό εγινε για 3 συνεχόμενες φορές. Αρχικά σκέφτηκα ότι ανεβάζει θερμοκρασία οπότε, έτρεξα το occt για κάρτα γραφικών, και το άφησα για 10 λεπτά αλλά δεν έγινε τίποτα, όλα καλά. Μετά έκανα εκκίνηση του συστήματος, μπήκα στο Internet, και ξαναέπαιξα Witcher, αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε reset ενώ έπαιζα για 2 ώρες. Τι λέτε να φταίει??? Τα στοιχεία έχουν ώς εξής : Amd 3200 64, ati 2600 agp, 1,5 gb ram, τροφοδοτικο Qteck 400watt. Τέλος τα στοιχεία του occt, είναι μέγιστη θερμοκρασία cpu 55, vga 56, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι ενώ οι τάσεις των ρευμάτων είναι εντάξει (με λογικές διακυμάνσεις) η τάση +5 είχε διακυμάνσεις από 2,2 έως 5 volt!!!
caution Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ...και μόνο που λες Qteck Κάνε ένα memtest για αρχή
stratakisggiioo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 είχα κάνει πριν 3 μήνες, και όλα εντάξει θα ξανακάνω. Το τροφοδοτικό δουλεύει 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα, όπως και όλο το σύστημα. Η προηγούμενη κάρτα γραφικών, (x800gto) κατανάλωνε περισσότερο ρεύμα από την καινούρια (2600pro) (τουλάχιστον από ότι διαβάζω) οπότε το τροφοδοτικό δε νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα. Εν τω μεταξεί, μπορεί το πρόβλημα να το δημιουργεί το Ati tray tools beta??? Το μη beta, μου δημιουργούσε προβλήματα ενώ το beta, όχι... Τέλος υπάρχει καμία περίπτωση η ΔΕΗ να είχε κάποια αστάθεια στην τάση και να έκοβε το ρεύμα το τροφοδοτικό??? Ευχαριστώ πάντως.
Tracer27 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Εμένα τώρα 4-5 μέρες αυτό συμβαίνει αλλά είναι η τάση της Δ.Ε.Η....Το κατάλαβα απο εναν χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το φορητό μου...Δοκίμασε κάτι ανάλογο για να διαπιστώσεις αν φταίει αυτό..
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 είχα κάνει πριν 3 μήνες, και όλα εντάξει θα ξανακάνω. Το τροφοδοτικό δουλεύει 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα, όπως και όλο το σύστημα. Η προηγούμενη κάρτα γραφικών, (x800gto) κατανάλωνε περισσότερο ρεύμα από την καινούρια (2600pro) (τουλάχιστον από ότι διαβάζω) οπότε το τροφοδοτικό δε νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα. Μην βασιζεσαι στην λογικη πως κατι δουλευε πριν αρα θα δουλευει και τωρα.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για 3 μηνες για τις μνημες και 3 χρονια για το psu.Δεν λεω πως εκει ειναι το προβλημα σιγουρα,αλλα καλο ειναι να ελεγξεις καθε περιπτωση. Επισης βαλε να μην γινεται αυτοματο restart σε περιπτωση bsod και ενεργοποιησε τα full kernel dumps,ετσι ωστε σε περιπτωση bsod να παρεις dumps και ισως καποιο διαγνωστικο μηνυμα που θα βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.