tsaboulas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ανοιξα το πρωί το pc και δε ανάβει η οθόνη, μου γράφει no input signal go to power save mode, δε μου εμφανλιζει στην αρχή ούτε της μητρικής το σήμα τπτ απολ΄τως, μόνο σκοτάδι, καμία ιδέα για το τι φταίει, μπάς και τα παιξε η καρτα γραφικών?
tsaboulas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Βασικά το κλείσα με το κουμπί το pc γτ δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο λόγω του ότι δε έχω οθόνη και πλεόν το τροφοδοτικό τα φτυσε κάνει ένα θόρυβο σα γρύλλισμα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και δε κουνάει ούτε το ανεμιστηράκι του, τώρα...είτε ήτανε στα τελευταία του το τροφοδοτικό και δε παρόλο ότι δούλευε δε έβγαζε την απαιτούμηνε τάση έτσι ώστε να δουλεύει σωστα το pc ή καταφερα να το χαλάσω και αυτο :/
nikosxanthos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 φιλε μου....μαλλον η καρτα γραφικων φταει...δεν κοβο το κεφαλι μου αλλα δεν μ ερχετε τπτ αλλο αυτιν τιν στιγμη
mimidon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το εσωτερικό ηχείο του υπολογιστή λειτουργεί; Κάνει κάποιον ήχο όταν ξεκινάει;
tsaboulas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 κανεναν ήχο, έτσι και αλλιώς τώρα τα φτυσε και το τροφοδοτικό.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.