flo1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Θελω να μετατρεψω pdf σε word doc , αλλα δοκιμασα με ενα προγραμμα και μου τα βγαζει κινεζικα. Ποιο να χρησιμοποιησω για να μετατρεψει και τα ελληνικα?
mimidon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 CutePDF. Πολύ απλό και δωρεάν! Θα κατεβάσεις τον Writer, απλά θα χρειαστείς και αυτό εδώ για να κάνει την μετατροπή.
flo1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 το αντιθετο κανει αυτο.. Θελω απο PDF σε ΤΧΤ.
sam sam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 το αντιθετο κανει αυτο..Θελω απο PDF σε ΤΧΤ. και εγω αυτο χρησιμοποίω....
kfyros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δε νομίζω να παίξει αυτό που θέλεις. Μάλλον το pdf έχει φτιαχτεί με τρόπο που δεν αναγνωρίζεται το encoding των χαρακτήρων σωστά σε άλλη μορρφή (ή με copy paste), και θα σου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα (τα ελληνικά) με όποιο τρόπο και αν το μετατρέψεις. Αυτό συνήθως παρουσιάζεται με ghostscript printers που δημιουργούν pdf αρχεία από άλλες μορφές (πχ από word - txt κλπ) και δεν αποθηκεύουν σωστά το encoding των unicode χαρακτήρων που δεν είναι αγγλικοί. Πάντως αν δουλεύει σωστά το ABBY Finereader σε αυτές τις περιπτώσεις, ποστάρετε παληκάρια , για να το χρησιμοποιήσω κι εγώ.
accipio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα το Finereader χρησιμοποιώ και πάντα (σχεδόν) τα καταφέρνει - στο 0,5% των περιπτώσεων που δεν τα καταφέρνει χρησιμοποιώ το συνοδευτικό του ScreenShot Reader.
Praetorianos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με το FineReader και δουλεύω αρκετά pdf λόγω εργασιών. Φυσικά την έκδοση με τα ελληνικά ενσωματωμένα για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα στους ελληνικούς χαρακτήρες.
vaspet13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 FineReader... δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ελληνικά... το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό...
bablyk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Χρησιμοποίησε το ABBYY Finereader. Συμφωνώ με τον παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.