nikoscheng Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 με τους υπότιτλους σε ταινιες υπάρχει πρόγραμμα για να "ερθουν" ακριβως; μονο στο movist εχει επιλογή +- .5 sec, τιποτα καλυτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Και στο VLC γίνεται, με J και Η αν θυμάμαι καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 με τους υπότιτλους σε ταινιες υπάρχει πρόγραμμα για να "ερθουν" ακριβως;μονο στο movist εχει επιλογή +- .5 sec, τιποτα καλυτερο; Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, παρά μόνο να φροντίζεις να κατεβάζεις υπότιτλους που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ για την ταινία (ή μάλλον ΑΚΡΙΒΩΣ για το αρχείο) που κατέβασες ώστε να "ταιριάζουν" απόλυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Απο ότι είδα το subsync υπάρχει και για το OSX.Το χρησιμοποιώ στα win γιατί βαριέμαι να ψάχνω για τον σωστό υπότιτλο. Υπάρχει άλλο ένα,θυμάμαι ένα ποστ του Manuel,μόλις μπει μάλλον θα το ποστάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ναι, έχει δίκιο ο elven. Κάποτε έψαχνα κι εγώ την συγκεκριμένη ιστορία. Κατέληξα τότε σε αυτό: http://www.jubler.org/ χωρίς όμως ποτέ να καταφέρω να κάνω τη δουλειά μου. Τα παράτησα γρήγορα είναι η αλήθεια. Τώρα προτιμώ να κάνω συγχρονισμό μέσω Windows και Media Player Classic. Αν έχει, όμως, κάποιος όρεξη να δοκιμάσει με το jubler (πιθανώς τώρα να έχει αναβαθμιστεί το πρόγραμμα από τότε ή απλά εγώ να μην είχα ακολουθήσει καλά τις οδηγίες), πολύ θα ήθελα να μάθω τα αποτελέσματα. Από ότι θυμάμαι, δεν είχα καταφέρει να ανοιξώ τα αρχεία βίντεο. Ίσως χρησιμοποιούσα λάθος έκδοση VLC ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ναι, έχει δίκιο ο elven. Κάποτε έψαχνα κι εγώ την συγκεκριμένη ιστορία. Κατέληξα τότε σε αυτό: http://www.jubler.org/ χωρίς όμως ποτέ να καταφέρω να κάνω τη δουλειά μου. Τα παράτησα γρήγορα είναι η αλήθεια. Τώρα προτιμώ να κάνω συγχρονισμό μέσω Windows και Media Player Classic. Αν έχει, όμως, κάποιος όρεξη να δοκιμάσει με το jubler (πιθανώς τώρα να έχει αναβαθμιστεί το πρόγραμμα από τότε ή απλά εγώ να μην είχα ακολουθήσει καλά τις οδηγίες), πολύ θα ήθελα να μάθω τα αποτελέσματα. Από ότι θυμάμαι, δεν είχα καταφέρει να ανοιξώ τα αρχεία βίντεο. Ίσως χρησιμοποιούσα λάθος έκδοση VLC ή κάτι τέτοιο. Βρε δοκίμασε το subsync να βρεις την υγειά σου,δεν έχω δει την mac έκδοση αλλά φαντάζομαι παρόμοια θα ναι,στα Windows πάντως τα σπάει,απίστευτα απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 το subsync λεει οτι βλεπει διαφορετικα ονοματα υπότιτλων και δεν συχρονιζει, γγια μακ παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αυτο το δοκιμασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 δεν ξέρω αν έγινα κατανοητος. απλώς μια μικρη μετατόπιση ταινιας υπότιτλων θέλω να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 κατεβασε το και πειραματισου λιγο. free ειναι.μπορει να το κανει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 δεν ξέρω αν έγινα κατανοητος. απλώς μια μικρη μετατόπιση ταινιας υπότιτλων θέλω να κάνω. Τι σε ενοχλεί στο Movist; Η ίδια επιλογή υπάρχει και στο VLC. Με ποιο πρόγραμμα θέλεις να το κάνεις δηλαδή και δε γίνεται; Νομίζω όλα τα προγράμματα βίντεο που υποστηρίζουν υποτίτλους, έχουν την επιλογή να τους μετακινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 στο movist εχει + - 0.5 sec, μονο αυτό δεν αρκει. εκτος κι αν υπάρχει αλλη επιλογή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 στο movist εχει + - 0.5 sec, μονο αυτό δεν αρκει.εκτος κι αν υπάρχει αλλη επιλογή.. Το plex (πρώην XBMC που υπάρχει και για windows) για mac έχει έως +-10 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 θα το δοκιμάσω κι αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Με το VLC τι πρόβλημα είχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.