I@n15 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Γεια σας,μολις αγορασα μια καρτα τηλεορασης και συγκεριμενα την Pinnacle pctv και μου βγαζει το εξης μηνυμα (warning) ComponentTest: no PMS accessable Βεβαιωθείτε ότι ο συντονιστής τηλεόρασης είναι συνδεμένος. Παρακαλούμε να συνδέσετε τη συσκευή και να περιμένετε μέχρι τα Windows να αναγνωρίσουν τη νέα συσκευή. Στη συνέχεια, πατήστε Επανάληψη. Το εψαξα για αρκετες ωρες στο ιντερνετ και απ οτι ειδα το εχουν ολοι αυτο το προβλημα,λυση ομως δεν ειδα καμια.Εχει βρει κανενας τιποτα επι του θεματος?Αν δεν δουλεψει τελικα η καρτα εχω το δικαιωμα να την επιστρεψω?Ευχαριστω πολυ για οποια βοηθεια
we_will_rise Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Είχα πάρει την ίδια πριν ένα 3μηνο και μου έβγαζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, τελικά ήταν προβληματική... Αν είναι ακόμα στην εγγύηση άλλαξέ την.!
I@n15 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αυτο ειδα κ εγω σε ολα τα ξενα φορουμ που το εψαξα,εξαγριωμενα πληθη εναντια στην Pinnacle,ολοι το ιδιο προβλημα ειχαν και δεν ειδα κανεναν να εχει βρει μια λυση,το μονο που λενε ολοι ειναι κανε κανενα φορματα μπας και...Χθες την πηρα οποτε τρεχω να την αλλαξω αμεσως.Σ ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.