kostasxx1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 καλημερα φιλοι μου εδω και λιγεσ μερες προσπαθω να κατεβασω videakia apo to youtube και δεν το κανει..εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα που υπαρχουν μηπως ξερει κανεις να μου πει τι γινετε?ευχαριστω!!!!
sugata Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Χρησιμοποιείς firefox? Αν ναι, δοκίμασες το add-on download helper? Κάθε φορά που παρακολουθείς ένα βιντεάκι, θα δεις το εικονίδιο του στην toolbar να "κινείται", πράγμα που σημαίνει ότι βρήκε link για να το κατεβάσει. Πατάς πάνω του και σου λέει πού να το σώσεις. Τώρα το δοκίμασα (μήπως υπήρχε κάποιο γενικότερο πρόβλημα) και λειτουργεί κανονικά.
kostasxx1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 δεν εχω firefox οπερα και explorer εχω αλλα και τα 2 μου βγαζειτο ιδιο μηνυμα,λες να εχουν βαλει καποιο μπλοκ να μην μπορεις πλεον να κατεβαζεις?παντωσ δεν χερω αν εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα
panagos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Στα προγράμματα που έχεις δοκιμάσει, συμπεριλαμβάνεται και το Vdownloader?
sugata Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 http://www.ieaddons.com/en/details/photosvideos/FlashCatch/ Δοκίμασε αυτό. Λειτουργεί. Και τι μήνυμα ακριβώς σου βγάζουν; Λέω μήπως κατά λάθος άλλαξες καμιά ρύθμιση, και δημιουργήθηκε το πρόβλημα.
Bspus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ακομα πιο ευκολος τροπος. Εκει που γραφει τη διευθυνση, πχ προσθετεις τη λεξη link αναμεσα στο www. και το youtube http://www.linkyoutube.com/watch?v=EAAtJQAB5yM και σου βγαζει τα links. Φυσικα το site που σε στελνει δεν ανηκει στο youtube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.