Προς το περιεχόμενο

PDF to WORD Ελληνικα

flo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μετατρεψω pdf σε word doc , αλλα δοκιμασα με ενα προγραμμα και μου τα βγαζει κινεζικα.

Ποιο να χρησιμοποιησω για να μετατρεψει και τα ελληνικα?

Δημοσ.

Δε νομίζω να παίξει αυτό που θέλεις.

Μάλλον το pdf έχει φτιαχτεί με τρόπο που δεν αναγνωρίζεται το encoding των χαρακτήρων σωστά σε άλλη μορρφή (ή με copy paste), και θα σου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα (τα ελληνικά) με όποιο τρόπο και αν το μετατρέψεις.

Αυτό συνήθως παρουσιάζεται με ghostscript printers που δημιουργούν pdf αρχεία από άλλες μορφές (πχ από word - txt κλπ) και δεν αποθηκεύουν σωστά το encoding των unicode χαρακτήρων που δεν είναι αγγλικοί.

Πάντως αν δουλεύει σωστά το ABBY Finereader σε αυτές τις περιπτώσεις, ποστάρετε παληκάρια , για να το χρησιμοποιήσω κι εγώ.

Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα το Finereader χρησιμοποιώ και πάντα (σχεδόν) τα καταφέρνει - στο 0,5% των περιπτώσεων που δεν τα καταφέρνει χρησιμοποιώ το συνοδευτικό του ScreenShot Reader.

Δημοσ.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με το FineReader και δουλεύω αρκετά pdf λόγω εργασιών. Φυσικά την έκδοση με τα ελληνικά ενσωματωμένα για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα στους ελληνικούς χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...